gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ετσι και ετσι το παιχνίδι. ειμαι καπου στα μισα τώρα και μου τη σπάει που σε νορμαλ κανένας άνθρωπος στο σκοταδι δε σε περνει χαμπαρι ενω τα ριμαδοτερατα σε σταμπαρουν κατευθείαν και αρχιζουν να κοπανανε.
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 θα μπορουσα πχ τωρα ειμαι στις κατακομβες πισσα σκοταδι και τα ζωα εχουν μεσημεριανο με τα πτωματα ε δεν εχει ενα ξεκαθαρο δρομο για να τα προσπερασω αν δεν γουσταρω να το παιξω ραμπο.θα επρεπε να ειχε..
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 καλα εβγαλαν patch για το logitech gaming software; μα τι κανει πλεον η logitech με αυτη τη μαλακια ; ελεος ρεεεεε!!! ευτυχως δηλαδη που δε μου δουλευει καλα και την εχω ξηλωσει προ πολλου
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλά έγω έχω φρίξει με αυτό που έγραψε ο άλλος στο Playstation 4 Topic.. Εγώ έχω το Logitech G9 αλλά δεν του έχω περάσει τους οδηγούς του, ότι έχουν βάλει τα Windows.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 θα μπορουσα πχ τωρα ειμαι στις κατακομβες πισσα σκοταδι και τα ζωα εχουν μεσημεριανο με τα πτωματα ε δεν εχει ενα ξεκαθαρο δρομο για να τα προσπερασω αν δεν γουσταρω να το παιξω ραμπο.θα επρεπε να ειχε.. Έχει...try again σχεδόν όλα τα σημεία μπορείς να τα περάσεις έτσι.
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έχει...try again σχεδόν όλα τα σημεία μπορείς να τα περάσεις έτσι.</p> Θα το ψαξω τότε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 So u know τα throwing knives είναι 1 shot kill και στα τέρατα που δεν σε έχουν πάρει πρέφα Και κάτι άλλο που δεν ήξερα η φλόγα του αναπτήρα σου δείχνει που πρέπει να πας...
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μαχαιρια και σε τέρατα? Μονο με shotgun τους την επεφτα.
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αφότου έβαλα το patch και το ξανάρχισα, κι ενώ όλα δούλευαν ρολόι, στο τέλος του επιπέδου Separation και σε όλο το επίπεδο Facility μέχρι στιγμής, το GPU usage έχει πέσει σε τραγικά επίπεδα και παίζω με 8 fps. Πριν βάλω το patch και που είχα ξαναπεράσει από αυτά τα σημεία, δε μου το έκανε. Τονίζω ότι μου το κάνει είτε είμαι overclocked, είτε stock.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το τελευταίο patch εννοείς που βγήκε σήμερα ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τσέκαρε μήπως παίζει τίποτα με το συγκεκριμένο ράγισμα..
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έκανα load προηγούμενο checkpoint, το Separation απ' την αρχή και όλα φαίνονται κομπλέ, όπως και πριν. Εξάλλου όπως είπα το πρόβλημα εμφανίστηκε στο τέλος του επιπέδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα