Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

App of the day στο Amazon.com με πολλές εφαρμογές και παιχνίδια www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_15_03_19_Mar1_Bundle?ie=UTF8&node=10076151011

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα μπορεσεις πες συγκεκριμενα που παταω και πως (ναι ας ειιναι es file explorer καλο είναι)

-πολλαπλο τσεκαρισμα και

-διαγραφη

δεν ξερω μηπως φταιει που είναι στο λαπτοπ και δεν παιζουν όλα πχ το cleanmaster δεν δουλευει, ο λογος που χρειαζομαι διαγραφη είναι απλα το ότι το αντροιντ γραφτηκε ΜΟΝΟ στα 2 γιγα ενώ εγω εδωσα 10 στην εγκατασταση. Γεμισε. Επισης όταν θα τελειωσει το drive google 15gb χρειαζομαι καλο workflow. Οι sd παιζουν αλλα μονο για εγγραφη όταν παω να ανοιξω τα windows δεν το θελουν (διαμορφωση) ενώ το στικακι κανει για αυτή τη δουλεια. 

και κατι άλλο να το ρωτησω τωρα μη το ξεχασω για το λαπτοπ υπαρχει τροπος να το κανω να μη γυρναει αλλιως η οθονη σε καποιες εφαρμογες;; αμα λυθει και αυτή η καγκουρια γλιτωνω 250+ ευρω ταμπλετ  :shock: σορρυ USB όχι usm

στο κινητό τουλάχιστον, πατάω παρατεταμένα πάνω σε κάποιο αρχείο ή φάκελο και εμφανίζεται στην κορυφή ένα μενού, όπου έχει και την πολλαπλή επιλογή και τον κάδο

Δημοσ.

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διευκολύνει την λειτουργία του τηλεφωνικού καταλόγου? να μπορώ δηλαδή να διορθώσω ονόματα να προσθέσω τηλέφωνα σε ήδη υπάρχοντα κτλ γιατί στο moto g που έχεις ένας φίλος μου και χρειάζεται να βάλει σε μια τάξη τον τηλεφωνικό του κατάλογο δεν με βόλεψε καθόλου όπως είναι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διευκολύνει την λειτουργία του τηλεφωνικού καταλόγου? να μπορώ δηλαδή να διορθώσω ονόματα να προσθέσω τηλέφωνα σε ήδη υπάρχοντα κτλ γιατί στο moto g που έχεις ένας φίλος μου και χρειάζεται να βάλει σε μια τάξη τον τηλεφωνικό του κατάλογο δεν με βόλεψε καθόλου όπως είναι.

δοκιμασε exDialer

Δημοσ.

Καλύτερος και πιο ελαφρύς , task killer και cleaner ;;

το android δεν χρειαζετε τετοια προγραμματα,εκτος κι αν μιλαμε για συσκευες τριετιας....

το καλυτερο ομως ειναι το sd maid pro,clean master και αλλα ειναι για το π...0ς

Δημοσ.
Κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμιζει το μέγεθος των εικόνων ωστε να προσαρμοζονται πληρως ως ταπετσαρία στην οθόνη;; 

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμιζει το μέγεθος των εικόνων ωστε να προσαρμοζονται πληρως ως ταπετσαρία στην οθόνη;; 

Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή μήπως κάνει την δουλεία που θέλεις... 

https://play.google.com/store/apps/details?id=lwp.superluminar.swallpaper

Δημοσ.

50m wallpapers κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς (

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα πέρα από το tunein και το xiialive για να ακούω ραδιόφωνο από το κινητό (κυριως ελληνικούς σταθμους, πχ δίεση)?

Θα με ενδιέφερε αν γίνεται να έχει ρυθμιζόμενο buffering και ηχογράφηση. 

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα πέρα από το tunein και το xiialive για να ακούω ραδιόφωνο από το κινητό (κυριως ελληνικούς σταθμους, πχ δίεση)?

Θα με ενδιέφερε αν γίνεται να έχει ρυθμιζόμενο buffering και ηχογράφηση. 

Greek Radios

Δημοσ.

Ψάχνω κάποια εφαρμογή για λήψη Video γιατί η stock μου φαίνεται χάλια.

Κάτι σε επίπεδο FV5-Cinema η οποία μου κρασάρει μόλις πατάω record.

Δεν βρίσκω τίποτα.

Δημοσ.

Βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που λέγεται reverse. Ουσιαστικά Τράβας ενα βίντεο και στο αντιστρέφει ! Πχ αν κόψεις ενα χαρτί θα φαίνεται σαν να το ενωνεις.

• Like 4
Δημοσ.

Θελω ενα call blocker αλλα να μην εμφανιζει καμια ειδοποιηση σε περιπτωση κλησης ή sms απο το αποκλεισμενο νουμερο

εχω βαλει διαφορα και μολις δεχομαι κληση αναβει για 2 δευτερα η οθονη του κινητου και μετα σβηνει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...