Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι και ετσι το παιχνίδι. ειμαι καπου στα μισα τώρα και μου τη σπάει που σε νορμαλ κανένας άνθρωπος στο σκοταδι δε σε περνει χαμπαρι ενω τα ριμαδοτερατα σε σταμπαρουν κατευθείαν και αρχιζουν να κοπανανε.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μπορουσα πχ τωρα ειμαι στις κατακομβες πισσα σκοταδι και τα ζωα εχουν μεσημεριανο με τα πτωματα ε δεν εχει ενα ξεκαθαρο δρομο για να τα προσπερασω αν δεν γουσταρω να το παιξω ραμπο.θα επρεπε να ειχε..

Δημοσ.

καλα εβγαλαν patch για το logitech gaming software;  :shock:  μα τι κανει πλεον η logitech με αυτη τη μαλακια ; ελεος ρεεεεε!!! 

ευτυχως δηλαδη που δε μου δουλευει καλα και την εχω ξηλωσει προ πολλου 

Δημοσ.

Καλά έγω έχω φρίξει με αυτό που έγραψε ο άλλος στο Playstation 4 Topic..

Εγώ έχω το Logitech G9 αλλά δεν του έχω περάσει τους οδηγούς του, ότι έχουν βάλει τα Windows.

Δημοσ.

θα μπορουσα πχ τωρα ειμαι στις κατακομβες πισσα σκοταδι και τα ζωα εχουν μεσημεριανο με τα πτωματα ε δεν εχει ενα ξεκαθαρο δρομο για να τα προσπερασω αν δεν γουσταρω να το παιξω ραμπο.θα επρεπε να ειχε..

Έχει...try again ;) σχεδόν όλα τα σημεία μπορείς να τα περάσεις έτσι.

Δημοσ.

So u know τα throwing knives είναι 1 shot kill και στα τέρατα που δεν σε έχουν πάρει πρέφα ;) Και κάτι άλλο που δεν ήξερα η φλόγα του αναπτήρα σου δείχνει που πρέπει να πας...

Δημοσ.

Αφότου έβαλα το patch και το ξανάρχισα, κι ενώ όλα δούλευαν ρολόι, στο τέλος του επιπέδου Separation και σε όλο το επίπεδο Facility μέχρι στιγμής, το GPU usage έχει πέσει σε τραγικά επίπεδα και παίζω με 8 fps.

Πριν βάλω το patch και που είχα ξαναπεράσει από αυτά τα σημεία, δε μου το έκανε.

Τονίζω ότι μου το κάνει είτε είμαι overclocked, είτε stock.

Δημοσ.

Έκανα load προηγούμενο checkpoint, το Separation απ' την αρχή και όλα φαίνονται κομπλέ, όπως και πριν. Εξάλλου όπως είπα το πρόβλημα εμφανίστηκε στο τέλος του επιπέδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...