valentini Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Βασικα καλησπερα σας! Εχω ενα laptop (Dell) εδω και 5 μηνες και ηδη μου εμφανισε το πρωτο του προβλημα. Ενω ο φορτιστης ειναι συνδεδεμενος δεν φορτιζει.. Συγκεκριμενα μου γραφει 0% available (plugged in, not charging) και με το που αποσυνδεσω τον φορτιστη το laptop σβηνει. Και μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα, συχνα πυκνα το laptop σβηνει απο μονο του(4-5 φορες την ημερα), κατι το οποιο με σκοτωνει διοτι χρησιμοποιω αρχιτεκτονικα προγραμματα και καθε φορα που σβηνει παθαινω καρδιακο καθως αναρωτιεμαι ποτε ηταν το τελευταιο autosave και τι απο αυτα που εχω κανει εχει σωθει. Ζω ενα δραμα! Απ' οτι ειδα υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα το παιδι ειχε το laptop του κανενα χρονο, το δικο μου μολις βγηκε απο το κουτακι του. Ειναι οντως μπαταρια? Επισης μπορει καποιος να μου διευκρινισει ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτισης και αποφορτισης της μπαταριας? Οι αποψεις ειναι πολλες και εγω μπερδεμενη. Αλλοι μου λενε οτι οταν το χρησιμοποιω πρεπει να βγαζω την μπαταρια και να το συνδεω στο ρευμα, αλλοι το αντιθετο, οτι δηλαδη δεν πειραζω ποτε την μπαταρια, την αφηνω να αποφορτιστει πληρως και στη συνεχεια την ξαναφορτιζω (αυτο εκανα και εγω αλλα μαλλον ηταν η λαθος επιλογη)... Γυναικες και μηχανηματα.. τι περιμενεις.... Ευχαριστω πολυ και με συγχωρειτε για την φλυαρια μου αλλα ειχα αναγκη να μιλησω :-D
kng Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πρώτα απ'όλα σιγουρέψου πως η μπαταρία έχει κουμπώσει καλά και κάνει σωστή επαφή (βγάλε την και ξανακούμπωσε την). Αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα πρέπει να απευθυνθείς στο service του λαπτοπ διότι κάτι συμβαίνει με το hardware.
valentini Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 hardware???? ακουγεται σοβαρο αυτο. την εχω βγαλει κ την εχω ξαναβαλει την μπαταρια 2-3 φορες... αλλα δεν.. Ευχαριστω πολυ οπως και να εχει
ppnntt13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλό θα ήτανε να επικοινωνήσεις με την DELL στο 210 812 9800 , είναι πολύ εξυπηρετικοί και πιστεύω θα σου λύσουνε το πρόβλημα
valentini Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ppnntt13 σε ευχαριστω παρα πολυ για το τηλεφωνο αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι εκτος Ελλαδας και θα λειψω για 1 μηνα ακομα. Ξερεις αν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους ψηφιακα? (εκτος απο mail, προφορικα). Και παλι ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.