Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nέα Έκδοση Drive Safe 1.3

yp-PL4yS7Otkqwcji-kxyhTy9QHcXlx72MKjzvRutFg1BRMsNz662DMT_DPsgeIw45w=w124

Η εφαρμογή Drive Safe είναι το δεξί χέρι για κάθε οδηγό και προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών και λειτουργιών όποτε εσείς τις χρειαστείτε.

Αναλυτικότερα:

Βρείτε όλα τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με αναλυτική περιγραφή καθώς και τις ποινές που θα σας επιβληθούν όταν τα παραβιάσετε. Γρήγορη αναζήτηση σήματος βάση περιγραφής και κατηγορίας.

Πρόσβαση σε όλες τις ποινές που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. με αναλυτική περιγραφή και προβολή των σημάτων που αφορούν. Γρήγορη αναζήτηση και ταξινόμηση βάση προστίμου, αφαίρεσης αδείας, αφαίρεσης πινακίδων και point system.

Χρήσιμες οδηγίες για αλλαγή ελαστικού και μηχανικό έλεγχο συνοδεία εικόνων.

Δείτε γρήγορα και αξιόπιστα την κίνηση βασικών οδών σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη όπως αυτή παρέχεται από την Ελληνική Αστυνομία.

Έκδοση 1.3: Δείτε όλους τους σταθμούς διόδιων των ελληνικών δρόμων στο χάρτη καθώς και τις τιμές τους ανά κατηγορία οχήματος.

Λίστα απαραίτητων τακτικών ελέγχων και ενεργειών πριν από ένα ταξίδι. Δυνατότητα σημείωσης και αποθήκευσης.

Πάνω από 100 χρήσιμα τηλέφωνα και δυνατότητα άμεσης κλήσης μέσα από την εφαρμογή. Επιλέξτε ανάμεσα σε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, οδικής βοήθειας, ασφαλιστικών εταιρειών και οδών.

Μηχανισμός αγαπημένων για γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές σας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή με κινητά τηλέφωνα και tablet.

Θα την βρείτε εδώ

Στιγμιότυπα από νέες λειτουργίες

tollslist.png

tollsmap.png

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanx για τις προτασεις, αλλα ουτε το EzPDF κανει γρηγοροτερο scrolling μεταξυ σελιδων. Μηπως φταει το μεγαλο μεγεθος αρχειου (~100MB)?

Για αυτο τι φταει, επεξεργαστης η RAM? Δηλαδη αν ειχα το Asus Infinity θα το πηγαινε πιο γρηγορα?

Δημοσ.

Ενα πολυ καλο app ειδικα για αυτους που χρησιμοποιουν πολυ τα ΜΜΜ στην Αθηνα ειναι το Athens Transportation

Περιεχει πληροφοριες και διαδρομες απο Λεωφορεια, Μετρο, Τρολλεϋ, Προαστιακο

Link:

https://play.google....3J0YXRpb24iXQ..

Δημοσ.

Ψάχνω εφαρμογή για camera/video που να έχει:

Οπωσδήποτε:

• Γρήγορη εκκίνηση
  • Εύκολη χρήση
  • Χρονοδιακόπτη
  • zoom

Προαιρετικά:

• Μαζική λήψη φωτογραφιών
  • Lapse video
  • Επιλογή διαδρομής αποθήκευσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους πιο πολλούς tasks managers μπορείς να ταξινομησεις τις διεργασιες που τρέχουν ως προς:

• CPU time
  • CPU %
  • Total Time
  • Start Time
  • Used CPU %
  • Used Memory

Τί είναι το καθένα από αυτά?

screenshot_1345110254936.png

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Εχω το HTC One S και εχω τραβηξει ενα video σε υψηλη αναλυση και ενω ειναι 3 λεπτα ειναι 40ΜΒ

Υπαρχει εφαρμογη να αλλαξω την αναλυση και να μπορω να το στειλω με email απο το κινητο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω το HTC One S και εχω τραβηξει ενα video σε υψηλη αναλυση και ενω ειναι 3 λεπτα ειναι 40ΜΒ

Υπαρχει εφαρμογη να αλλαξω την αναλυση και να μπορω να το στειλω με email απο το κινητο ?

Ευχαριστω.

Video Message Shrinker

Send any video via MMS no matter how big the file is!

Reduce file size of any video so it can be sent via MMS!

Δεν είναι δωρεάν όμως.

Video Shrink

Shrinks videos to email friendly size.

No more "email too big" error with Video Shrink.

## IMPORTANT NOTICE ##

Tested on Galaxy Nexus and Nexus S. I don't think it'll work on other devices.

Δωρεάν αλλά αμφιβόλου ποιότητας αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.

Video Converter Android

Key features:

-convert most commonly seen video formats to mp4 or h.264

-reduce video file size to send out through SMS etc. (Reduce size profile)

-convert video while keep original video quality (Keep quality profile)

-advanced mode to specify video bitrate, arbitrary resolution, audio bitrate, codec etc.

Δωρεάν, παίζει να είναι η λύση στο πρόβλημά σου.

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

Ψάχνω μία εφαρμογή που να επιτρέπει/απαγορεύει την πρόσβαση στο ίντερνετ εφαρμογών.

Πχ Gmail κλπ κάνουν ανανέωση όταν θέλουν αυτά και τρώνε από τα mb του πακέτου.

Θέλω να τρέχει μόνο αυτό που θέλω εγώ και τα υπόλοιπα ΟΤΑΝ θέλω εγώ...Υπάρχει κάτι σε free;

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

Ψάχνω μία εφαρμογή που να επιτρέπει/απαγορεύει την πρόσβαση στο ίντερνετ εφαρμογών.

Πχ Gmail κλπ κάνουν ανανέωση όταν θέλουν αυτά και τρώνε από τα mb του πακέτου.

Θέλω να τρέχει μόνο αυτό που θέλω εγώ και τα υπόλοιπα ΟΤΑΝ θέλω εγώ...Υπάρχει κάτι σε free;

Αν με την 'ανανεωση' εννοεις την εγκατασταση των ενημερωσεων που γινονται απο τις διαφορες εφαρμογες τοτε μπορεις να ξε-τικαρεις την επιλογη "Αυτοματη ενημερωση" στο Play Store για καθε εφαρμογη που θες να μπλοκαρεις.

Δημοσ.

Αν με την 'ανανεωση' εννοεις την εγκατασταση των ενημερωσεων που γινονται απο τις διαφορες εφαρμογες τοτε μπορεις να ξε-τικαρεις την επιλογη "Αυτοματη ενημερωση" στο Play Store για καθε εφαρμογη που θες να μπλοκαρεις.

Όχι δεν εννοώ αυτό,εννοώ ότι συνδέονται με το ίντερνετ πχ για να ψάξουν για mail,να κατεβάσουν στοιχεία για τον καιρό κλπ κλπ.

Δεν ξέρω κιόλας αν μπορώ να τα απενεργοποιήσω όλα αυτά μέσα από τις ρυθμίσεις τους,αλλά προτιμώ μία εφαρμογή που απλά να τους απαγορεύει την επαφή με το ίντερνετ.

Δημοσ.

Όχι δεν εννοώ αυτό,εννοώ ότι συνδέονται με το ίντερνετ πχ για να ψάξουν για mail,να κατεβάσουν στοιχεία για τον καιρό κλπ κλπ.

Δεν ξέρω κιόλας αν μπορώ να τα απενεργοποιήσω όλα αυτά μέσα από τις ρυθμίσεις τους,αλλά προτιμώ μία εφαρμογή που απλά να τους απαγορεύει την επαφή με το ίντερνετ.

Droidwall

Description

☆ ATTENTION: ROOT REQUIRED!!! If you don't know what root is, please search for "Android root" in the Internet.

Front-end application for the powerful iptables Linux firewall.

Allows you to restrict which apps can access the network.

This is the perfect solution if you don't have an unlimited data plan, or just wants to see your battery lasting longer.

For advanced users, it also allows you to manually define custom iptables rules.

Please remember to disable the firewall before uninstalling, otherwise you will need to reboot your device to turn it off.

Δημοσ.

Αν ο παραληπτης εχει ομως Dropbox νομιζω.Τα Iphone εχουν ?

δεν χρειάζεται να έχει και ο παραλήπτης dropbox θείου Γιάννη... τους έρχεται σαν link για download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...