AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, pavloa είπε Να κάνω άλλη μια ερώτηση Στο Α55 ο ήχος κλήσης αυξάνεται σταδιακά. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλα δεν εχω βρει πως μπορω να το αλλάξω. Υπάρχει τρόπος να χτυπάει κανονικά? Μάλλον είναι ο συγκεκριμένος ήχος έτσι.Δεν βλέπω να υπάρχει σχετική ρύθμιση στο A54.
pavloa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μάλλον είναι ο συγκεκριμένος ήχος έτσι.Δεν βλέπω να υπάρχει σχετική ρύθμιση στο A54. Ο ήχος που έχω βάλει είναι τραγούδι που έχω κόψει. Τον ίδιο ήχο είχα και στο xiaomi και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Εκτός αν είναι έτσι ρυθμιζόμενο το Α55 και δεν αλλάζει
pavloa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα.. άλλη μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ ακουστικα bluetooth. Το θέμα είναι ότι οι ειδοποιήσεις που μου έρχονται ακούγονται στα ακουστικά και όχι στο τηλέφωνο. Στο bluetooth έχει μια επιλογή για τον ήχο (φώτο απο κάτω), όταν το απενεργοποιώ οι ειδοποιήσεις ακούγονται συο τηλέφωνο αλλά και στο YouTube να μπω ακούγεται ο ήχος στο κινητό και όχι στα ακουστικά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μπορώ να διαχωρίσω τον ήχο από τις ειδοποιήσεις? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από pavloa
monoxromos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Με συγχωρείτε αλλά μηπως μπορω να κάνω μια ερώτηση για κινητό; Εχω το poco 5 του έβαλα απο το ρολοι να κανει αφύπνιση κάθε πρωί στις 06.30 κι αυτό μέχρι το μεσημέρι χτυπάει καθε μισή ώρα,το έψαξα αλλά δεν βρήκα τροπο πως να απαλλαγώ απο τον ενοχλητικο ήχο καθε μιση ώρα, εχει κανενας το poco 5 να με βοηθήσει; Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα