Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 δεν απαίτησε κάποιος να αγοράσουν όλοι 1440p, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο... 2
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η τεχνολογία μπορεί να εξελίσσετε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να γίνουμε και δούλοι της, μια χαρά μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς τα παιχνίδια σου και σε χαμηλότερες αναλύσεις, δεδομένου του συστήματος σου και των χρημάτων που διαθέτεις, δεν είμαστε και όλοι πλούσιοι να σκάμε 600€ για 1440p monitors και hi-end pc's κάθε χρόνο. Ελα χαλαρωσε κανεις απο τους ενδιαφερομενους στην συζητηση τουλαχιστον δεν ειναι πλουσιος. Δουλευει και με τον κοπο του αγοραζει δεν ειμαι 18αρης. Δευτερον δεν νομιζω να απαιτησα απο καποιον να παρει κατι. Αλλο πραγμα να λες οτι η τεχνολογια εξελισσεται και αλλο αυτο που λες, μην γενικευεται παιδια και διαστρεβλωνετε αυτα που λεμε..
spirosd2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το ξεχείλωσα λίγο η ουσία είναι πάντως ότι και με χαμηλότερες αναλύσεις μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς τα παιχνίδια που θες, αν δεν έχεις βέβαια την δυνατότητα να αναβαθμιστείς γιατί σε καμία περίπτωση δεν στέκει ότι τα γραφικά είναι καλύτερα σε χαμηλότερες αναλύσεις...
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το ξεχείλωσα λίγο η ουσία είναι πάντως ότι και με χαμηλότερες αναλύσεις μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς τα παιχνίδια που θες, αν δεν έχεις βέβαια την δυνατότητα να αναβαθμιστείς γιατί σε καμία περίπτωση δεν στέκει ότι τα γραφικά είναι καλύτερα σε χαμηλότερες αναλύσεις... Εγω ειπα οτι ο συνδυασμος ενος συγχρονου πανελ με καλο dpi ειναι παντα μια καλη λυση. Οι αναλυσεις αναφερθηκαν προς χαριν παραδειγματος για τις 27 ιντσες. Και δεν χρειαζεται πλεον να ξεχειλωθεις για να παρεις ενα καλο μονιτορ. Α ρε που ειναι οι εποχες που σκαγαμε 300.000 δρχ ή 1200+ ευρω για μονιτορ..
panther_512 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Στον Oroku Saki πες το που νομίζει ότι επειδή τα βάζει όλα στο high σε 1280*1024 έχει το ίδιο/καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από σένα :Ρ Έχει και άλλους που παίζουν σε 1360Χ768...........με 7970GHz edition και 2500Κ στα 4.5GHz......... Πάντως στη 40-άρα από 2,5 μέτρα απόσταση τα 1080p κουράζουν γιατί τα εικονίδια και τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Θέλει να πάς στο 1,5 μέτρο τουλάχιστον για να έχεις ευχάριστη θέαση. Πρέπει επιτέλους να αγοράσω τη ριμάδα την 60-άρα.
παπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλο game from mother russia. Btw ειμαι στο τελος (ή ετσι νομιζω) εκει που παω με τον τελευταιο των "μοικανων". Θα'θελα να ρωτησω, παιζει κανας αλλος με hd 7750; γιατι εμενα μου κολλαει παρα πολυ σε αυτο το σημειο (εκει στα τρενα).. ή φταιει οτι εχω 2g ram
Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Έχει και άλλους που παίζουν σε 1360Χ768...........με 7970GHz edition και 2500Κ στα 4.5GHz......... Πάντως στη 40-άρα από 2,5 μέτρα απόσταση τα 1080p κουράζουν γιατί τα εικονίδια και τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Θέλει να πάς στο 1,5 μέτρο τουλάχιστον για να έχεις ευχάριστη θέαση. Πρέπει επιτέλους να αγοράσω τη ριμάδα την 60-άρα. Εσυ παιζεις σε 1360χ768 νε 7970 GHZ edition? Εγω σε ενα χρονο θα παιζω ακομα σε 1280χ1024 αλλα με 880 η 870 gtx αντι για 560 ti που παιζω τωρα!
qsis Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εσυ παιζεις σε 1360χ768 νε 7970 GHZ edition? Εγω σε ενα χρονο θα παιζω ακομα σε 1280χ1024 αλλα με 880 η 870 gtx αντι για 560 ti που παιζω τωρα! εισαι ανιατη περιπτωση ετσι; 2
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μην το ξαναπείς... Χαχα, στην αρχή του βίντεο σκοτώνει τρεις και τέταρτος δεν έχει πάρει χαμπάρει. 1
DJ_Duker Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σε τι επίπεδο είναι αυτό ρε παιδιά; Το παιχνίδι το τέλειωσα και δεν ήταν σε καμία περίπτωση τέτοιο το AI. Και δε το είχα στο τέρμα. Και γω δεν ήμουν του stealth και έκανα ντου αλλά τη στιγμή που σκότωνα τον πρώτο με άκουγαν οι υπόλοιποι 15 που ήταν από πίσω...
vagelis81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ρε παιδια please help.Εχω κολησει σ ενα σημειο και δε ξερω απο που να παω για να συνεχισω παρακατω.Και οσο κι αν σας φαινεται περεργο στο youtube μπερδευομαι και δε μπορω να το βρω.Λοιπον ειμαι εκει που καποιος μου δειχνει ενα περιεργο οχημα -κατι σαν αυτοινητο- που κινειται πανω στισ ραγες.Προχωραω λοιπον μ αυτο σκοτωνω οτι μου επιτιθεται και στο τελος φτανω σε καποιο σημειο που μπροστα μου υπαρχει μια κλειστη πορτα.Κατεβαινω απο το οχημα πηγαινω αρκετα πισω μπαινω σε ενα δωματιο και αρχιζουν και μου επιτιθονται τερατα.Τα σκοτωνω (με μεγαλη δυσκολια) στο τελος του δωματιου υπαρχει μασκα οξυγονου που σου δινει επιπλεον 3 λεπτα ζωης.Την παιρνω,αλλα μετα δε ξερω που να παω.Η πορτα εκει που εχει σταματησει το οχημα μου εξακολουθει να ειναι κλειστη και μεσα στο δωματιο που σας ελεγα δεν υπαρχει καποια διεξοδος
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πήγαινε με το αμαξίδιο και κάτσε στο σημείο που αλλάζουν οι γραμμές, εκεί που είναι διπλή δηλαδή. Θα το καταλάβεις όταν θα είσαι στο σωστό σημείο, αφού θα «λάμψει» εκείνο το σημείο. Κατέβα κάτω και πάτα το μοχλό για ν' αλλάξει η γραμμή, μπες στο αμαξίδιο και προχώρα ευθεία, δηλαδή αριστερά. Με φόρα για να σπάσει το ξύλινο φράγμα.
vagelis81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πω φχαριστω ρε φιλε!Δε θα το βρησκα με τιποτα.Δε φανταζεσαι τι περασα μεχρι να μου το πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα