Προς το περιεχόμενο

Προσωπική Δημιουργία: foodmania.gr

MAGOSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά, ας τσιμπήσω (παρότι έχεις 1 post και έγραψες να "προσταψεις" το foodmania)

Το homedelivey είναι καλύτερο...

Το athensdelivery είναι καλύτερο...

και άλλα πολλά που δεν θέλω να τα διαφημίσω...αλλά που μπορείς να τα βρεις με ένα απλό google search....

Δημοσ.

Καμία σχέση..απλά ρωτάω για να πάω να δω. Αν μας πεις και γιατί είναι καλύτερα θα το δεχτώ. Επειδή π.χ. το homedelivery έχει καταλόγους γραμμένους με το χέρι που δεν ισχύουν? Ή το AthensDelivery επειδή έχει πολύ λίγα μαγαζιά? Έλεος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδή, το να μην έχεις καθόλου καταλόγους, είναι καλύτερα;

ποιο είναι το added value στην υπηρεσία που προσφέρεις τότε;

anyway, σε αφήνω να το συνεχίσεις μόνος σου...

Δημοσ.

Καταρχής γιατί απευθύνεσαι σε μένα σαν ιδιοκτήτη του foodmania? Δεν έχω καμία σχέση και το επαναλαμβάνω, αν δεν θέλεις να το καταλάβεις δεν επιμένω.

Από εκεί και πέρα από έλεγχο που έκανα βρήκα κάποιο site που νομίζω είναι πιο πλήρης από τα άλλα αλλά για ευνόητους λόγους δεν θέλω να το αναφέρω.

Έκανα την ερώτηση για να μου πείτε τις εμπειρίες σας από τα διάφορα sites, όχι για να μαλώνουμε. Γόνιμες απαντήσεις ήθελα, όχι google search. Αυτά τα κάνουμε και μόνοι μας, την εμπειρία από τη χρήση ήθελα να ρωτήσω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σου λέω να το συνεχίσεις μόνος σου όχι με την λογική ότι είσαι ο ιδιοκτήτης του σιτε, αλλά με αυτή του trollαρισματος...

Δημοσ.

Ευχαριστώ, ήσουν πολύ κατατοπιστικός και με έπεισες με τα επειχηρήματά σου. Χαίρομαι που γνωρίζεις τα πάντα για τα delivery στην Αθήνα αν και όπως λέει είσαι στην Τρίπολη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ που ασχολείστε με την ιστοσελίδα μας, απλά θα ήθελα αν γίνεται κάποια σχόλια για το πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη! Σε αυτήν την φάση μας ενδιαφέρει πολύ το πόσο χρηστικό είναι το σύστημα αναζήτησης!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,

Έχουμε φτιάξει ένα script με την βοήθεια του οποίου οι επισκέπτες του site/blog σας θα μπορούν να αναζητήσουν τα πλησιέστερα σ'αυτούς καταστήματα φαγητού/delivery με ένα κλικ στον χάρτη.

Δείτε το παράδειγμα κ διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...