Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ρωτησω κατι πιο ευκολο...
Σε ενα nokia 5 πετιεται καθε λιγο το μηνυμα πως δεν εχει χωρο. Απο τα 16gb που εχει, τα 8 ειναι του λειτουργικου και στα 8 που απομενουν εχουν μπει οι εξης καθημερινες εφαρμογες
- facebook
- messenger
- greenify
- pixlr
- teamivewer qs
και αυτη τη στιγμη εχει ελευθερο ~1gb. Φωτογραφιες και βιντεο απο την καμερα αποθηκευονται στην 32αρα καρτα μνημης. Τι μπορει να τρωει το χωρο? Βλεπω εδω (εικονα) το google photos να πιανιε 2,6gb!

Επισης, στην καρτα μεταφερθηκαν, μεσω pc, ολες οι φωτογραφιες που ειχε ο κατοχος του nokia 5 απο το παλιο του κινητο (lumia 630), σε ενα ξεχωριστο φακελο με το ονομα "lumia". Kαι ενω φαινονται κανονικα στο google photos, δεν μπορουν να διαγραφουν με τιποτα απο εκει. Γιατι? Απο τον file manager διαγραφονται κανονικα, αλλα το preview mode του google photos βολευει περισσοτερο για να δει ο χρηστης ποιες θελει να κρατησει.

post-124002-0-95769600-1509555975_thumb.png

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας ρωτησω κατι πιο ευκολο...

Σε ενα nokia 5 πετιεται καθε λιγο το μηνυμα πως δεν εχει χωρο. Απο τα 16gb που εχει, τα 8 ειναι του λειτουργικου και στα 8 που απομενουν εχουν μπει οι εξης καθημερινες εφαρμογες

- facebook

- messenger

- instagram

- greenify

- pixlr

- teamivewer qs

και αυτη τη στιγμη εχει ελευθερο ~1gb. Φωτογραφιες και βιντεο απο την καμερα αποθηκευονται στην 32αρα καρτα μνημης. Τι μπορει να τρωει το χωρο? Βλεπω εδω (εικονα) το google photos να πιανιε 2,6gb!

Επισης, στην καρτα μεταφερθηκαν, μεσω pc, ολες οι φωτογραφιες που ειχε ο κατοχος του nokia 5 απο το παλιο του κινητο (lumia 630), σε ενα ξεχωριστο φακελο με το ονομα "lumia". Kαι ενω φαινονται κανονικα στο google photos, δεν μπορουν να διαγραφουν με τιποτα απο εκει. Γιατι? Απο τον file manager διαγραφονται κανονικα, αλλα το preview mode του google photos βολευει περισσοτερο για να δει ο χρηστης ποιες θελει να κρατησει.

Άνοιξε θέμα,εδώ είναι για εφαρμογές.
Δημοσ.

Will do. Καμια ιδεα για το google photos που ρωταω? Εφαρμογη ειναι :P

Κάνε διαγραφή τίς φωτογραφίες, από τόν κάδο ανακύκλωσης τού google photos.

Δημοσ.

Πες μου κάποια σειρά θες να δεις να σου πω γιατί πρέπει να πας εκεί που λέει SEASON.

Επίσης στις ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις για υπότιτλους Ελληνικά.

Θέλει λίγο ψάξιμο.

Βρηκα πως να βλεπω σειρες αλλα δεν εψαχνα αυτο.

Μετα την σημερινη αναβαθμηση του hobi σε 1.3.1, η εφαμρογη δεν ανοιγει καν. Καθαρισα την cache, καθαρισα και τα δεδομενα, την επανεγκατεστησα αλλα και παλι τιποτα. Το εχει κανεις αλλος?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hobi.android

Μολις περασα την 1.3.2 και δουλευει κανονικα.

Εχω δοκιμασει αρκετες τον τελευταιο καιρο αλλα απ'οτι φαινεται αυτη θα κρατησω.Αγορασα και την full εκδοση και θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες.

Το 1Password γιατι μου ζηταει συνδρομη στο Play Store?Εχει αλλαξει γενικοτερα τιμολογιακη τακτικη?Θυμαμαι στο Apple Store το ειχα πληρωσει μια φορα πριν απο αρκετα χρονια και μεχρι και σημερα δεν ειχα ξαναδωσει λεφτα.

Τελικα μετα απο επικοινωνια με βοηθησαν να κανω το app να λειτουργει οπως το ειχα στο ios χωρις δλδ συνδρομη.Το αναφερω σε περιπτωση που εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Πρέπει να δώσεις πρόσβαση στην κάρτα sd μέσα από τις ρυθμίσεις του google photos. Πάντως πιάνει πολύ χώρο απ' ότι βλέπω. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και μετά δώσε πάλι πρόσβαση στην κάρτα sd από την αρχή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο widget προτεινετε για ρολοι καιρο ?

Στο zooper τωρα τελευταια δουλευει μονο ο ενας παροχος καιρου ο οποιος βγαζει λαθος προγνωσεις

Δημοσ.

Εγινε καμια αλλαγη στην εφαρμογη του fb ή του messenger τωρα τελευταια και να παιζει εναν περιεργο ηχο οταν ξεκιναει? Σας μεταφερω αυτουσιο οτι με ρωτησε μια φιλη μου, αν και μαλλον εννοει οταν ερχετια μηνυμα

όταν ανοίγω το φβ κάνει σαν τσίου τσίου σαν να κελαηδαει πουλί και τρομάζω... τρεις μέρες τώρα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εγινε καμια αλλαγη στην εφαρμογη του fb ή του messenger τωρα τελευταια και να παιζει εναν περιεργο ηχο οταν ξεκιναει? Σας μεταφερω αυτουσιο οτι με ρωτησε μια φιλη μου, αν και μαλλον εννοει οταν ερχετια μηνυμα

Nαι. Πρακτικα γινεται οταν κανει refresh το newsfeed. Οταν το πρωτοακουσα επαθα σοκ γιατι εψαχνα κατι σε ενα προφιλ φιλης και παταω το back (οποτε αυτοματα κανει refresh) και νομιζα πως εκανα like σε ποστ της διετιας ξερωγω :lol:

#firstworldproblems

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και καιρό δεν ακούγεται ο ήχος από τις ειδοποιήσεις για το YouTube, ενώ μου έρχεται ειδοποίηση. Έχω κάνει εκκαθάριση cache, δεδομένων, απεγκατάσταση αλλά τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...