Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 δεν χρειάζεται να έχει και ο παραλήπτης dropbox θείου Γιάννη... τους έρχεται σαν link για download Και παλι το καεβασμα θα ειναι 40ΜΒ που ειναι πολλα για κινητο.Βρηκα εφαρμογη που μετατρεπεις τα video σε πιο χαμηλη αναλυση και ειναι μια χαρα Androvid pro
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 για οσους θελουν μια εφαρμογουλα να καταγραφει τη διαδρομη αν πχ εχεις βγει για τρεξιμο η ποδηλατο μετα απ'οσες δοκιμασα κατεληξα στην https://play.google....o.android&hl=el > Endomondo Sports Tracker τα δειχνει ολα τελεια, κλειδωνει σε δευτερολεπτα στου δορυφορους, σε ενημερωνει ποτε εχεις φτασει στο χιλιομετρο αν θες και σε ποση ωρα το εκανες, εχει και pause αν θες να ρίξεις ενα κατουρημα. και στο τελος εχει info για ολη τη διαδρομη (km, avg speed, calories κτλ). anyway αν καποιος ψαχνεται για κατι τετοιο το συνιστώ ανεπιφυλακτα
Caiden Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 για οσους θελουν μια εφαρμογουλα να καταγραφει τη διαδρομη αν πχ εχεις βγει για τρεξιμο η ποδηλατο μετα απ'οσες δοκιμασα κατεληξα στην https://play.google....o.android&hl=el > Endomondo Sports Tracker τα δειχνει ολα τελεια, κλειδωνει σε δευτερολεπτα στου δορυφορους, σε ενημερωνει ποτε εχεις φτασει στο χιλιομετρο αν θες και σε ποση ωρα το εκανες, εχει και pause αν θες να ρίξεις ενα κατουρημα. και στο τελος εχει info για ολη τη διαδρομη (km, avg speed, calories κτλ). anyway αν καποιος ψαχνεται για κατι τετοιο το συνιστώ ανεπιφυλακτα Πραγματικα ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω χρησιμοποιησει ποτε. Πολυ χρησιμο για διαδρομες MTB
Galio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια νεος στο android και ψαχνω να βρω εφαρμογη που να μπορω να μπλοκαρω καποια νουμερα αλλα και να μπορω να βαλω τα νουμερα αυτα να χτυπανε σε αθορυβη λειτουργια, με ενδιαφερει ειδικα το αθορυβο ξερει κανεις κατι ?
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια νεος στο android και ψαχνω να βρω εφαρμογη που να μπορω να μπλοκαρω καποια νουμερα αλλα και να μπορω να βαλω τα νουμερα αυτα να χτυπανε σε αθορυβη λειτουργια' date=' με ενδιαφερει ειδικα το αθορυβο ξερει κανεις κατι ?[/quote'] +1 προσωπικα μ ενδιαφερει κυριως αν γινεται καποιος να μη μπορει να μου στειλει μηνυμα...υπαρχει τπτ?
Tzimmys Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γράφω στον Hellbroth, αλλά επειδή στο profile του βλέπω ότι έχει να μπει κανα 8μηνο, αν και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει, εννοείται πως θα το εκτιμούσα... Στο θέμα μου.. Πρόσφατα πήρα μια τηλεόραση για τη γιαγιά μου. Στο χωρίο το σήμα των ψηφιακών είναι ασθενέστατο, με αποτέλεσμα να κάνω 2 ώρες για να κεντράρω τη κεραία. Βοήθεια δεν είχα για στρίβει κάποιος τη κεραία και ο άλλος να κοιτάει το σήμα στην τηλεόραση, ήμασταν εγώ- γιαγιά- παππούς Αυτό με έβαλε να σκεφτώ, ότι θα ήταν καλό να υπήρχε μια εφαρμογή που να σε προσανατολίζει προς τις κεραίες, κατά προτίμηση μέσω του gps... Έψαξα στο google play και βρήκα 2 εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Βάζω τα links για να πάρετε μια ιδέα... Site: 1 Site: 2 Για τη Θεσσαλία, που ενδιαφέρει εμένα, θα πρέπει να δείχει στο Site: Δοβρούτσι ... Αλλά αν κάποιος μπει στη διαδικασία να το κάνει, καλό είναι να βρούμε όλες τις κεραίες, αναλογικού και ψηφιακού σήματος, που υπάρχουν στην Ελλάδα... Τι λέτε, αξίζει να το κάνει κανείς? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από Tzimmys
Galio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγκατέστησα το call filter θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 To bump χρησιμοποιει καποιο server για να στειλει τα δεδομενα απο την μια συσευη στην αλλη? Δοκιμασα να στειλω καποιες φωτο απο το iphone στο android tablet, δεν πιστευω να τις ανεβαζει καπου πρωτα και απο κει να τα στελνει στην αλλη συσκευη?
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γράφω στον Hellbroth, αλλά επειδή στο profile του βλέπω ότι έχει να μπει κανα 8μηνο, αν και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει, εννοείται πως θα το εκτιμούσα... Στο θέμα μου.. Πρόσφατα πήρα μια τηλεόραση για τη γιαγιά μου. Στο χωρίο το σήμα των ψηφιακών είναι ασθενέστατο, με αποτέλεσμα να κάνω 2 ώρες για να κεντράρω τη κεραία. Βοήθεια δεν είχα για στρίβει κάποιος τη κεραία και ο άλλος να κοιτάει το σήμα στην τηλεόραση, ήμασταν εγώ- γιαγιά- παππούς Αυτό με έβαλε να σκεφτώ, ότι θα ήταν καλό να υπήρχε μια εφαρμογή που να σε προσανατολίζει προς τις κεραίες, κατά προτίμηση μέσω του gps... Έψαξα στο google play και βρήκα 2 εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Βάζω τα links για να πάρετε μια ιδέα... Site: https://play.google....nstalled''>1 Site: https://play.google....ted_apps''>2 Για τη Θεσσαλία, που ενδιαφέρει εμένα, θα πρέπει να δείχει στο Site: http://wikimapia.org...u;σι[/url] ... Αλλά αν κάποιος μπει στη διαδικασία να το κάνει, καλό είναι να βρούμε όλες τις κεραίες, αναλογικού και ψηφιακού σήματος, που υπάρχουν στην Ελλάδα... Τι λέτε, αξίζει να το κάνει κανείς? Δεν δουλεύει κανένα απ τα links σου. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από funbreaker 1
Tzimmys Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν δουλεύει κανένα απ τα links σου. Την επεξεργασία μου μέσα... Εντάξει, τα διόρθωσα...
therock Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Κανα προγραμματακι δδιαχειρισης-οργανωσης βιβλιοθηκης εικονων σε φαση Adobe Lightroom παιζει μεσα στο Android?
funbreaker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Κανα προγραμματακι δδιαχειρισης-οργανωσης βιβλιοθηκης εικονων σε φαση Adobe Lightroom παιζει μεσα στο Android? Δεν ξέρω αυτό που λες. Τσέκαρε το QuickPic.
atrus23 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 για οσους θελουν μια εφαρμογουλα να καταγραφει τη διαδρομη αν πχ εχεις βγει για τρεξιμο η ποδηλατο μετα απ'οσες δοκιμασα κατεληξα στην https://play.google....o.android&hl=el > Endomondo Sports Tracker τα δειχνει ολα τελεια, κλειδωνει σε δευτερολεπτα στου δορυφορους, σε ενημερωνει ποτε εχεις φτασει στο χιλιομετρο αν θες και σε ποση ωρα το εκανες, εχει και pause αν θες να ρίξεις ενα κατουρημα. και στο τελος εχει info για ολη τη διαδρομη (km, avg speed, calories κτλ). anyway αν καποιος ψαχνεται για κατι τετοιο το συνιστώ ανεπιφυλακτα Cardiotrainer ,κλάσεις ανώτερη εφαρμογη από το Endomondo Sports Tracker. Θεωρείται και είναι η καλύτερη εφαρμογή στην κατηγορία της.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Να ρωτησω το steet maps dεν λειτουργει σε ολα τα κινητα.. π.χ στο sony U..δεν μπορεσα μεσα απο τους χαρτες να το δω πως δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα