Προς το περιεχόμενο

ATi και Toshiba

mindcrime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop Toshiba και λέω κάτσε να βάλω τον καινούργιο driver γιατί καιρό έχω να αναβαθμίσω. Πάω στο site της Toshiba και βλέπω ότι για Windows 7 64 που έχω εγώ δεν έχει καν driver και για Vista 64 έχει τον 8.393.3 από το 2008. Κοιτάω από το Device Manager ποιον έχω εγώ και είναι ο 8.632.1.2000 που αν θυμάμαι καλά μπήκε μετά από format μέσω Windows Update. Πάω στην σελίδα της ATi και κατεβάζω τον 8.741 πακέτο με το Catalyst. Παρόλα αυτά δεν με αφήνει να τον εγκαταστήσω και διαβάζω και στην σελίδα ότι

The Installation Verification Software will prevent driver download on certain notebook

products. This is to protect against the installing of drivers that may disable features or

functionality provided by the system manufacturer. If unacceptable behavior is

experienced using Catalyst Mobility it is recommended to revert back to the driver

provided by your system vendor for your specific platform. Please check with your system

vendor for the most recent drivers for your notebook.

και παρακάτω

The following notebooks are not supported in this release:

* Any notebook launched after this driver release.

* Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets.

* Toshiba notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks)

* Sony VAIO notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks)

* Panasonic notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks)

Η Toshiba από ότι φαίνεται την έχει παρατήσει την υποστήριξη του laptop και δεν πρόκειται να βγάλει κάτι. Εγώ τι να κάνω, να αναβαθμίσω; Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν; Όλο και κάποιος θα έχει δοκιμάσει... Πώς μπορώ να παρακάμψω το άκυρο που μου ρίχνει κατά την εγκατάσταση;

Satellite A210-PSAELE με Mobility Radeon HD 2600 έχω.

Δημοσ.

το πρώτο λινκ είναι η σελίδα της ATi που δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις τον οδηγό και το δεύτερο έχει τον 8.452 που είναι παλιότερος από αυτόν που έχω.

---------- Προσθήκη στις 13:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:54 ----------

μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει υποφόρουμ για τέτοια θέματα. οι μοντς ας πράξουν αναλόγως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...