Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Camera ICS. γρήγορο, ελαφρύ και δωρεάν

https://play.google....blynx.cameraics

Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να τραβαει φωτογραφιες σε τακτα χρονικα διαστηματα? η τυχαια?

θελω να στησω καπου το κινητο και να αρχισει να φωτογραφιζει για 1-2 ωρες.

το Camera ICS το κανει?

Δημοσ.

Για ανάγνωση προτείνω το Aldiko.

ωραια εφαρμογη! απο που μπορω να κατευασω ebooks η να αγωρασω? τωρα το καλοκαιρι λεει

Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να τραβαει φωτογραφιες σε τακτα χρονικα διαστηματα? η τυχαια?

θελω να στησω καπου το κινητο και να αρχισει να φωτογραφιζει για 1-2 ωρες.

το Camera ICS το κανει?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ui.LapseItPro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS51aS5MYXBzZUl0UHJvIl0.

εδω εισαι

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλαρακια. Κατι αλλο που να αξιζει να εγκαταστησω στα γρηγορα πριν φυγω, που να εινα must για starter εφαρμογες?

Δημοσ.

παιδια ψαχνω κανενα app για να αλα3ω το Lockscreen, Free φυσικα,

σε στυλ iphone ή διαφορα οτι νανε,

εχω android gingerbread 2.3 με το Htc Chacha :lol:

Δημοσ.

ωραια εφαρμογη! απο που μπορω να κατευασω ebooks η να αγωρασω? τωρα το καλοκαιρι λεει

https://play.google....XBzZUl0UHJvIl0.

εδω εισαι

Από Barnes & Nobles και Amazon. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να κάνει import βιβλία αγορασμένα από εκεί. Πρέπει να το ψάξεις λίγο στο site του app.

Δημοσ.

ποιο app χρησιμοποιείτε για navigation?

μεχρι τωρα ειχα το don't panic αλλα σημερα δοκιμασα το Sygic και εχω να πω οτι το βρισκω αρκετα πιο μπροστα.

το μονο κακο ειναι πως θελει να κατεβασει περιπου 591ΜΒ οσον αφορα τους χαρτες της Ελλαδας, κατα την 1η εκκινηση.

Εχει ομως πολυ ωραιο γραφικο περιβαλλον και στο Note κλειδωνει σε δευτερολεπτα σε δορυφορους και εχει και πολυ

καλη χαρτογραφηση. Αν καποιος ενδιαφερεται για το sygic και δεν ξερει που να το βρει ας μου στειλει ΠΜ.

Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα το voice talk στο S2 με το διπλο χτυπημα που του κανεις απο πανω αλλα δεν λειτουργει .Το εχω κανονικα στο on και οταν κανω δοκιμη μου λειτουργει κανονικα αλλα μεχρι εκει .Οταν ειμαι στην κυρια οθονη οσες φορες και να το χτυπησω δεν μου βγαζει το voice talk ...

Δημοσ.

Για αναγνωση pdf pεριοδικων τι προτεινεται? Εβαλα adobe reader αλλα αργει οταν γυριζω τις σελιδες.

Επισης ο καλυτερος filemanager poiος ειναι? Επειδη κοιταζα για archives εβαλα τον androzip. Υπαρχουν αλλοι καλυτεροι και πιο πληρεις?

Παρεπιπτωντος το Android Market τωρα λεγεται Play Store?

Δημοσ.

Για αναγνωση pdf pεριοδικων τι προτεινεται? Εβαλα adobe reader αλλα αργει οταν γυριζω τις σελιδες.

Επισης ο καλυτερος filemanager poiος ειναι? Επειδη κοιταζα για archives εβαλα τον androzip. Υπαρχουν αλλοι καλυτεροι και πιο πληρεις?

Στο τελευταιο ερωτημα ναι.

Απο ποιο site βρισκεις pdfs? (αν ειναι θειοι στη μεση στειλε μου pm).

Ο καλυτερος file manager για εμενα ειναι ο astro επειδη σε αφηνει να κανεις file association. Πιο ομορφος ειναι ο ES παντως, αλλα ειναι πολυ σπαστικο καθε φορα που παω να ανοιξω flv να με ρωταει με ποιο προγραμμα να το ανοιξω και να μη μπορω να του ορισω ενα default.

Για pdf viewer θα σε γελασω

Δημοσ.

-Για file manager astro και es explorer.Εγώ προσωπικά προτιμώ τον Es για τις περισσότερες επιλογές!

-Για pdf viewer προτείνω τον EZ PDF VIEWER.

• Like 1
Δημοσ.

για pdf δες αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=udk.android.reader&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwidWRrLmFuZHJvaWQucmVhZGVyIl0.

για file manager δες το astro file

εγινε google play

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...