Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

So u know τα throwing knives είναι 1 shot kill και στα τέρατα που δεν σε έχουν πάρει πρέφα ;) Και κάτι άλλο που δεν ήξερα η φλόγα του αναπτήρα σου δείχνει που πρέπει να πας...

αυτο μου φανηκε αρκετα χρησιμο στα σημεια που επαιζα σημερα 

γενικα ναι μπορεις να παιξεις σχετικα stealth και στα τερατα και μαλιστα εκεινη τη στιγμη το κολπο με τα μαχαιρια μου φανηκε πολυ χρησιμο γιατι ειχα ξεμεινει τελειως απο τα πυρομαχικα και τα ελαχιστα που ειχα τα ηθελα για τα προγραμματισμενα ντου που θα μου γινονταν αργοτερα απο το παιχνιδι 

βεβαια αν δεν εχεις πολλα πυρομαχικα μπορεις να αρχισεις να παιζεις με claymore και εκρηκτικα 

μετα μου σκαει και το "boss" και ειχα ελαχιστες σφαιρες , ετσι αναγκαστηκα να μπω γρηγορα στο νοημα (δε λεω για να μην εχουμε  spoiler ) 

γενικα παντως δεν ξεμενεις ευκολα απο πυρομαχικα , ειδικα αν δεν ξεκινας ανοικτο πολεμο οταν αντιμετωπιζεις ανθρωπους , αλλα αντιθετα προτιμας το stealth 

οταν ομως εισαι για παρατεταμενο διαστημα κοντρα σε τερατα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος , και καλο ισως ειναι να εχεις και μια επιπλεον ποικιλια οπλων 

εγω πχ ειχα 2 assault rifles εκεινη τη στιγμη (ενα silent και ενα κανονικο ) και μια καραμπινα 

με τα 2 οπλα να εχουν πρακτικα κοινα πυρομαχικα ημουν περιορισμενος , δε μπορουσα να χρησιμοποιησω αλλο τυπο πυρομαχικων που ημουν γεματος 

απο τη στιγμη που βρηκα το tihar καραγουσταρω τη ζωη μου , τρομπαρω αβερτα :P

και μου φαινεται πιο δυνατο απο ΑΚ με σιγαστηρα για τα headshot σε κρανος 

το κακο ειναι οτι δεν ηξερα πώς να τρομπαρω ουτε μου εδωσε καποιο hint και διεκοψα το παιχνιδι να googlaρω 

οποτε για οποιον εχει θεμα , κρατημενο το R και αριστερο κλικ 

παντως οσο το παιζω τοσο πιο πολυ μου αρεσει, παιχνιδαρα και καμια σχεση με τα fps του σωρου

απορω πώς δε ντρεπονται μερικα sites σαν το ign να του βαζουν 7/10 και σε σκουπιδια οπως το black ops 2 9/10

και ειμαι βεβαιος οτι ξερουν οτι θα τους κραξουν μολις θαψουν ετσι ενα καλο παιχνιδι (βλεπε youtube ) , αλλα αυτοι δε μασανε 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού τους τα χώνουν οι triple A εταιρίες, λες να πουν άσχημα λόγια. Μονο το IGN από τα μεγάλα θεωρώ ότι παραμένει τουλάχιστον στα πιο πολλά games αντικειμενικό. COD...wtf is COD. :D

Δημοσ.

Αφού τους τα χώνουν οι triple A εταιρίες, λες να πουν άσχημα λόγια. Μονο το IGN από τα μεγάλα θεωρώ ότι παραμένει τουλάχιστον στα πιο πολλά games αντικειμενικό. COD...wtf is COD. :D

Αντικειμενικό το IGN?  :blink:

Δημοσ.

Όχι σοβαρά, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός "στα πιο πολλά games" αλλα ναι τον τελευταίο καιρό (πέρα από βαθμολογίες) λένε και τα άσχημα όχι μονο τα καλά. Είναι ένα step forward :P

Δημοσ.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/metro-last-light-graphics-breakdown-and-performance-guide

Έχει διάφορες εικόνες του παιχνιδιού όπου μπορείς να συγκρίνεις δίπλα - δίπλα tesselation on με off, Very high quality με High quality κ.λ.π. Επίσης έχει ένα πίνακα με προτεινόμενες ρυθμίσεις για NVIDIA κάρτες γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι σοβαρά, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός "στα πιο πολλά games" αλλα ναι τον τελευταίο καιρό (πέρα από βαθμολογίες) λένε και τα άσχημα όχι μονο τα καλά. Είναι ένα step forward :P

Έλα βρε μη με απογοητεύεις...

Δημοσ.

Ok τότε άμα είναι έτσι, περνω πίσω ότι έγραψα ;)

Ποιος κανει το review?Οποιος και να ειναι μπραβο του,πολυ καλος,και εχει εξαιρετικη φωνη.Επιτελους εκανς καλος reviewer,πηξαμε απο 15χρονα reviewers

• Like 2
Δημοσ.

το τελειωσα κι αυτο, παρα πολυ καλο 

Συμφωνω στην αρχη ημουν λιγο "μαγκωμενος" λιγο το story δεν με επειθε,λιγο ο κοσμος του δεν μου θυμιζε τοσο πολυ το πρωτο αλλα οσο προχωρας τοσο γινεται καλυτερο και εξελισσεται η πλοκη ομορφα.. Ενα 8-8.5 απο εμενα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...