HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ενταξει ωραιο το παιχνιδι μεχρι στιγμης ,δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο αν και θα περιμενω να το τελειωσω .Το μονο ετσι προβληματακι ειναι οτι με τους τελευταιους beta που εβαλα χτυπαει 83 βαθμους η 680 ,+3 δηλαδη απο το συνηθισμενο .Παντως smooth παιζει γυρω στα 40fps με ολα τερμα και 2xAA .Το advanced physx το εχετε ενεργοποιημενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fousekis21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ρε παιδια μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου με πεταει εξω στα windows και παταω τελος εργασιας αναγκαστικα. Εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλον? Original το εχω το παιχνιδι και το pc win7 64bit, quad q9300 2,5gh (το recomended ειναι 3gh αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο), 8gb ram και μια 6950 2gb. Γενικα δεν εχω προβληματα με games για να φταιει το pc, προσφατα εχω τερματισει far cry 3, crysis 3 κτλ. Να φταιει καμια ρυθμιση στα γραφικα? Το κανω μια επαναγκατασταση για αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν θα το συνεχίσω γιατί βγαίνουμε εκτός αλλά εγώ δεν μιλάω για κόμπλεξ ή οτιδήποτε άλλο, λέω για το τι είναι φυσιολογικό να βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Ο όρος χρησιμοποιείτε λάθος(και από τους ξένους που λένε "smooth") και παραπλανώνται όσοι δεν γνωρίζουν. Αν τον ευχαριστούν τον άλλον τα 30 fps είναι άλλο θέμα, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Εξάλλου ότι εγώ παίζω με 60fps minimum για να παινευτώ. ναι αλλα το τι βλεπει το ανθρωπινο ματι ειναι κατι υποκειμενο και οι αναγκες διαφερουν αναλογα το παιχνιδι, υπαρχουν και παιχνιδια που και με 25 fps να εισαι ειναι μια χαρα (βλεπε strategy ) εγω λεω το πολυ απλο, οτι αν βαλω κατι να παιζει και δε με ενοχλει αυτο που βλεπω , τοτε δεν μπαινω καν στη διαδικασια να ασχοληθω με το ποσα fps εχω , δε με νοιαζει οταν καπου βλεπω οτι κατι δεν παει καλα , τοτε αρχιζω να το ψαχνω και αναλογα το παιχνιδι παντα το φερνω εκει που πιστευω οτι πρεπει σε οτι αφορα το συγκεκριμενο , με τις ρυθμισεις που ειμαι τωρα και αφου εβαλα το patch λεω το πολυ απλο οτι το παιχνιδι στα δικα μου ματια φαινεται ομαλοτατο οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω να το ψαξω και το εψαξα μονο (παντα μετα το patch μιλαω ) σε λιγοστα σημεια που ειδα stuttering ενω ειχα 60fps και ηθελα να βεβαιωθω πριν το patch το παιχνιδι ειχε θεματα και το εψαχνα με fraps , αν ηταν ετσι απο την αρχη δε θα το ειχα ψαξει μαλλον ποτε και καθολου και απλα θα το επαιζα απροβληματιστα , χωρις να με νοιαζει ποσα fps εχει αφου θα μου φαινοταν καλο ΥΓ δεν ειναι οτι "το συνεχιζω" κουβεντα κανουμε , ανταλλασουμε αποψεις , απλα βλεπω οτι εισαι κι εσυ της αποψης οτι smooth ειναι το 60+ αυστηρα (δε λεω βεβαια οτι δεν ειναι καλο το 60αρι ) ,ομως δεν ειναι ετσι καποιες βουτιες σε καποια σημεια μεχρι ενα επιπεδο παντα ειναι ανεκτες , αλλωστε σε τοσο βαρυ παιχνιδι το να εχεις 60+ ακατεβατο με βαριες ρυθμισεις απλα δεν παιζει επισης αν εισαι στα 60 τη περισσοτερη ωρα και πεσεις στα 40 δε τρεχει κατι , οταν ομως εισαι στα 30 και πεσεις στα 20 τρεχει, πολυ συχνα για αυτο θες να πηγαινεις ψηλα για να μην εχουν πολυ δυσαρεστη επιπτωση οι βουτιες σου που λιγο πολυ δε γινεται να μην υπαρχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγώ στον όρο επικεντρώθηκα. Όπως και να το κάνουμε, όταν παίζεις με λιγότερα fps από το refresh rate της οθόνης σου υπάρχει καθυστέρηση στην απεικόνιση και στην επικοινωνία της gpu με την οθόνη. Όλα αυτά που κάνουμε είναι συμβιβασμοί λόγω των windows, με τις κάρτες αυτές θα μπορούσαμε να παίζουμε με 60fps min, χωρίς screen tearing και χωρίς shuttering αν ήταν αλλιώς τα πράγματα το οποίο κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό που είναι και όλο το θέμα. Ειδικά όταν σκας τόσα λεφτά σε τέτοια συστήματα, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζουν αυτά τα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν μπορουσα να κρατηθω. Με το καινουργιο update απλα αλλο παιχνιδι. Με Tesselation στο Very High και ολα τα αλλα τερμα εκτος απο SSAA πριν το patch 36fps Average και μετα το patch 42fps. Και αμα κανουμε και oc θα εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τώρα σηκώνει και ένα 2xSSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Λοιπόν, Σε 2560 Χ1440, quality high, SSAA 2X, AF 16X, Motion blur low, Tessellation high , advance physics on, vsyn off πάμε πολύ καλά. 40-45 fps σταθερά και το παιχνίδι είναι πλήρως playable. Δεν μπόρεσα να αλλάξω tο FOV σε 60 , αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται. Θερμοκρασίες της 690 μέχρι 75 βαθμοί , αλλά με ανεμιστήρα στο 80% . Καλά είναι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 τελικα μου αρεσει το stealth του παιχνιδιου κι ας ειναι λιγο "χαζοι" οι εχθροι που μπορει να περνας διπλα τους και να μην καταλαβαινουν τιποτα χωρις να το εχω τελειωσει ακομα το συμπαθω αρκετα , για μενα ειναι μαλλον υποψηφιο goty μαζι με το το tr μεχρι στιγμης (το bioshock το χω ξεχασει ηδη.. ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ακόμα σφαίρα δεν έχω ρίξει σε human μονο mutants. Πολύ εθιστικά τα cqc animations και τα throwing knives. Εντωμεταξύ αυτά τα flashes σε διαφορες φάσεις που είναι "choices" έχουν σημασία στο τέλος? Το πρώτο είχε 2 τερματισμούς νομίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 πρεπει να εχουν λογικα , γιατι στο κανει αρκετα προφανες (δεν θελω να το ψαξω για να μην εχω spoiler ) βεβαια τωρα τελευταια αρχισα να μη σκοτωνω αβερτα , στην αρχη τους ξεκανα ολους (οροκουσακι style) , ομως τελικα με κερδισε το stealth γιατι αυτο προτιμω κατα βαθος δε ξερω αν στο τελος κανει μια σουμα οπως γινοταν στο dishonored και μου βγαλει το καλο ή κακο τελος , θα δειξει εχω ακομα αρκετο παιχνιδι μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 τελικα μου αρεσει το stealth του παιχνιδιου κι ας ειναι λιγο "χαζοι" οι εχθροι που μπορει να περνας διπλα τους και να μην καταλαβαινουν τιποτα χωρις να το εχω τελειωσει ακομα το συμπαθω αρκετα , για μενα ειναι μαλλον υποψηφιο goty μαζι με το το tr μεχρι στιγμης (το bioshock το χω ξεχασει ηδη.. ) To stealth του παιχνιδιου ειναι αρκετα καλο και βασιζεται στο φως οκ αν και για goty δεν νομιζω να κερδισει το tomb .Eσυ με crossfire παιζεις και πιανεις 60 fps qsis ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 οχι με μια καρτα και φυσικα τα 60αρια μου δεν ειναι ακατεβατα , στο benchmark ειμαι στο 50αρι με ρυθμισεις σαν του prospector απο πανω το παιχνιδι απο τεχνικη αποψη δε με απασχολει πλεον ειναι μια χαρα , το μονο θεμα που εχω πλεον ειναι η ζεστη που κανει για αυτο και σημερα παιζω αυστηρα με aircondition παντως ναι οσο παιζω βλεπω οτι το stealth ειναι καλο και εχει μια λογικη , δεν εχει δηλαδη προβληματα που θα μπορουσαν να ενοχλησουν το παικτη μαλιστα εχω καταληξει στο να εχω 2 AK ενα κανονικο με reflex scope για τα ξυλα και ενα με σιγαστηρα και τη δευτερη διοπτρα (οχι τη τριτη που σημαδευει στο θεο ) που εχει και night vision για το stealth και τα headshots απο μακρια με το συγκεκριμενο οπλο θα ελεγα οτι τα πραγματα γινονται αρκετα πιο ευκολα και σαν τριτο οπλο εχω τη revolver shotgun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μόλις τελείωσα το metro 2033. Ούτε μεγάλο σε διάρκεια ούτε μικρό. Οπτικός τομέας πολύ καλός. Γουστάρω αυτού του είδους τα γραφικά (βαρέθηκα τα λιβάδια με τα χορτάρια, με ζαλίζουν κιόλας). Έχω ακούσει να το χαρακτηρίζουν δύσκολο παιχνίδι, ενώ εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Αν κάνεις και σωστή επιλογή όπλων το χαλάς γιατί πέφτει σημαντικά ο βαθμός δυσκολίας. Μου την έσπασε μάλιστα γιατί έμεινα με 300+ καλές σφαίρες στο τέλος. Από gameplay ήταν όπως όλα τα κλασικά fps με κάποιες δόσεις stealh (αυτό είναι καλό που το βλέπουμε όλο και περισσότερο). Στα αρνητικά του τώρα το σημαντικότερο για μένα ήταν ότι μόνο survival horror δεν ήταν. Ήταν παιχνίδι με ατμοσφαίρα αλλά καθόλου μα καθόλου τρομακτικό. Αν και πατάει πάνω σε ένα πολύ καλό βιβλίο δεν σε βάζει μέσα στο κλίμα με τον τρόπο που κάνει την αφήγηση και με τους διαλόγους του. Αν μάλιστα κάποιος είναι βιαστικός και μέσα στο μπαμ μπουν δεν έχει συγκέντρωση το μόνο που θα καταλάβει από το σενάριο είναι Ρωσία – μετρό – τέρατα – τέλος. Α και κάτι μικρής σημασίας αλλά που με τρελαίνει σε ορισμένα παιχνίδια. Φτάνεις σε ένα σημείο που είναι το τελευταίο στο οποίο μπορείς να αγοράσεις όπλα και να κάνεις trade τις καλές σφαίρες, ε βρες ένα τρόπο να το τονίσεις να το καταλάβουμε τι διάολο μάντεις θα γίνουμε. ps. Ένα ακόμα αρνητικό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος (δεν έχω ξεκινήσει το καινούργιο), το δεύτερο ending (Enlightened) το οποίο το κοίταξα στο youtube (εγώ τελείωσα με το default – Ranger) είναι λίγο άκυρο ή είναι ιδέα μου. Το καινούργιο παιχνίδι είναι σαν να μην το υπολογίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το last light θεωρει δεδομενο το κακο τελος του 2033 , αν και θυμαμαι ελαχιστα το 2033 πλεον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα