Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οχι απ'οσο τσεκαρα. Εκτος αν επεσα εγω στην περιπτωση και ολα εχουν δηλωθει να μην αναγραφονται σε καταλογους..
stagtolis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να αναγνωριζει τραγουδια που εχεις στο κινητο και να επεξεργαζεται και να οργανωνει τιτλους, καλλιτέχνες,artwork,κλπ
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εφαρμογες σε προσφορα!
vrwmiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ξέρετε καμία εφαρμογή για να μπορώ να κάνω mount unmount(safely remove)το otg cable όταν συνδέω στικακι επάνω και να διαβάζει μόνο το στικ και όχι την εσωτερική μνήμη; φοράω καστομ ρομ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
tolis_01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Android σαν το pidgin σε Windows/Linux PC; Θέλω να δέχεται accounts από facebook, msn, gtalk και γενικά XMPP. Το trillian και το imo γράφουν "δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας", όπως και το skype, έχω κάνει κάποια βλακεία; :S
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Android σαν το pidgin σε Windows/Linux PC; Θέλω να δέχεται accounts από facebook, msn, gtalk και γενικά XMPP. Το trillian και το imo γράφουν "δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας", όπως και το skype, έχω κάνει κάποια βλακεία; :S Χρησιμοποιώ το Imo. MSN, Skype, Yahoo, Google, Facebook, AIM/ISQ. Jabber, Vkontakte, Hyves, Steam. Το χω για gtalk & MSN. Δε μπορώ να φανταστώ γιατί δεν παίζει σε σένα :/ Παλιότερα χρησιμοποιούσα το MarketEnabler για ν αλλάζω χώρα προσωρινά ώστε να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ήταν για Ελλάδα. Αλλά για το Imo δε νομίζω να χα κάνει κάτι τέτοιο.
tolis_01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Χρησιμοποιώ το Imo. MSN, Skype, Yahoo, Google, Facebook, AIM/ISQ. Jabber, Vkontakte, Hyves, Steam. Το χω για gtalk & MSN. Δε μπορώ να φανταστώ γιατί δεν παίζει σε σένα :/ Παλιότερα χρησιμοποιούσα το MarketEnabler για ν αλλάζω χώρα προσωρινά ώστε να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ήταν για Ελλάδα. Αλλά για το Imo δε νομίζω να χα κάνει κάτι τέτοιο. Έβαλα το imo, έχει στο official site το apk του, και κάνει όλα όσα θέλω
gesamgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ξέρετε καμία εφαρμογή για να μπορώ να κάνω mount unmount(safely remove)το otg cable όταν συνδέω στικακι επάνω και να διαβάζει μόνο το στικ και όχι την εσωτερική μνήμη; φοράω καστομ ρομ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount&hl=el
mixalis@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Adblock plus για android https://play.google....ockplus.android https://adblockplus.org/releases/adblock-plus-10-for-android-released
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ψάχνω κανένα καλό Game και δυσκολεύομαι... Έχετε κάτι σε dungeon crawler/hack n slash με loot να προτείνετε; Κ online άμα είναι κανένα πρόβλημα. Αγόρασα order and chaos αλλά δεν το κατέβασα αλλα, περιμένω να πάω κάπου με wifi.. Αποστολή από το Xperia sole με τη χρήση Insomnia App
PolonosJ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παιδια κανενα καλο GPS Free υπαρχει στο Playstore??
mastor10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να αναγνωριζει τραγουδια που εχεις στο κινητο και να επεξεργαζεται και να οργανωνει τιτλους, καλλιτέχνες,artwork,κλπ δοκιμασε shazam και soundcloud
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 παιδια οποιος μπορει μια βοηθεια εχω εδω κ 1 μηνα περιπου το xperia tablet S. Ολα ωραια μεχρι εδω. το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να του συνδεσω το ps3 controller μεσω bluetooth μιας κ δεν το βλεπει. Υπαρχει καποια εφαρμογη η κατι αλλο(whatever)που να μην θελει ROOT; εχω βρει 1 εφαρμογη Ps3 controller και την αντιστοιχη της που την βαζεις και σου λεει αν μπορει να συνδεσεις το χειριστηριο αλλα και οι 2 θελουν root.
vagatron Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Απο launcher πολυ καλος ειναι ο nova kai nova prime. Πολυ γρηγορο και με καλα/πολλα εξτρα! Επισεις ενα καλο app ειναι το startup manager (for free) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από vagatron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα