Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά θα'ταν αλλά δε νομίζω οτι τους ενδιαφέρει.Θα κοιτάξουν τις πωλήσεις και τη πειρατεία που την εκλαμβάνουν ως ενδιαφέρον και πιθανές χαμένες πωλήσεις και θα συνεχίσουν τις τραγελαφικές τακτικές τους.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ κάποιοι απο εμάς παίζουμε στα 1080p με 4850. ;)

Ρε σύ δεν το πιστεύω. Very high ,dx9,ssax2 και η οθονούλα στα 40cm από τα μάτια μου και το παιχνίδι είναι μια χαρά.

Είχα πουλήσει την 690 για μια titan. Τώρα είδα πως παίζει με την οθονούλα, έτσι πούλησα χθες και την καλή οθόνη και μου έμειναν στην τσέπη 1100 ευρώ.

Δεν ξαναπέρνω ΤΙΠΟΤΑ άμα δεν ξεκαβαλήσουν το καλάμι οι εταιρείες με τις τρελές τιμές τους :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σύ δεν το πιστεύω. Very high ,dx9,ssax2 και η οθονούλα στα 40cm από τα μάτια μου και το παιχνίδι είναι μια χαρά.

Είχα πουλήσει την 690 για μια titan. Τώρα είδα πως παίζει με την οθονούλα, έτσι πούλησα χθες και την καλή οθόνη και μου έμειναν στην τσέπη 1100 ευρώ.

Δεν ξαναπέρνω ΤΙΠΟΤΑ άμα δεν ξεκαβαλήσουν το καλάμι οι εταιρείες με τις τρελές τιμές τους :)

Εγώ πάντως μετά από 2,5 χρόνια στα 1440 δε μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε τα 1080. :P

Δυστυχώς θέλει gpu κάθε 1-1,5 χρόνο έτσι, αλλά τουλάχιστον τα δίνω μόνο εκεί.Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν είναι ανάγκη να τα χώνεις χοντρά για να παίξεις αξιοπρεπώς ακόμα και σημερινά παιχνίδια.Απλά έχουμε ξεφύγει κι εμείς στις απαιτήσεις μας και στο τι θεωρούμε αξιοπρεπές για τον εαυτό μας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από 2,5 χρόνια στα 1440 δε μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε τα 1080. :P

Θέμα συνήθειας ειναι. Και εγώ σε 2560Χ1080 έπαιζα, αλλά μετά 2 μέρες παιχνιδιού σε 1360X768 άρχισα να το συνηθίζω.

Δημοσ.

Σαφώς και είναι θέμα συνήθειας σε μεγάλο βαθμό, αλλά αντικειμενικά δεν υπάρχει ίδιο οπτικό αποτέλεσμα μεταξύ 1366*768 και 2560*1440, η διαφορά είναι τεράστια, μιλάμε για 250% περισσότερα pixels στο 1440p.

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα βέβαια είναι ότι το οπτικό αποτέλεσμα μετράει περισσότερο σε παιχνίδια τύπου Crysis που το σενάριο πάει περίπατο.

Στο Metro τα πράγματα είναι διαφορετικά και μπορείς να το χαρείς σε μεγαλύτερο βαθμό σε μικρή ανάλυση.

Δημοσ.

Εγω το χαρηκα σε 1280χ1024 που παιζω. Τα γραφικα του ηταν τα καλυτερα που εχω δει μεχρι τωρα σε pc .

Δημοσ.

Εγω το χαρηκα σε 1280χ1024 που παιζω. Τα γραφικα του ηταν τα καλυτερα που εχω δει μεχρι τωρα σε pc .

Που να ησουν οταν επαιζα crysis σε 800x600. Τα καλυτερα γραφικα που εχουν υπαρξει ποτε. Και ειχα 120fps + ετσι χαλαρα

Δημοσ.

Σαφώς και είναι θέμα συνήθειας σε μεγάλο βαθμό, αλλά αντικειμενικά δεν υπάρχει ίδιο οπτικό αποτέλεσμα μεταξύ 1366*768 και 2560*1440, η διαφορά είναι τεράστια, μιλάμε για 250% περισσότερα pixels στο 1440p.

Η διαφορα μεταξυ 1200p που επαιζα την τελευταια 5ετια πριν παρω το 1440p monitor περισυ ειναι πολυ μεγαλη σε 27αρι μονιτορ..

Φυσικα ο κυριος λογος ειναι το dpi αλλα και η ποιοτητα του πανελ καθως η τεχνολογια εξελισσεται (μιλωντας παντα για ιδιες διαστασεις για να εχει νοημα η συγκριση).. Απο S-PVA με pp 0.303 σε AH-IPS με 0.233, εχεις μια πολυ μεγαλη διαφορα οπτικα.

Δημοσ.

Στον Oroku Saki πες το που νομίζει ότι επειδή τα βάζει όλα στο high σε 1280*1024 έχει το ίδιο/καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από σένα :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Η τεχνολογία μπορεί να εξελίσσετε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να γίνουμε και δούλοι της, μια χαρά μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς τα παιχνίδια σου και σε χαμηλότερες αναλύσεις,  δεδομένου του συστήματος σου και των χρημάτων που διαθέτεις, δεν είμαστε και όλοι πλούσιοι να σκάμε 600€ για 1440p monitors και hi-end pc's κάθε χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...