mao Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 καλησπερα.......με το που φορτονει η αποστολη με πεταει εξω !!καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsolakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Είχατε προβλήματα με τα γραφικά των καπνών στις πρώτες πίστες; Ένα review Site: http://kukugames.com/index.php?page=review&gam_id=90&glo_name=gr">kukugames.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά με τα update τι γίνεται? Που έχουν φτάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ''Παγωματα'' χαρακτηρων,δεν κουνιουνται. Στο chapter Revolution ,μενουνε αγαλματα.Το εχει αντιμετωπισει κανεις και αν ναι,πως το ελυσε? http://steamcommunity.com/app/43160/discussions/0/810924774457418288/#p1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με το 11ο update και ενώ όλα έπαιζαν άψογα, μετά τα πρώτα 5 λεπτά -στο σημείο που μπαίνεις σε ένα μετρό με την Αννα- το παιχνίδι έκλεινε και με πετούσε στην επιφάνεια εργασίας. Έπειτα από λίγο διάβασμα εδώ, έβαλα ξανά το 3ο udpate και όλα είναι σούπερ (προς το παρόν ).. Thanks μάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καταρχάς πως βρίσκουμε ποιό update έχει το παιχνίδι (έχω βάλει κάποια updates όμως δεν θυμάμαι μέχρι ποιό) Έχω κολλήσει σε κάποιο σημείο και δεν μπορώ να συνεχίσω στο chapter Nightfall εκεί που πρέπει να πατήσεις πάνω σε έναν κορμό για να περάσεις το μολυσμένο ρέμα, απέναντι είναι μια εκκλησία αν δεν κάνω λάθος που σε περιμένει η ομάδα σου, προσπάθησα με όλους τους τρόπους σκυφτός,τρέχοντας και πηδώντας περπατώντας όμως δεν κατάφερα να περάσω μήπως είναι κάποιο bug; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εκει αν θυμαμαι καλα πρεπει να εμφανιστει καποιο "τερας" που θα πρεπει να το σκοτωσεις και στην συνεχεια συναντας την ομαδα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το έχω σκοτώσει το τέρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 σκοτωσες το τερας , η ομαδα σου ξανα εσπρωξε τον κορμο και δεν μπορεις να περασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι λέω να ξαναπαίξω το chapter απο την αρχή μπάς και ξεκολλήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 wtf ουτε μου εχει συμβει , ουτε εχω διαβασει κατι σχετικο! gj bro πρεπει να εισαι ο πρωτος :Ρ , εκανες κανα σχετικο search? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, τι παιχνιδαρα ειναι αυτη..? Απο τα καλυτερα που εχω παιξει τον τελευταιο καιρο. Και ειμαι ακομη στην αρχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έγκατέστησα εχθές την καινούργια μου 50-άρα τηλεόραση, και πλέον επιτέλους παίζω τα παιχνίδια σε 1080p. Έβαλα το Metro LL, max settings σε όλα, εκτός ΑΑ. Το παιχνίδι χάρμα οφθαλμών και επιτέλους η 7970GHz edition αξιοποιείται σωστά. Αλλά........είναι η ιδέα μου ή το AI των αντιπάλων είναι χειρότερο και από πατάτας? Κάθεσαι σε μία γωνιά και περιμένεις να σου έρθουν, ακριβώς όπως οι πατάτες..... Το challenge του παιχνιδιού γυροφέρνει το 0 ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν το παιξεις σε normal η υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας γινεται δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έγκατέστησα εχθές την καινούργια μου 50-άρα τηλεόραση, και πλέον επιτέλους παίζω τα παιχνίδια σε 1080p. Έβαλα το Metro LL, max settings σε όλα, εκτός ΑΑ. Το παιχνίδι χάρμα οφθαλμών και επιτέλους η 7970GHz edition αξιοποιείται σωστά. Αλλά........είναι η ιδέα μου ή το AI των αντιπάλων είναι χειρότερο και από πατάτας? Κάθεσαι σε μία γωνιά και περιμένεις να σου έρθουν, ακριβώς όπως οι πατάτες..... Το challenge του παιχνιδιού γυροφέρνει το 0 ...... Προσβάλλεις τις πατάτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα