kazantzidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μάλλον έχει μέλλον η αγορά εφαρμογών στην ελλάδα....
basilis5 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δλδ root ή τον π... ; damn (off topic-sorry)
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δλδ root ή τον π... ;damn (off topic-sorry) yaha Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
BladeRunner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σε ansi ολοι μου παιζανε κινεζικα....μολις μετετρεψα σε απλο unicode επαιζε μονο ο rockplayer αλλα....μονο τους υποτιτλους...το 3gp αρχειο εκανε εναν απιστευτο θορυβο-παρασιτο,θα μου εκαιγε το ηχειο:devil::devil: μολις μετετρεψα το srt σε unicode κατι...δεν θυμαμαι,ειχε δυο επιλογες,επαιζαν νερακι στους αλλους players. γενικα ο rockplayer ειναι χαλια. ο mplayer και ο a1 ειναι πολυ καλοι... λοιπον,με μετατροπη των υποτιτλων σε utf-8 ο mplayer παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ νερακι και μαλιστα εχει και λειτουργια συγχρονισμου υποτιτλων!!! ενας μικρος bsplayer!!! τον συνιστω ανεπιφυλακτα και για το μενου του και για το σκαναρισμα των αρχειων του και για το οτι θυμαται τι εχεις παιξει και μεχρι που και γενικα ειναι κορυφη. και ειμαστε μολις στην αρχη...
PARASwrite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 επειδή ο δικός μου θείος δεν το έχει το mplayer. μπορεί κάποιος να μου το προωθήσει?
cOzAtS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Επειδή έψαχνα κάτι αντίστοιχο αρκετές μέρες και έπεσα τυχαία πάνω του, ένα απλό και free widget που σου επιτρέπει να έχεις 4 συτομεύσεις στη θέση μιας στην home screen σου. Ελπίζω να σας φανεί όσο χρήσιμο φάνηκε σε εμένα. http://www.appbrain.com/app/com.h9kdroid.multicon
PARASwrite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 φίλε μου η εφαρμογή κάτω από το youtube ποια είναι? και η εφαρμογή πάνω από το ημερολόγιο ποια είναι?
flik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κάτω απο το youtube πάντως είναι ο rockplayer.
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 και η εφαρμογή πάνω από το ημερολόγιο ποια είναι? footprints
dermitzos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδιά κατά τη γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης με ελληνικούς χάρτες; Κατά προτίμηση δωρεάν. (Για θείους και τέτοια δεν τα ξέρω)
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδιά κατά τη γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης με ελληνικούς χάρτες;Κατά προτίμηση δωρεάν. (Για θείους και τέτοια δεν τα ξέρω) θες να σου στειλω απο τον θειο το navigon? ειναι κορυφη λιγο που το δοκιμασα αλλα μετα την εγκατασταση πρεπει να εχεις ανοιχτο το wifi γιατι θα κατεβασει 2 γιγα χαρτες...ολης της ευρωπης....
dermitzos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δοκίμασα το trial, αλλά έχω κάρτα 2 gb και ήθελε 1,8 ελεύθερο. Με βλέπω να πάω να αγοράζω.
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 παρε μια καρτα 4-8 γιγα να κανεις την δουλεια σου και ασε τις αγορες gps:-) εχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα