Προς το περιεχόμενο

Login και C#

thanos713

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γίνεται να έχω μία φόρμα όπου ο χρήστης θα βάζει τα στοιχεία του και μετά με αυτά τα στοιχεία να κάνει login σε μια ιστοσελίδα?

Ευχαριστώ, Θάνος...

Δημοσ.

Κοίταξε τα παρακάτω links και είσαι έτοιμος

http://support.microsoft.com/kb/301240

http://csharpdotnetfreak.blogspot.com/2009/02/formsauthentication-ticket-roles-aspnet.html

http://www.xoc.net/works/tips/forms-authentication.asp

φυσικά μπορείς να φτιάξεις και δικό σου authentication σύστημα αλλά γιατί να το κάνεις εφόσον υπάρχουν τα έτοιμα.....

Δημοσ.

Αν εννοεις η φορμα να ειναι σε ιστοσελίδα γινεται ευκολα...πες μας λιγες λεπτομεριες για να σ στειλω κωδικα...το εκανα πολυ προσφατα αυτο..

Δημοσ.

Δηλαδή όπως το login της σελίδας με την διαφορά ότι θα είναι σε application C# ;

Η σελίδα στην οποία θα συνδέεται τι είναι (php, απλή html); Το login θέλεις να γίνεται στην τρέχουσα εφαρμογή (με στοιχεία μέσα από τον υπολογιστή ή με στοιχεία από κάποια βάση στην σελίδα; ) ή απλά να στέλνει τα στοιχεία στον server και να κάνει αυτός το authentication;

Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα απ'ότι κατάλαβες οπότε πρέπει να γίνεις λίγο πιο ξεκάθαρος ως προς το τι θέλεις ακριβώς να κάνεις...!!!

Δημοσ.

Θέλω να βάζει τα στοιχεία του στο facebook (στην φόρμα) και να μπαίνει στην ιστοσελίδα του facebook...

Δημοσ.
Θέλω να βάζει τα στοιχεία του στο facebook (στην φόρμα) και να μπαίνει στην ιστοσελίδα του facebook...

Ρίξε μία ματιά εδώ.

Το Facebook έχει βγάλει και δικό του API για να φτιάχνεις δικές σου εφαρμογές client-side και site-applications.

--edit--

Από σήμερα άλλαξε λίγο το API και μπορεί να μην είναι συμβατό ακριβώς αυτό το παράδειγμα που έχει στον σύνδεσμο που σου έδωσα. Αν ψάξεις λίγο και στο www.facebook.com/developers θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Σιγά την δουλειά... Κάτι που να με ευχαριστεί πολύ δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα... Ευχαριστώ πάντως...

Είσαι το παπι από το adslgr.com?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θάνο, για την ηλικία σου, καλή και η ... ικανότητά σου στο coding! Πέρα από το "λογοπαίγνιο", το εννοώ..στα 14 σου κάνεις αυτά...στα 16 σου θα γράφεις πολύ καλύτερα...! Η πρόοδος θα είναι γεωμετρική...Σύντομα (ενδεχομένως, συντομότερα αποτι νομίζεις) δηλαδή θα κάνεις και κάτι που να σε ευχαριστεί...

Keep it up!

Δημοσ.
Σιγά την δουλειά... Κάτι που να με ευχαριστεί πολύ δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα... Ευχαριστώ πάντως...

Είσαι το παπι από το adslgr.com?

Ναι αυτος ειμαι.

Παντος δικαιωνομαι που λεω οτι για αρχη η c# τα σπαει. Αλλο πραμα το visual και αλλο το απλο κονσολα.

Δημοσ.
Παντος δικαιωνομαι που λεω οτι για αρχη η c# τα σπαει. Αλλο πραμα το visual και αλλο το απλο κονσολα.
Το λες, αλλά άμα σου πω ότι δεν έχω ανοίξει βιβλίο για C# θα το πιστέψεις? Για C έχω ένα το οποίο το τελειώνω... C και C# μου φαίνονται ίδιες...
Δημοσ.
Το λες, αλλά άμα σου πω ότι δεν έχω ανοίξει βιβλίο για C# θα το πιστέψεις? Για C έχω ένα το οποίο το τελειώνω... C και C# μου φαίνονται ίδιες...

Γιατι εγω εχω ανοιξει; :lol::lol: να'ναι καλα το codeproject & stackoverflow (+καμποσα blog και forum)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...