Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Λοιπόν, Σε 2560 Χ1440, quality high, SSAA 2X, AF 16X, Motion blur low, Tessellation high , advance physics on, vsyn off πάμε πολύ καλά. 40-45 fps σταθερά και το παιχνίδι είναι πλήρως playable. Δεν μπόρεσα να αλλάξω tο FOV σε 60 , αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται. Θερμοκρασίες της 690 μέχρι 75 βαθμοί , αλλά με ανεμιστήρα στο 80% . Καλά είναι νομίζω. Να το κοιτάξεις το FOV, κάνει απίστευτη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το last light θεωρει δεδομενο το κακο τελος του 2033 , αν και θυμαμαι ελαχιστα το 2033 πλεον.. Το οποίο είναι και το πιο λογικό για μένα. Διαβάζω από σας, ότι το καινούργιο είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο και λέω να το ξεκινήσω μετά από λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ναι, είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο, ειδικά στις μάχες.. Ήταν τραγικό που δεν είχε Stealth Kill το 2033, όπως και το πρώτο Crysis.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σκέφτονται τα ''βασικά'' εξαρχής.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Psycho τα ρολόγια πόσο τα έχεις στην 670 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Stock αλλά 1300αρίζει πολύ εύκολα.. Με το modified bios που φτάνει 1.21V θα πηγαίνει και ~1350 λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Stock αλλά 1300αρίζει πολύ εύκολα.. Με το modified bios που φτάνει 1.21V θα πηγαίνει και ~1350 λογικά. Μια χαρά είναι και σε stock. Τι max temps έχει χτυπήσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλά είναι ναι, αλλά παιχνίδια σαν το Crysis 3 ή σαν το Metro θέλουν λίγο ανέβασμα, για τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι καν.. Πάνω από 77C δεν την έχω δει, τώρα που θα ξαναπαίξω το Metro δεύτερη φορά, θα την ξετινάξω.. Μένει μόνο να βγουν νέοι οδηγοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλά είναι ναι, αλλά παιχνίδια σαν το Crysis 3 ή σαν το Metro θέλουν λίγο ανέβασμα, για τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι καν.. Πάνω από 77C δεν την έχω δει, τώρα που θα ξαναπαίξω το Metro δεύτερη φορά, θα την ξετινάξω.. Μένει μόνο να βγουν νέοι οδηγοί. Η δικιά μου ASUS μέχρι 68 βαράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η δικιά σου Asus όμως δεν είναι 680 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 μπορει να εχει καλυτερη ψυξη απο τη δικη σου, μπορει να εχει καλυτερο airflow στο κουτι του , μπορει να μενει σε πιο κρυο μερος , μπορει να μην ανεβαζει ταση και συχνοτητα το ιδιο οι ουτε 10 βαθμοι ειναι κατι που μπορει να επηρεαστει απο διαφορους παραγοντες, αν ειχατε 30 βαθμους διαφορα να το συζητουσατε.. εδω ιδιες ακριβως καρτες σε διαφορετικα κουτια μπορει να εχουν 10 βαθμους διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καν η θερμοκρασία της κάρτας και 90 βαθμούς να βαράει.. Αρκεί να μην την ακούω καθόλου. Πέραν αυτού η FTW που έχω στην ουσία είναι 680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η δικιά σου Asus όμως δεν είναι 680 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Για το δεύτερο ending δεν πρέπει να σκοτώσεις κανέναν διαβάζω....oh well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Α καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το τελειωσα ,πολυ καλο 9/10 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα