chek2fire Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά τέλος του 13 κεφαλαίου (bandits) και ενώ σκοτώνεις κάτι τέρατα, περιμένεις να έρθεις κάποιος να σε πάρει. Έρχεται, προχωράτε μαζί στη βάρκα και πάει να φορτώσει το επόμενο κεφάλαιο. Εκεί μαυρίζει η οθόνη και μένει έτσι... Το έχετε συναντήσει και αν ναι, υπάρχει λύση? Έκδοση θείου. Και μένα από εκείνο το σημείο αρχίσαν τα κρασαρίσματα. Στην περίπτωση την δικιά μου απλά ξαναπήγα στους 319 driver της nvidia για linux. Μέχρι τότε έπαιζα με τους 331. Πάντως και με αυτους που έβαλα συνέχισα να είχα κρασαρίσματα αλλά όχι τόσο συχνά όσο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Και μένα από εκείνο το σημείο αρχίσαν τα κρασαρίσματα. Στην περίπτωση την δικιά μου απλά ξαναπήγα στους 319 driver της nvidia για linux. Μέχρι τότε έπαιζα με τους 331. Πάντως και με αυτους που έβαλα συνέχισα να είχα κρασαρίσματα αλλά όχι τόσο συχνά όσο πριν. Εμένα ήταν το πρώτο κρασάρισμα που αντιμετώπισα, αλλά με restart όλου του υπολογιστή, το πέρασα μια χαρά το σημείο. Έχουμε καταλήξει στο ποιο είναι το καλύτερο ή πιο σταθερό update/patch; Εγώ με εξαίρεση το παραπάνω σκαλωματάκι και έχοντας δοκιμάσει διάφορα patches, με το update 3 είμαι ευχαριστημένος. Και καλή χρονιά μάγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το τερμάτισα, πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο του πρώτου!! Τα γραφικά σε κάποια σημεία τα σπάνε και κυρίως κάποια εφέ, όπως η βροχή και ο αέρας στο τρένο ή εκεί που είσαι έξω με τον μικρό...και έχει καταιγίδα. Στα αρνητικά για εμένα η ιστορία έχει κάποια κενά (π.χ. ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τη σύνδεση της ιστορίας στο τέλος με τον ιό), καθώς και δε μου άρεσε το γεγονός ότι (οκ λεπτομέρεια θα μου πείτε)..ότι εκεί στα σημεία που δε λειτουργούσε ούτε ο φακός, ούτε τα nightvision gogles, η infrared διόπτρα έπαιζε κανονικά... Τα dlc factions με έκδοση θείου παίζουν κανονικά? Διότι εμένα με διάφορα updates που δοκίμασα δεν... Μηχανές γραφικών όπως του crysis, metro, far cry 3 πρέπει να χρησιμοποιούνται συχνότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Χθες τελείωσα το Last Light. Πολύ καλό τελικά και με ωραία νοήματα. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά και ένα από τα καλύτερα FPS. Ίσως να μου άρεσε ελάχιστα παραπάνω το πρώτο, αλλά με μικρή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Όπως έχει (ξανα)ειπωθεί, δεν είναι το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά από άποψη textures, ίσως overall να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν κάθομαι να αναλωθώ σε τεχνικούς όρους. Το οπτικό αποτέλεσμα κοιτάω προσπαθώντας να το κρίνω σαν άσχετος. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Είναι πολύ πίσω από Crysis 3 οπτικά, αλλά είναι δεύτερο σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το Crysis 3 είναι πράγματι τρομερό. Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο. Σίγουρα όμως το Crysis 3 είναι πολύ πιο καλογραμμένο σε σχέση με το Metro. Παίζει άριστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το C3 έχει πολύ μεγαλύτερες πίστες, με αποτέλεσμα να έχει και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από το Metro που είναι σε κλειστό χώρο κυρίως, αλλά και έξω όταν βγαίνεις βλέπεις τη θολούρα της μάσκας Όσον αφορά το optimization και τα δύο είναι πολύ καλά, αλλά το C3 και εκεί υπερέχει.Σαν παιχνίδι πάντως το Metro μου άρεσε πολύ περισσότερο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε high settings με την r9 280x αλλα δεν τραβαει πολυ καλα το παιχνιδι μοθ φαινεται οτι σερνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το μενού gameplay το vsync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε high settings με την r9 280x αλλα δεν τραβαει πολυ καλα το παιχνιδι μοθ φαινεται οτι σερνεται κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε) Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το μενού gameplay το vsync. off το εχω κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε) Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας; λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 off το εχω λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο δεν ξέρω,δεν το έχω βάλει ακόμα,προχτες πήρα την κάρτα. Βάλε τους drivers που σου είπα και δες(βγήκανε και οι 14.9 πριν λίγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Άνετα το παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα