Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε, αν κατάλαβα καλά, στην πραγματικότητα το μωράκι είναι όντως γιος του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Metro Commander!

α ok, εγώ νόμιζα πως "in-game" ήταν ο πατέρας και όχι ο πατριός του artjom :)

πάντως και αυτό έχει φάση, δλδ ότι είναι πατέρας του παιδιού "real-life" και πατριός "in-game" :D

Δημοσ.

LOL :D

Metro 2033: Daily Deal -75%

παίζει η Valve να μας κατασκοπεύει;; :hehe:

Ετσιμπήθην και μπήκε στο todo list του καλοκαιριού :)

Announcement - Valve 27 Aug 2011 Today's Deal: Save 75% off Metro 2033!

βρε τρελέ..Νέο του περσινού καλοκαιριού linkαρες

Αλλά πάντως ναι έχει έκπτωση τώρα.

Δημοσ.

Announcement - Valve 27 Aug 2011 Today's Deal: Save 75% off Metro 2033!

βρε τρελέ..Νέο του περσινού καλοκαιριού linkαρες

Αλλά πάντως ναι έχει έκπτωση τώρα.

lol, epic fail ^ 2 :D

απλώς έψαξα στο google για "steam metro offer" ή κάτι τέτοιο και πήρα το 1ο link :P

Δημοσ.

lol, epic fail ^ 2 :D

απλώς έψαξα στο google για "steam metro offer" ή κάτι τέτοιο και πήρα το 1ο link :P

όχι μωρέ,σιγά το πράγμα:D ..Αλλά είχε πλάκα ή όλη φάση..Μιας και τελείωσε η προσφορά από το steam,το έχει και το αμερικάνικο amazon

http://www.amazon.com/THQ-40470Metro-2033-Metro-Download/dp/B0047T7UE4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337987360&sr=8-1 είναι 1,5€ πιο ακριβό από το steam,αλλά αξίζει.Όσοι δεν το έχετε να το αποκτήσετε .

Δημοσ.

Ρε παιδες να ρωτησω εγω κατι που το εχω απορια?

Στο Μ2033 εισαι ποτε μονος σου δλδ χωρις κανεναν αλλον απο την "ομαδα" σου ή παντα υπαρχουνε και αλλοι "συμμαχοι" σου οπως πχ στα COD που ειναι παντα 4-5 μαζι?

Δημοσ.

Στο Μ2033 εισαι ποτε μονος σου δλδ χωρις κανεναν αλλον απο την "ομαδα" σου ή παντα υπαρχουνε και αλλοι "συμμαχοι" σου οπως πχ στα COD που ειναι παντα 4-5 μαζι?

Τις περισσότερες φορές είσαι μόνος σου....

Δημοσ.

Συνήθως μόνος σου είσαι...Ανά διαστήματα συναντάς κάποιον φίλο, κάποιον γνωστό, αλλά κατά κανόνα είσαι μόνος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστω.

EDIT:

Το τσιμπησα το βιβλιο :-D

Το βραδακι θα το ξεκινησω.

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

ωραίο αυτό που εστιάζουν στο survival/horror, γιατί πλέον πολλά διαφημίζονται σαν "survival" άλλα τα περισσότερα είναι run & gun shoot'em ups...

αυτό για την μάσκα και το recharge, ναι μεν καλό και ρεαλιστικό, αρκεί όμως να μην είναι σε βαθμό που καταντάει κουραστικό/unplayable (βλ. Lost Planet -thermal energy- στο Hard).

Δημοσ.

Καλά λέει το παιδί, κάποια πράγματα θέλουν το κατάλληλο περιβάλλον, πως να το κάνουμε

Πχ δεν γίνεται να παίξεις Alien Colonial Marines μέρα μεσημέρι. Αντίστοιχα και για άλλα survivals. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι νύχτα, νεκρική σιγή και σβηστά φώτα (εντάξει φως μπορείς να έχεις για να μην στραβωθείς :P) !

Δημοσ.

Ωχ! Βραδάκι;;; devil.png

Ναι :-D

Γιατι ομως απορεις?:P

Αν και δεν κρατηθηκα, μολις τελειωσε το φιλικο της εθνικης βαριομουν και το εποιασα,διαβασα γυρω στις 15-20 σελιδες και θα το ξαναποιασω σε λιγο.

Καλά λέει το παιδί, κάποια πράγματα θέλουν το κατάλληλο περιβάλλον, πως να το κάνουμε

Πχ δεν γίνεται να παίξεις Alien Colonial Marines μέρα μεσημέρι. Αντίστοιχα και για άλλα survivals. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι νύχτα, νεκρική σιγή και σβηστά φώτα (εντάξει φως μπορείς να έχεις για να μην στραβωθείς :P) !

Ε ναι, βιβλιο με τραβαει να διαβασω περισσοτερο το βραδυ με την ησυχια μου (αν και σπανια διαβαζω βιβλια 1 φορα το χρονο και αν ^_^).

Παιχνιδια σαν το Metro με τιποτα δεν τα παιζω το βραδυ, σιγα μην κατσω εγω να μου φυγει η ψυχη και τους ψυχακιδες που καθοντε και τα φτιαχνουν, χιλιες φορες νταλα μεσημερι ^_^ :-D

Δημοσ.

Ναι :-D

Γιατι ομως απορεις?:P

Αν και δεν κρατηθηκα, μολις τελειωσε το φιλικο της εθνικης βαριομουν και το εποιασα,διαβασα γυρω στις 15-20 σελιδες και θα το ξαναποιασω σε λιγο.

Δεν απορώ... Απλά είναι κάπως...creepy να διαβάζεις βραδάκι, μόνος, το συγκεκριμένο βιβλίο! Και ας μην είναι βιντεοπαίγνιο με εικόνα και ήχο!

Ε ναι, βιβλιο με τραβαει να διαβασω περισσοτερο το βραδυ με την ησυχια μου (αν και σπανια διαβαζω βιβλια 1 φορα το χρονο και αν ^_^).

Παιχνιδια σαν το Metro με τιποτα δεν τα παιζω το βραδυ, σιγα μην κατσω εγω να μου φυγει η ψυχη και τους ψυχακιδες που καθοντε και τα φτιαχνουν, χιλιες φορες νταλα μεσημερι ^_^ :-D

Πάντως θα σου πρότεινα δοκίμασε το!

Έστω και για λίγο! Παίξε μόνος σου, βράδυ, κλειδαμπαρώσου και φόρα ακουστικά [αν έχεις]

Μετά από λίγο, η απέναντι πολυκατοικία της γειτονιάς σου, θα σου φαντάζει Κρεμλίνο!

Δημοσ.

Δεν απορώ... Απλά είναι κάπως...creepy να διαβάζεις βραδάκι, μόνος, το συγκεκριμένο βιβλίο! Και ας μην είναι βιντεοπαίγνιο με εικόνα και ήχο!

Πάντως θα σου πρότεινα δοκίμασε το!

Έστω και για λίγο! Παίξε μόνος σου, βράδυ, κλειδαμπαρώσου και φόρα ακουστικά [αν έχεις]

Μετά από λίγο, η απέναντι πολυκατοικία της γειτονιάς σου, θα σου φαντάζει Κρεμλίνο!

μπα οχι δεν το πολυκαταλαβαινω το ανατριχιαστικο μεσα απο τα βιβλια, τουλαχιστον μεχρι στιγμης στο Μ2033 δεν το εχω καταλαβει ακομη μιας και ειμαι στο 1ο κεφαλαιο.

Τι δεν ειναι παιχνιδι τρομου μετα μου λετε? :fear:

Το κρεμλίνο τι ακριβως ειναι για να ποιασω το νοημα? ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...