mchls Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ιδού και το επίσημο! http://www.youtube.com/watch?v=mON5WmA5REk INTRODUCING JOE ... COMMUNITY MANAGER Attention: Hello my fellow citizen of the Metro ... take care when boarding the train, keeping arms and legs inside the boxcar at all times ... adjust your gas masks, check your flashlights, prepare your weapons ... the underground awaits! I would like to welcome you to the Metro, the last refuge of man where you will fight to survive with every last bullet, breath and flicker of light. I am Joe (aka THQvagrantscout) and I will be your guide through the maze of catacombs, stations, warring factions, blood-thirsty creatures, and things that go bump in the night. Although the Metro can be a ruthless place, I have been specially trained to navigate the tunnels of information and bring light to your darkest inquiries. After working for years on a number of gaming communities from shooters to action/adventure and most things in between, I am excited to be guiding the Metro community and look forward to making your Metro: Last Light experience one to remember. I will provide a wealth of knowledge on how to survive the many dangers facing you in our world while giving you as much information as possible regarding game development, special offers, new images / videos, contests and news. As Community manager I will be attending to the needs of community members like yourself to ensure your ride through our world is informative, entertaining, and engaging. I will be participating in community chats, forum threads, social media discussions, live events and most anything Metro related. Respect the Metro and all its members and together we can create a powerful light to break through the darkness. If you ever need me, I am only a click or two away to offer my assistance. Message me through our community site, our Forums, our Facebook page, our Twitter profile, or our YouTube channel and I will respond as soon as I am able. Please remember my duties may stretch me thin at times, so please be patient when waiting for a reply. We have finally arrived at our destination ... the Metro Community Station. I wish you safe travels ... may your light never go out and your bullets never fail. удачи! Joe "THQvagrantscout" Επίσημη Ιστοσελίς: http://www.enterthemetro.com
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 το 1ο δεν το έπαιξα (διάβασα βέβαια το story) εν μέρει γιατί το σύστημά μου δεν το σήκωνε, ωστόσο ψήνομαι να το παίξω εξαιτίας του 2ου που φαίνεται πολύ promising. υπάρχει κανένα νέο μήπως το 2 κυκλοφορήσει σε bundle με το 1;
mchls Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 @kjtzemis και προς όποιον άλλον ενδιαφέρεται! Το βιβλίο Metro: 2034 κυκλοφορεί 2.7.2012! http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5495-9
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 @kjtzemis και προς όποιον άλλον ενδιαφέρεται! Το βιβλίο Metro: 2034 κυκλοφορεί 2.7.2012! http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5495-9 ενδιαφερον. οπως ειπα αυριο θα εχω το 2033, θελω να πιστευω πως θα το διαβασω ολο (δεν εχω ιδιαιτερη συμαθεια γενικα στα βιβλια αλλα αυτο με τραβηξε μιας και εχει να κανει και με το παιχνιδι, αλλιως ουτε θα το πλησιαζα ).
mchls Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 οπως ειπα αυριο θα εχω το 2033, θελω να πιστευω πως θα το διαβασω ολο (δεν εχω ιδιαιτερη συμαθεια γενικα στα βιβλια αλλα αυτο με τραβηξε μιας και εχει να κανει και με το παιχνιδι, αλλιως ουτε θα το πλησιαζα ). Βιάσου, σε 39 μέρες ''σκάει'' το Metro: 2034!
Maxus Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 @kjtzemis και προς όποιον άλλον ενδιαφέρεται! Το βιβλίο Metro: 2034 κυκλοφορεί 2.7.2012! http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5495-9 A πολυ ωραια!Δεν το περιμενα τοσο γρηγορα! Με μια νορμαλ τιμουλα οπως το πρωτο κ τον Ιούλιο...έχει διαβασμα!
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 @mcls θελω να σε ρωτησω κατι, αν διαβασω ολο το βιβλιο 2033 και παω να παιξω το Metro Last Light θα καταλαβω τι γινετε και γενικα την συνεχεια του παιχνιδιου ή για να μπω στο κλιμα θα πρεπει να εχω τελειωσει το 1ο παιχνιδι Metro 2033?
panther_512 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κοντά στην ιστορία του βιβλίου. Σε πολλά σημεία το βιβλίο είναι πολύ πιό αναλυτικό, οπότε αν το έχεις διαβάσει, πιστεύω είσαι 100% ΟΚ να ακολουθήσεις την ιστορία στο Metro Last Night.
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κοντά στην ιστορία του βιβλίου. Σε πολλά σημεία το βιβλίο είναι πολύ πιό αναλυτικό, οπότε αν το έχεις διαβάσει, πιστεύω είσαι 100% ΟΚ να ακολουθήσεις την ιστορία στο Metro Last Night. ωραια μιας και δεν θα προλαβαινα να αχολειθω και με το παιχνιδι μιας και εχω ποσα παιχνιδια σε PC/PS3 που πρεπει να τελειωσω αν βρω χρονο μπορει να παιξω και το Μ2033.
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 το 1ο δεν το έπαιξα (διάβασα βέβαια το story) εν μέρει γιατί το σύστημά μου δεν το σήκωνε, ωστόσο ψήνομαι να το παίξω εξαιτίας του 2ου που φαίνεται πολύ promising. υπάρχει κανένα νέο μήπως το 2 κυκλοφορήσει σε bundle με το 1; LOL Metro 2033: Daily Deal -75% παίζει η Valve να μας κατασκοπεύει;; :hehe: Ετσιμπήθην και μπήκε στο todo list του καλοκαιριού
mchls Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 @mcls θελω να σε ρωτησω κατι, αν διαβασω ολο το βιβλιο 2033 και παω να παιξω το Metro Last Light θα καταλαβω τι γινετε και γενικα την συνεχεια του παιχνιδιου ή για να μπω στο κλιμα θα πρεπει να εχω τελειωσει το 1ο παιχνιδι Metro 2033? Το βιβλίο, είναι βιβλίο και το παίγνιο, ειναι παίγνιο! Σαφώς και ο κορμός του σεναρίου είναι κοινός, αλλά υπάρχουν αρκετές και σημαντικές διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και στο βιντεοπαιχνίδι! Οπότε θα σου πρότεινα παίξε το Metro 2033, πριν πας να παίξεις το Metro 2034! Όσα παίγνια και να έχεις στη λίστα, θα προλάβεις μέχρι τις αρχές [ίσως και ως τα μέσα, αν φάει κάνα delay] του 2013! Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κοντά στην ιστορία του βιβλίου. Σε πολλά σημεία το βιβλίο είναι πολύ πιό αναλυτικό, οπότε αν το έχεις διαβάσει, πιστεύω είσαι 100% ΟΚ να ακολουθήσεις την ιστορία στο Metro Last Night. Metro Last Light ωραια μιας και δεν θα προλαβαινα να αχολειθω και με το παιχνιδι μιας και εχω ποσα παιχνιδια σε PC/PS3 που πρεπει να τελειωσω αν βρω χρονο μπορει να παιξω και το Μ2033. Μην το τρενάρεις! Αξίζει άπειρα σε λέωωω! LOL Metro 2033: Daily Deal -75% παίζει η Valve να μας κατασκοπεύει;; :hehe: Ετσιμπήθην και μπήκε στο todo list του καλοκαιριού A wise decision!
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 στο βίντεο λέει "so the baby in the video is the actual sone of the metro commander" ή εγώ δεν το έπιασα σωστά;
mchls Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 στο βίντεο λέει "so the baby in the video is the actual sone of the metro commander" ή εγώ δεν το έπιασα σωστά; Θα ξανατσεκάρω το βίντεο, αν και στο βιβλίο αναφέρει πως ο metro commander είναι ο ''πατριός'' του Artjomka! Τον ανέθρεψε σαν δικό του παιδί, από την στιγμή που του τον παρέδωσε η μάνα του! Λοιπόν! Χαρακτηριστικά αναφέρει: ''Metro Commander happened to have a child that is was at the exact age that we were looking for, for the baby! So, in the film, the baby that is passed to, is actually his own son!'' Οπότε, αν κατάλαβα καλά, στην πραγματικότητα το μωράκι είναι όντως γιος του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Metro Commander!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα