Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το παιξεις σε normal η υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας γινεται δυσκολο.

Φίλε μου πρώτον ποτέ δεν παίζω παιχνίδια σε easy. Το παιχνίδι το παίζω στο normal, αλλά το ΑΙ είναι τόσο χαζό, που ξέρω ότι και στο hardcore δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά.

Δεύτερον, σου εύχομαι σύντομα και εσύ να αλλάξεις TV και να μπορείς να παίζεις σε καλύτερες αναλύσεις. Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μήν σου τι λένε οι συμφορουμίτες μας :-)

Parapas, συμφωνώ, οι πατάτες είναι σίγουρα λίγο πιό πάνω από την ΑΙ του παιχνιδιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα...Ειπα σημερα να ξεκινησω ξανα το παιχνιδακι μιας και το ειχα αφησει περιπου στο 70% με μια 7970 που πηρα και ενω αρχικα ετρεχε smooth με 50-60fps σε μια πιστα επεσε συνεχως στα 7fps ακομα και με τερμα χαμηλα γραφικα...Τι μπορει να φταιει; Ενα Bench που ετρεξα εχω αυτα

post-175700-0-38379000-1383672657_thumb.jpg

Πολλά μπορεί να φταίνε.

Αν είναι έκδοση θείου, μπορεί να φταίει αυτό.

Αν όχι, μπορεί να είναι

- glitch του παιχνιδιού στο συγκεκριμένο σημείο (αν και εγώ με 7970GHz edition πουθενά δεν είχα τέτοιο θέμα, ενώ ήμουν 60fps πάντα, σε ανάλυση 1600Χ900 Very high detail) ή

- θέμα ανάλυσης + detail level που επέλεξες ή

- θέμα drivers ή

- να ανέβηκαν για κάποιο λόγο οι θερμοκρασίες σου και να έριξε το σύστημα ταχύτητα CPU ή GPU ή

- να τρώς μπουκάλι από CPU, RAM ή

- το τροφοδοτικό σου να τρώει ζόρια στην τροφοδότηση της 7970

Οι θερμοκρασιες στην καρτα ειναι μεχρι max 72 βαθμους..Ο επεξεργαστης ειναι 3770Κ με θερμοκρασιες 51 max και τροφοδοτικο αυτο http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Batleffield Assassins Rome δεν ειχα αναλογο προβλημα.....Πρεπει να φταιει καποιο update που εχω βαλει...Επειδη εχω απορρια εσενα σε τι θερμοκρασιες φτανει η καρτα;

Παιδια μια ερωτηση εχω παρει απο θειο DLC που σου δινει στο sp 4 επιπλεον πιστες παω να τρεξω μια απο αυτες αλλα με πεταει εξω.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Οι θερμοκρασιες στην καρτα ειναι μεχρι max 72 βαθμους..Ο επεξεργαστης ειναι 3770Κ με θερμοκρασιες 51 max και τροφοδοτικο αυτο http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Batleffield Assassins Rome δεν ειχα αναλογο προβλημα.....Πρεπει να φταιει καποιο update που εχω βαλει...Επειδη εχω απορρια εσενα σε τι θερμοκρασιες φτανει η καρτα;

Χμμμμμ τώρα είδα την ερώτηση.

Σε μένα η κάρτα ποτέ δεν πάει πάνω από 62-65 βαθμούς, ανεξαρτήτως παιχνιδιού/benchmark, με τον ανεμιστήρα στο 60%.

Furmark δεν έτρεξα και ούτε πρόκειται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

To τέλειωσα επιτέλους και εγώ σε linux αποκλειστικά παρά τα προβλήματα που είχα στα τελευταία του κεφάλαια με κρασαρίσματα. Για άλλη μια φορά πάρα πολύ καλό game αν και δεν έχει αυτό το αίσθημα τις επιβίωσης που υπήρχε στο πρώτο καθώς και νομίζω ήταν αρκετά ποιο εύκολο.

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά τέλος του 13 κεφαλαίου (bandits) και ενώ σκοτώνεις κάτι τέρατα, περιμένεις να έρθεις κάποιος να σε πάρει. Έρχεται, προχωράτε μαζί στη βάρκα και πάει να φορτώσει το επόμενο κεφάλαιο. Εκεί μαυρίζει η οθόνη και μένει έτσι... Το έχετε συναντήσει και αν ναι, υπάρχει λύση? Έκδοση θείου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...