nickelodeon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μείνετε στο δεύτερο Update. Και με το πρώτο και με το δεύτερο και με το τρίτο pach υπάρχουν ένα δύο σημεία που οι εχθροί σταματάνε να ανταποκρίνεται και αν πας να τους κάνεις loot κολλάει το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν το διορθώσανε με το τέταρτο πάντως το παιχνίδι τα χρειάζεται τα patch και καλό είναι να τα περάσετε όλα ακόμη και αν δεν σας παρουσιάζει πρόβλημα ή σας παρουσιάζει πρόβλημα και δεν το παίρνετε χαμπάρι γιατί δεν κρεμάει τελείως το παιχνίδι. Το επίπεδο δυσκολίας δεν έχει πάντως καμία σχέση με το προηγούμενο, σε αυτό σε Ranger Hard Core το τερμάτισα με 500 σφαίρες διαθέσιμες από τις καλές πετώντας μαχαίρια και ξανά μαζεύοντάς τα. Στο προηγούμενο σε Ranger mode αν σε παίρνανε χαμπάρι σε σκοτώνανε με μισή σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 παιδια την στιγμη που βλεπετε με καποιο update οτι σας καλυπτει μενετε εκει δεν κανετε πειραματα ελεος!για οσους τωρα χωσανε και 3ο update και 4ο και 5ο κ.ο.κ. ας τα σβησουν και να βαλουν απυθειας το 2ο update ΠΡΟΣΟΧΗ τα updates απευθυνονται σε ati/amd users οποτε οσοι εχετε nvidia δεν θα δειτε διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Με το update3 αν εξαιρέσεις τα τουνελ που πηγαινε με 3 fps τωρα παιζει σφαιρα στα τελευταια levels. Καρφωμενα 60 fps ολα φουλ εκτος απο ssao. Παντως περα απο το performance, εχω να πω για το παιχνιδι οτι ειναι ενα απο τα πιο καλα που εχω παιξει το τελευταιο διαστημα και ξεφευγει πολυ απο την κλασσικη αμερικανια του copy paste first person shooter. Εχει πολυ συναισθημα μεσα και ατμοσφαιρα. Το παιζω στο hard, και μου αρεσει πραγματικα οτι δεν εχει βοηθηματα, δεν βλεπεις τιποτα σχεδον στο HUD, και δινει ενα αλλο επιπεδο ρεαλισμου. Ώριμο και σοβαρό game, και ευτυχως (!) λοιπουν τα κλασσικα κωλοachievments καθε τρεις κ λιγο... (Θυμαμαι duke nukem forever που πηρα achievment επειδη πηρα κυριολεκτικά σκατά στο χερι...ελεος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη κιόλας που έβαλα το τρίτο Patch ρε παιδιά. Συγγνώμη. Μήπως είναι οι Drivers της nvidia; https://forums.geforce.com/default/topic/544882/official-nvidia-320-18-whql-display-driver-feedback-thread-released-5-23-13-/?offset=494 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Έχει βγει και 4ο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συγγνώμη κιόλας που έβαλα το τρίτο Patch ρε παιδιά. Συγγνώμη. Μήπως είναι οι Drivers της nvidia; https://forums.geforce.com/default/topic/544882/official-nvidia-320-18-whql-display-driver-feedback-thread-released-5-23-13-/?offset=494 εγω δε στο ειπα για "να στη πω" , απλα ακολουθω την απλη λογικη πώς ο,τι δουλευει καλα ποιος ο λογος να το σκαλιζεις; να πεις οτι εβγαλε καποιο προβλημα και θες να το φτιαξεις να το καταλαβω, αλλα με nvidia ειδικα τσαμπα ασχολεισαι νομιζεις οτι εγω εβαλα εστω και ενα patch στο tomb raider πχ ; παιξτο το καταραμενο οσο ειναι απροβληματιστο να το τελειωσεις τουλαχιστον χωρις παρατραγουδα (χαθει κανα save) και αν το τελειωσεις αρχισε τους πειραματισμους αν θες να δεις την αποδοση των καρτων σου εγω ενα patch περιμενα ολο κι ολο για το μετρο για να λυθει το προβλημα με το φωτισμο και την αποδοση που ηταν αδικαιολογητα χαμηλη, βγηκε το επαιξα το ευχαριστηθηκα , τελος. δε πα να βγουν αλλα 10 patch και να ανεβασουν 40% την αποδοση; ποιος νοιαζεται; στη βραση κολλαει το σιδερο φιλικα δηλαδη εκανα το παραπανω σχολιο, οχι για να ασκησω κριτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αστειευόμενος έκανα το σχόλιο.Νομίζω ότι βάζοντας Patches βελτιώνεται η κατάσταση συνήθως. Και γιατί να μην παίξω το παιχνίδι με όλες τις διορθώσεις; Με αυτή τη λογική πάω.Για παράδειγμα το Remember Me το εγκατέστησα, αλλά το έχω αφήσει στην άκρη περιμένοντας Patch να διορθώσει το bug στην αρχή που δεν μπορείς να προχωρήσεις το παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, κράζουμε τις κονσόλες, αλλά πολλά παιχνίδια στο PC είναι κακογραμέννα και βλέπουμε 0 day Patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 γιατι στις κονσολες δεν παιζουν patch νομιζεις; και αν καποιος εχει μπλεξει με θειους και ξαδερφια και εχει φαει μπαν απο το xbox live πχ αν μιλαμε για τη συγκεκριμενη κονσολα , δεν μπορει καν να τα κατεβασει φυσικα δε λεω οτι ειναι το ιδιο (στον ιδιο βαθμο) , απλα η μοδα του να βγαζουν ημιτελη παιχνιδια παιζει πολυ εδω και χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το ξεκινησα και εγω καπως αργα κανοντας αρχικα δοκιμσες για settings κτλ.Δεν εχω διαβασει τι εχετε γραψει πισω,αλλα απο οτι καταλαβα απο,εμενα το crossfire για ακομα μια φορα δεν υποστιριζεται;Με μια καρτα ειμαι 98+ τα 100 ενω με δυο 55 τα 100 εκαστη,αντε 60.Καμια φορα ακομα λιγοτερο.Στο bench με cf βγαζω 3-4 frame μονο παραπανω απο οτι με μια. Κανεις αλλος με cf που να εκανε πειραματα;Ειμαι με 13,6 beta2 drivers και το cap.Στο παιχνιδι εχω περασει μεχρι και το update 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδιά μόλις το εγκατέστησα και εγώ το παιχνίδι και παρατηρώ θέμα με τον ήχο.. Ενώ όλα δουλεύουν κομπλέ μόλις ανοίξω το παιχνίδι δεν μπορώ πλέον να κάνω adjust τον ήχο και μένει στο επίπεδο που ήταν πριν κάνω launch! Σορρυ αν έχει αναφερθεί αλλά τώρα ποιος διαβάζει 68 σελίδες Είμαι με το 4ο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 4ο Update;Μα καλά ούτε sequel να ήταν. Αφού σου παίζει είσαι μία χαρά. Δυνάμωσε τον ήχο από πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 4ο Update; Μα καλά ούτε sequel να ήταν. Αφού σου παίζει είσαι μία χαρά. Δυνάμωσε τον ήχο από πριν. ωραίος ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το ξεκινησα πριν 2 μερες , και εχω φτασει στο chapter "A child". Εχω καποιες αποριες οσων αφορα την υποθεση , γιατι ψιλοχαθηκα. Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει ειτε με πμ ειτε με spoiler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis1997 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πολύ καλό παιχνίδι, το τερμάτισα. Αξίζει να το παίξεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Metro: Last Light – Faction Pack DLC Teased, More Details Coming Tomorrow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα