Gennaios Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 εγω εβαλα ολα τα update και εχω παλι συνεχομενο lag πολυ σπαστικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Λοιπόν, το έβαλα και εγώ και με την 690 1) Ανάλυση 2560 Χ 1440 2) Με ότι υπάρχει στο full και enable το παιχνίδι πιάνει περίπου 25-30 fps me vsyn on . Μάλλον κάτι πρέπει να χαμηλώσω. Τι προτείνετε; 3) Το FOV δεν το πείραξα από το 50, να το αλλάξω σε πόσο ή όχι; 4) Περί updates τι γίνεται; Το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Steam , λογικά ότι update υπάρχει θα κατέβει από Steam ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 4) Περί updates τι γίνεται; Το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Steam , λογικά ότι update υπάρχει θα κατέβει από Steam ; Ναι, αν βγάλουν updates για το παιχνίδι (και δεδομένου ότι η μόνη έκδοση του παιχνιδιού ενεργοποιείται μέσω steam από όσο ξέρω), θα κατέβουν από το Steam. Updated drivers για κάρτα γραφικών που να διορθώνουν τυχόν προβλήματα με το παιχνίδι, ως συνήθως τους βρίσκεις εκτός Steam (αν και υπάρχει και ένα functionality για έλεγχο τέτοιων updates μέσω του Steam). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Θα εννοείς το Geforce Experience, το οποίο προτείνει SSAA off αντί 4Χ και Tessellation off από very high Πάντως αν μια 690 δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις παραπάνω ρυθμίσεις, ποιά μπορεί και ποιό το νόημα να φτιάχνουν τόσο βαριά παιχνίδια όταν το 99% του κόσμου δεν μπορεί να τα παίξει σε πλήρεις δυνατότητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Άλλο βαρύ άλλο κακογραμμένο. Η ισχύς στις σημερινές κάρτες είναι απίστευτη, μην λέμε συνέχεια τα ίδια, απλά λόγο του ότι τρέχουμε στα windows και οι developers πρέπει να κωδικοποιούν με συγκεκριμένο τρόπο τα παιχνίδια τους λόγο των windows χάνετε η δύναμη τους. Φαντάσου τι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια κάρτα γραφικών σε κονσόλα. Εγώ αυτό που προτείνω να χαμηλώσεις, επειδή είδα το προηγούμενο ποστ σου είναι το tesellation, και βάλε τις ρυθμίσεις σε High. Η μεγαλύτερη διαφορά στην εικόνα είναι από Medium σε High και όχι από High σε Very High. Επίσης το tesellation σε μερικά σημεία δεν το βλέπεις καν οπότε και off να το βάλεις δεν θα χάσεις και κάτι, εξάλλου μέσα στο metro με τα σκοτάδια το tesselation θα κοιτάς; Επίσης παίξε με το nvidia cpanel για FXAA/Adaptive vsync κτλ. αν σε ενδιαφέρουν. Το physx αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ρε παιδες ψαξτε το περισσοτερο δεν γινεται στους περισσοτερους να παιζει νερο σε ατι 7770+ και αντοισιχα σε nvidia gtx550 και σε αλλους οχι...περαστε κανεναν οδηγο της καρτας παιξτε λιγο με τις ρυθμισεις.. το παιχνιδι για τις Ατι καρτες μιλω μετα το update ισιωσε και τρεχει α-ψ-ο-γ-α! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αυτό το γαμ....νο το update που είναι;; επίσης ;; 1) Ανάλυση 2560 Χ 1440 2) Με ότι υπάρχει στο full και enable το παιχνίδι πιάνει περίπου 25-30 fps me vsyn on . Μάλλον κάτι πρέπει να χαμηλώσω. Τι προτείνετε; 3) Το FOV δεν το πείραξα από το 50, να το αλλάξω σε πόσο ή όχι; 4) Drivers 320.14 beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ρε παιδες ψαξτε το περισσοτερο δεν γινεται στους περισσοτερους να παιζει νερο σε ατι 7770+ και αντοισιχα σε nvidia gtx550 και σε αλλους οχι...περαστε κανεναν οδηγο της καρτας παιξτε λιγο με τις ρυθμισεις.. το παιχνιδι για τις Ατι καρτες μιλω μετα το update ισιωσε και τρεχει α-ψ-ο-γ-α! Ποιο νερό; το νερό είναι να έχεις 60 fps minimum(σε 60hz οθόνη), έχει ξεχειλωθεί ο όρος. Είναι λάθος που γράφουν μερικοί "εγώ έχω 550ti και πάει νερό σε 1080p" διότι εννοεί πως δεν κάνει βουτιές. Τα fps του όμως μπορεί να είναι 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Άλλο βαρύ άλλο κακογραμμένο. Η ισχύς στις σημερινές κάρτες είναι απίστευτη, μην λέμε συνέχεια τα ίδια, απλά λόγο του ότι τρέχουμε στα windows και οι developers πρέπει να κωδικοποιούν με συγκεκριμένο τρόπο τα παιχνίδια τους λόγο των windows χάνετε η δύναμη τους. Φαντάσου τι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια κάρτα γραφικών σε κονσόλα. Εγώ αυτό που προτείνω να χαμηλώσεις, επειδή είδα το προηγούμενο ποστ σου είναι το tesellation, και βάλε τις ρυθμίσεις σε High. Η μεγαλύτερη διαφορά στην εικόνα είναι από Medium σε High και όχι από High σε Very High. Επίσης το tesellation σε μερικά σημεία δεν το βλέπεις καν οπότε και off να το βάλεις δεν θα χάσεις και κάτι, εξάλλου μέσα στο metro με τα σκοτάδια το tesselation θα κοιτάς; Επίσης παίξε με το nvidia cpanel για FXAA/Adaptive vsync κτλ. αν σε ενδιαφέρουν. Το physx αξίζει. Θα τα δώ αυτά που λες. Με το FOV τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Νερό είναι όταν το παίζεις ευχάριστα και δε σε απασχολεί να κοιτάξεις τα fps Εγώ μετά το patch έτσι το νιώθω το παιχνίδι , δε θα με απασχολήσει ξανά να ανοίξω fraps απλά παίζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 με λιγα λογια αυτο το περιβοιτο patch που βρισκεται ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Θα τα δώ αυτά που λες. Με το FOV τι γίνεται; To fov θέλει το update και το command r_base_fov στο user.cfg αν δεν κάνω λάθος. Νερό είναι όταν το παίζεις ευχάριστα και δε σε απασχολεί να κοιτάξεις τα fps Εγώ μετά το patch έτσι το νιώθω το παιχνίδι , δε θα με απασχολήσει ξανά να ανοίξω fraps απλά παίζω Δεν θα το συνεχίσω γιατί βγαίνουμε εκτός αλλά εγώ δεν μιλάω για κόμπλεξ ή οτιδήποτε άλλο, λέω για το τι είναι φυσιολογικό να βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Ο όρος χρησιμοποιείτε λάθος(και από τους ξένους που λένε "smooth") και παραπλανώνται όσοι δεν γνωρίζουν. Αν τον ευχαριστούν τον άλλον τα 30 fps είναι άλλο θέμα, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Εξάλλου ότι εγώ παίζω με 60fps minimum για να παινευτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Νερό είναι όταν το παίζεις ευχάριστα και δε σε απασχολεί να κοιτάξεις τα fps Εγώ μετά το patch έτσι το νιώθω το παιχνίδι , δε θα με απασχολήσει ξανά να ανοίξω fraps απλά παίζω Πρόσεχε τι γράφεις γιατί παραμονεύουν οι ελιτιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 To fov θέλει το update και το command r_base_fov στο user.cfg αν δεν κάνω λάθος. Οκ αλλά " πρέπει " να αυξηθεί; Τι λέει η εμπειρία σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Εσύ θα το κρίνεις αυτό, απ'ότι φαίνεται είναι χαμηλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα