Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι λογικό να κυμαίνεται το GPU usage γύρω στο 50%;

ναι πεφτει εκει σε καποια σημεια  ναι , να κυμαινεται συνεχως οχι 

δηλαδη μετα απο metro ειχα τετοια διαγραμματα εγω

sdsdf_zps9c3908a2.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, με το που έκλεισα το game και τσέκαρα το monitoring του MSI AB, καθόλη τη διάρκεια που φαίνεται στο γράφημα, ήταν γύρω στο 50%±5.

Αλλά επειδή έπαιζα περισσότερη ώρα, δεν παρατήρησα διαφορές στο smoothness, οπότε συμπεραίνω ότι όλη την ώρα κυμαινόταν σε αυτά τα επίπεδα.

Είμαι στο level που μόλις έχεις αφήσει το αμαξίδιο και καλείς το ferry.

Επίσης παρατήρησα ότι τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά smooth και αμέσως μετά ξεκίνησε αυτό που περιγράφω. Δε νομίζω να είναι throttling όμως, πότε πρόλαβε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

ουτε εγω το νομιζω , καθως υπαρχουν αρκετα σημεια ειδικα σε πιο κλειστους χωρους που η καρτα δεν κανει τιποτα , δεν εχω κρατημενο τετοιο screen , αλλα συμβαινει 

απο τη στιγμη που εισαι smooth δε σε νοιαζει 

το παραπανω δικο μου ενδεχομενως ειναι και απο το benchmark 

ε τοτε κατι (κακο)  συμβαινει

στην αναλυση σου ειδικα ο επεξεργαστης δε παιζει κανενα σημαντικο  ρολο , αν η καρτα δε τα δινει ολα τοτε καποιο προβλημα θα υπαρχει που ελπιζω απλα να ειναι θεμα software 

ασχετο παντως με το δικο σου , πριν απο καποιες μερες φιλος μου με 7950 σαν τη δικη μου σε 1100/1575 που δοκιμασμενα ειναι οκ ξεκινησε το metro 

μετα απο καποιο σημειο παρατηρησε οτι ολος ο υπολογιστης κολλαει 

εφτασε να ξεκιναει το παιχνιδι και σχεδον αμεσως να κολλαει ολο τη μηχανημα και να κανει reset

φυσικα ανησυχησε, αλλα αντι να γυρισει σε στοκ ρολογια να δει αν ειναι θεμα ασταθειας (γιατι ηταν 100% βεβαιος για τη σταθεροτητα του) , ελυσε ολο το pc για καθαρισμα και ελεγξε πυκνωτες σε μητρικη , ελυσε και το τροφοδοτικο και το ελεγξε με τη βοηθεια του πατερα του (που ειναι ηλεκτρονικος ) και φαινονταν ολα οκ 

να παει σε στοκ δε το συζητουσε

τελικα αυτο που μαλλον εφταιγε αν και εδειχνε οκ το πραγμα ηταν το τροφοδοτικο του , γιατι οταν δοκιμασε να παρει το καθε  ενα απο τα 2  6pin που θελει η καρτα απο διαφορετικο rail το προβλημα σταματησε και πλεον παιζει ξανα κανονικα

μου εκανε εντυπωση που το συγκεκριμενο προβλημα του εσκασε σε αυτο το παιχνιδι συγκεκριμενα και πλεον ειμαι βεβαιος οτι ειναι απο τα πιο ζορικα πραγματα που μπορει να τρεξει μια καρτα, ειδικα αν ειναι o/c και μιλαμε για ανω του 1.20V 

(το προβλημα δεν εμφανιζοταν σε αλλα βαρια παιχνιδια που εχει εγκατεστημενα στο pc του, πχ hitman, crysis .. ) 

το τροφοδοτικο για την ιστορια ειναι ενα chieftec 750αρι που εχει βεβαια καμποσα χρονια λειτουργιας στη πλατη του (και αρκετες ωρες λειτουργιας τη μερα)  και ισως με το καιρο την ακουσε, ομως μου κανει εντυπωση καθως οσο και να μη φτανει τα πιο  ποιοτικα psu της αγορας  , δεν παυει να ειναι γομαρι και υπεραρκετο για το pc του 

(βεβαια κατα το παρελθον εχει δουλεψει cf και με 4890 και με 6870, τωρα μονο ειναι με single ) 

Είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για overload κάποιου/κάποιων rail στην περίπτωση του φίλου σου.

Ίσως να ήταν το ίδιο και στην περίπτωσή μου, αλλά δοκίμασα με κτήνος 1000άρι Platinum (νομίζω είχε single rail) και δεν άλλαξε κάτι (συνεχίζονταν τα crashes), οπότε στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, μάλλον δεν είναι αυτό.

Έχω προβλήματα με το παιχνίδι. Έχω το τρίτο Patch εγκατεστημένο (μάλιστα ρύθμισα και το fov) και δυστυχώς μου κάνει κόλπα.

Αναβοσβήνουν τα φώτα και οι σκιές, διάφορα παράξενα χρώματα στην οθόνη, όταν συναντάς τα πρώτα τέρατα η πίστα βγάζει λάθη, με παράξενα σχήματα στην οθόνη, μέχρι που μου μαυρίζει η οθόνη και με πετάει στο desktop και γενικά μία κατάσταση τραγική.

Τα settings τα έχω στο Max, εκτός από SSAA.

επειδή λέω να ξαναρχίσω να το παίζω (sic) διαβάζω πως βγήκαν 2-3-4-5-10 updates/patch.

Χρειάζομαι να τα εγκαταστήσω; έχω μονον το 1ο, που διόρθωνε το θέμα των FPS με τις σαβουρόκαρτες μας.

Και σε ποιο να μείνουμε δηλαδή; Στο πρώτο;

Εγώ είχα πρόβλημα και με κάποιο απ' τα προηγούμενα, δε θυμάμαι αν ήταν το πρώτο ή το δεύτερο.

εγω μονο το πρωτο περασα (που νομιζω ειναι κανονικα το 2ο)  παντως γιατι μονο με την αρχικη μορφη του παιχνιδιου ειχα προβλημα 

μετα που επαιζε μια χαρα  απλα το τερματισα και ας εβγαιναν αλλα (επισης με τους θειους και τις θειες και τα save γινονται διαφορα στα patch για αυτο και τα αποφευγω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος ) 

Μείνετε στο δεύτερο Update.

ναι αυτο θα ελεγα κι εγω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...