Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αραξε...Μεχρι να βγει το καινουριο (+ τα κλασσικα delayzzz που θα φαει) θα το εχεις τερματισει 10 φορες!

Είχες δίκιο τελικά. Εγώ έβλεπα τον χάρτη και νόμιζα ότι θα περάσω από παντού κ ξαφνικά ! Τελείωσε......:confused:

Δημοσ.

Είχες δίκιο τελικά. Εγώ έβλεπα τον χάρτη και νόμιζα ότι θα περάσω από παντού κ ξαφνικά ! Τελείωσε......:confused:

Δυστυχως, ειναι αρκετα μικρο παιχνιδι [οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των προσφατων βιντεο-παιχνιδιων]

Σου προτεινω να το ξαναπαιξεις, με διαφορετικη δυσκολια, ή να δοκιμασεις να περασεις την πιστα με τους Ναζι σε stealth mode! rolleyes.gif

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω να κανω καποιες ερωτησεις μια και με ψεισατε να ξεκινησω το παιχνιδι, βασικα οπως και αλλος ενας συμφορουμιτης στην πρωτη σελιδα εγραψε οτι δεν του αρεσει να παιζει παιχνιδια που τον τρομαζουν γιατι δεν τα ευχαριστιετε, το ιδιο και εγω, ενας λογος που δεν εχω παιξει το Alan Wake :mad:

Το METRO 2033 ειχα δει το walkthrough part 1 νομιζω και ηταν μεσα σενα σαν καροτσακι και τους πεταχτηκαν τα μεταλαγμενα και τους τελειωσαν γιαυτο δεν το ξεκινησα λεω θαναι ολο με τετοια, αποτι βλεπω ομως το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου ειναι με ανθρωπους και οχι με τερατα.

Ειναι τρομακτικο σαν παιχνιδι?

Επεισης το 1ο βιβλιο εχει σχεση με το παιχνιδι?Θα με ενδιεφερε να το βρω να το διαβασω, κυκλοφορει στα βιβλιοπολεια της ελλαδας ή μονο απο εξωτερικο και σε τι τιμη περιπου?

Δημοσ.
Ειναι τρομακτικο σαν παιχνιδι?

Οχι !

Η ατμόσφαιρα, κάποιες απότομες σκηνές, ο εξαιρετικά ατμοσφαιρικός ήχος, το σενάριο και οι διάλογοι, σαφώς και σε καταβάλουν σε μια κάπως creepy διάθεση, αλλά σε καμία μα καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι παιχνίδι τρόμου!

Επεισης το 1ο βιβλιο εχει σχεση με το παιχνιδι?

Σαφως και εχει σχεση!

Υπάρχουν πιστές ομοιότητες όπως και αρκετές διαφορές σε σχέση με το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι! Αξίζει να το αγοράσεις, και να το διαβάσεις!

Κυκλοφορει στα βιβλιοπολεια της ελλαδας ή μονο απο εξωτερικο και σε τι τιμη περιπου?

Το βιβλίο εκδίδεται από τις Εκδόσεις Καστανιώτη http://www.kastaniot...8-960-03-5266-5 και μπορείς να το βρεις σε εμπορικά καταστήματα όπως τα Public, αλλά ακόμα και στο πλησιέστερο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου [όπως έκανα και εγώ]!

Μια μέση τιμή είναι γύρω στα 15-18 ευρώ!

Μέσα στην χρονιά αναμένεται και το Metro 2034, πάλι απο τις Εκδόσεις Καστανιώτη!

Δημοσ.

Οχι !

Η ατμόσφαιρα, κάποιες απότομες σκηνές, ο εξαιρετικά ατμοσφαιρικός ήχος, το σενάριο και οι διάλογοι, σαφώς και σε καταβάλουν σε μια κάπως creepy διάθεση, αλλά σε καμία μα καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι παιχνίδι τρόμου!

Σαφως και εχει σχεση!

Υπάρχουν πιστές ομοιότητες όπως και αρκετές διαφορές σε σχέση με το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι! Αξίζει να το αγοράσεις, και να το διαβάσεις!

Το βιβλίο εκδίδεται από τις Εκδόσεις Καστανιώτη http://www.kastaniot...8-960-03-5266-5 και μπορείς να το βρεις σε εμπορικά καταστήματα όπως τα Public, αλλά ακόμα και στο πλησιέστερο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου [όπως έκανα και εγώ]!

Μια μέση τιμή είναι γύρω στα 15-18 ευρώ!

Μέσα στην χρονιά αναμένεται και το Metro 2034, πάλι απο τις Εκδόσεις Καστανιώτη!

Δεν ξερω, ρωταω επειδη απο το Μ2033 στην πιστα που σου ειπα ειδα κατι σαν ζομπι που εκαναν ντου στο καροτσακι και λεω θαναι ολο το παιχνιδι ετσι.ισχυει κατι τετοιο?

Αφου μιλαμε για 15-18Ε νταξει θα παω να το τσιμπησω μια απο αυτες τις μερες, θα περασω να δω απο τα public αν το εχουνε.

Δημοσ.

Δεν ξερω, ρωταω επειδη απο το Μ2033 στην πιστα που σου ειπα ειδα κατι σαν ζομπι που εκαναν ντου στο καροτσακι και λεω θαναι ολο το παιχνιδι ετσι.ισχυει κατι τετοιο?

Ανα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, κάνουν την εμφάνιση τους τέτοια...''πλάσματα''!

Δεν είναι τόσο τρομακτικά στην όψη μιας και σπανία προβάλλονται, απλά οι ήχοι, οι ψίθυροι και γενικά όλο το κλίμα είναι τρομακτικό όπως προ ανέφερα! Ξέρεις, δεν και ο,τι καλύτερο να 'σαι μόνος σου σε μια πόλη φάντασμα, ακούγοντας την βαριά ανάσα σου λόγω της μάσκας, και να έχεις συντροφιά την ίδια σου την σκιά...

Υπάρχουν όμως και άλλα πλασματάκια τα οποία όντως είναι κάπως τρομακτικά! Και όχι μόνο στην όψη, και στους ήχους που παράγουν, αλλά και γενικά σε όλο το ''πακέτο!''

Νταξ, μπορεί το παιχνίδι να μην είναι Amnesia, αλλά δεν το λες και SuperMario!

Δημοσ.

Ανα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, κάνουν την εμφάνιση τους τέτοια...''πλάσματα''!

Δεν είναι τόσο τρομακτικά στην όψη μιας και σπανία προβάλλονται, απλά οι ήχοι, οι ψίθυροι και γενικά όλο το κλίμα είναι τρομακτικό όπως προ ανέφερα! Ξέρεις, δεν και ο,τι καλύτερο να 'σαι μόνος σου σε μια πόλη φάντασμα, ακούγοντας την βαριά ανάσα σου λόγω της μάσκας, και να έχεις συντροφιά την ίδια σου την σκιά...

Υπάρχουν όμως και άλλα πλασματάκια τα οποία όντως είναι κάπως τρομακτικά! Και όχι μόνο στην όψη, και στους ήχους που παράγουν, αλλά και γενικά σε όλο το ''πακέτο!''

Νταξ, μπορεί το παιχνίδι να μην είναι Amnesia, αλλά δεν το λες και SuperMario!

θα το κατευασω να το δοκιμασω μιας και με ψησατε και θα δω, θα παω να τσιμπησω και το βιβλιο μαλλον την παρασκευη :-D

Δημοσ.

θα το κατευασω να το δοκιμασω μιας και με ψησατε και θα δω, θα παω να τσιμπησω και το βιβλιο μαλλον την παρασκευη :-D

A wise decision!

Δημοσ.

σευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο και εστειλες λινκ απο το βιβλιο.

θα περασω εγω την παρασκευη απο public να το τσιμπησω.

το βιντεο ομως δεν το διχνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...