mchls Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 μπα οχι δεν το πολυκαταλαβαινω το ανατριχιαστικο μεσα απο τα βιβλια, τουλαχιστον μεχρι στιγμης στο Μ2033 δεν το εχω καταλαβει ακομη μιας και ειμαι στο 1ο κεφαλαιο. Τι δεν ειναι παιχνιδι τρομου μετα μου λετε? Το κρεμλίνο τι ακριβως ειναι για να ποιασω το νοημα? 1.Σπανια, σε μερικα σημεια, ειναι ανατριχιαστικο! 2.Περιεχει τρομο, αλλα ΔΕΝ ειναι ΑΜΙΓΩΣ παιγνιο τρομου! 3.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 1.Σπανια, σε μερικα σημεια, ειναι ανατριχιαστικο! 2.Περιεχει τρομο, αλλα ΔΕΝ ειναι ΑΜΙΓΩΣ παιγνιο τρομου! 3.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF 1.παντως μεχρι στιγμης ειναι πολυ ωραιο βιβλιο, σου κραταει το ενδιαφερον και δεν σε κανει να βαριεσε. 2.Το καινουριο Last Light θα το κανουνε Horror, πιο τρομακτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 1.παντως μεχρι στιγμης ειναι πολυ ωραιο βιβλιο, σου κραταει το ενδιαφερον και δεν σε κανει να βαριεσε. 2.Το καινουριο Last Light θα το κανουνε Horror, πιο τρομακτικο? 1. Ίσως βαρεθείς λιγάκι όταν θα αφιερώσει 20 σελίδες σχετικά με την ιστορία των ''Κόκκινων'', των ''Ναζί'', των ''Ληστών'' κ.α... 2.Δεν γνωρίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 1. Ίσως βαρεθείς λιγάκι όταν θα αφιερώσει 20 σελίδες σχετικά με την ιστορία των ''Κόκκινων'', των ''Ναζί'', των ''Ληστών'' κ.α... 2.Δεν γνωρίζω! 1.ναι οντως στο 1ο κεφαλαιο εχει ξεκινησει και λεει ιστοριες παλιες και το τι ειναι το καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πάντως όσον αφορά το βιβλίο Όταν το διάβαζα, είχα απορία για το πότε εξελίσσονται τα γεγονότα. Το 2033 σαν χρονολογία μου φάνηκε πολύ παράξενη, διότι, πότε πρόλαβε να γίνει ο πόλεμος και πότε να γεμίσει ο κόσμος με μεταλλαγμένα και "Μάυρους" κλ κλ κλ. Οπότε υπέθεσα κάπου στη μέση, ότι μάλλον τα γεγόνότα λαμβάνουν χώρα πολύ πολύ αργότερα και ότι το 2033 δεν αντιστοιχεί στα γεγονότα της ιστορίας. τελικά όμως, αποδεικνείεται ότι όντως η χρονολογία είναι το 2033, εφόσον υπάρχουν εν ζωή άτομα που έζησαν το πόλεμο (ο χειριστής των πυραυλικών συστημάτων κλ). Άρα πότε πρόλαβαν μέσα σε 20 χρόνια και ξεπήδησαν όλοι αυτοί οι μεταλαγμένοι? Κάπου δεν κολλάει το όλο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Living on a prayer – Metro: Last Light in the flesh http://www.youtube.com/watch?v=7pYRa74jejI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πότε θα είναι στα Pcs μας είπαμε ? εαρλυ '13 !? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πότε θα είναι στα Pcs μας είπαμε ? εαρλυ '13 !? Yeap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 'Metro: Last Light' no longer confirmed for Wii U, says THQ http://www.youtube.com/watch?v=oM5pZbMN8CQ http://www.youtube.com/watch?v=hLLiUg7jnW8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το κρεμλίνο τι ακριβως ειναι για να ποιασω το νοημα? Δεν κρατήθηκα. Ρωτάς σοβαρά τί είναι το Κρεμλίνο; Ας φάω warning, αλλά στη θέση σου θα θα αισθανόμουν τόσο άσχημα, που δεν θα ξαναέγραφα στο insomnia. Τί απέγινε η παιδεία πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Είσαι κακός. Ποτέ να μήν ξεχνάμε ότι: "Αν ρωτήσεις κάτι, θα φανείς άσχετος για μιά στιγμή. Αν δέν το ρωτήσεις, θα μείνεις άσχετος για πάντα" Ακόμα και αν δεν ήξερε, με την απάντηση που του έδωσε ο mchls τώρα ξέρει. Και μαζί με αυτόν και όλοι όσοι δεν ήξεραν αλλα δεν ρωτούσαν. Ή που νόμιζαν ότι ήξεραν αλλα τελικά δεν γνώριζαν. Εγώ άνηκα στη τελευταία κατηγορία, μέχρι που ρώτησε ο φίλος πιό πάνω και έκανα το κόπο να κάνω κλίκ στην απάντηση του mchls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πολλά πράγματα νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε αλλά στην ουσία δεν μπορούμε ούτε καν να τα περιγράψουμε.Ο ρυθμός των πληροφοριών που δεχόμαστε καθημερινά είναι εξωφρενικά μεγάλος και η επεξεργασία τους είναι δύσκολη.Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Κρεμλίνου και εγώ προσωπικά γνώριζα ότι εκεί εδρεύει η Ρώσικη Κυβέρνηση.Δεν γνώριζα όμως ότι Κρεμλίνο συγκεκριμένα είναι το παρακάτω ούτε από που προέρχεται η λέξη : Μια επίσκεψη στο wikipedia με ενημέρωσε κατάλληλα : Το Κρεμλίνο (Ρωσικά: Кремль IPA: [krʲɛmlʲ]) είναι η Ρωσική λέξη για το «φρούριο», ή το «κάστρο» και αναφέρεται σε οποιοδήποτε μείζον οχυρωμένο κεντρικό σύμπλεγμα στις ιστορικές ρωσικές πόλεις. Αυτή η λέξη συχνά χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στο καλύτερα γνωστό , το Κρεμλίνο της Μόσχας, ή την κυβέρνηση που εδρεύει εκεί. Το όνομα «Κρεμλίνο» έχει συχνά εσφαλμένως συνδεθεί και με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου λόγω του ιδιαιτέρου σχήματός του, αν και δεν αποτελεί τμήμα του Κρεμλίνου της Μόσχας.Η λέξη Κρεμλίνο προέρχεται από την Τουρκική λέξη για το φρούριο που είναι Kermen. Πολλές φορές νομίζουμε ότι γνωρίζουμε κάτι αλλά όταν μας ρωτήσει ένα παιδί δεν ξέρουμε να του απαντήσουμε ή δεν μπορούμε να το περιγράψουμε.Πρέπει λοιπόν να είμαστε άρτια ενημερωμένοι για να δηλώνουμε ότι γνωρίζουμε κάτι.Προσωπικά ελάχιστα πράγματα μπορώ να παινευτώ ότι τα γνωρίζω και δεν είμαι ούτε επιθυμώ να μετατραπώ σε κινητή εγκυκλοπαίδεια. Όταν δεν γνωρίζω κάτι ρωτάω ή ψάχνω.Τα πάντα.Από το πιο βλακώδες έως το πιο ουσιώδες.Χωρίς ντροπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Metro: Last Light on Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Metro: Last Light on Steam αν στο amazon παίζει στο 40αρι, στο steam το κόβω 60αρι στο χαλαρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν κρατήθηκα. Ρωτάς σοβαρά τί είναι το Κρεμλίνο; Ας φάω warning, αλλά στη θέση σου θα θα αισθανόμουν τόσο άσχημα, που δεν θα ξαναέγραφα στο insomnia. Τί απέγινε η παιδεία πλέον Γιαυτο και εγω δεν εχω γραψει στο φορουμ εδω και 10 μερες Υ.Γ.ευχαριστω τα παιδια που εκαναν τον κοπο να μου πουν τι ακριβως ειναι το Κρεμλίνο αν και διαβαζοντας το βιβλιο σιγα σιγα αποκτας μια αποψη αλλα οχι ολοκληρομενη (τουλαχιστον μεχρι εκει που το εχω φτασει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα