ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εχω το κουτι CoolerMaster 690 II και το πισω ανεμιστηρι που εχει κάνει λιγο θόρυβο.Ενω τα αλλα ειναι μια χαρά.. Ακομα και αν το γυρνάω με το χερι ακουγετε σαν να βρισκει λιγο και ακουγετε σαν να γδερνεται.. Ποιο μπορώ να βάλω για να το αντικαταστήσω;
lionheart75 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ένα ίδιο τζούφιο Cm ίσως? Γενικά τα fans της coolermaster δεν είναι θορυβώδη αλλά ούτε και αποδοτικά, aka τζούφια. Πάντως δοκίμασε να αφαιρέσεις το fan και μετά ξεκόλησε προσεκτικά το αυτοκόλλητο που είναι μπροστά στο κέντρο του και ρίξε μία σταγόνα λάδι μηχανής. Μπορεί να φτιάξει και να μην ακούγεται. Διαφορετικά εδώ είσαι.
p_under Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μιας κ το αναφερε ο caution ποια fans ειναι πιο καταλληλα για "εξατμηση"? μεγαλο air pressure , air flow ,38mm?
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πολύ καλό ανεμηστηρακι και αθόρυβο http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Noctua-Fan-120Mm-NF-P12.htm Και η άλλη επιλογή είναι αυτό που σου είπε ο lionheart75
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 γενικά τα υπολοιπα ανεμιστήρια ειναι πολυ αθορυβα.. Η κάρτα γραφικών 5850 reference κάνει θορυβο αλλά μονο σε παιχνίδια δηλαδη δεν ειναι πρόβλημα.. Κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα καπως.Αλλιως ειναι πολυ ησυχη. Περισσότερο θορυβο κάνει του επεξεργαστή νομίζω αρα εκει μαλλον βαλω κατι αλλο (ι7 930) Το αυτοκολητάκι δεν ειναι κολλημένο ισια και δε ξερω αν αυτο χαλάει το καλιμπράρισμα του ανεμιστήρα. Θα το δω και αλλιως θα παρω καπιο άλλο
agelosLX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έχω 2 από αυτά http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/SilenX-Case-Fan-Ixtrema-Pro-120Mm-14Dba-IXP-74-14.htm και είναι αρκετά δυνατά και όχι τόσο θορυβώδη...αλλά είναι ακριβούτσικα...
p_under Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 και ακόμη ένα φτηνό και ήσυχο... πολυ καλο , το εχω δοκιμασει . αλλα νομιζω ηταν πιο ακριβο παλια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.