qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 φιλε μου υπαρχει θεμα για το μετρο, δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις αλλο επισης πώς τρεχεις 120 fps; το εχεις σε dx9 ; μπες στο σωστο θεμα και κανε τις ερωτησεις σου και πες και τις ρυθμισεις σου, επισης εχει βγει και patch σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 κατι δε παει καλα , θα επρεπε να σου ειναι τελειως smooth με αυτες τις ρυθμισεις χθες επαιξα κανα 2ωρο και με το patch εχει γινει απολαυση ηταν ομαλοτατο παντου (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που δε με απασχολησαν ιδιαιτερα) εγω παιζω σε ιδιες με σενα + motion blur (και το vsync εχω ενεργοποιημενο που σου ριχνει καπως τις επιδοσεις ) Ναι αυτό πιστεύω και εγώ, ότι κάτι δεν πάει καλά. Και να σκεφτείς ότι εχτές τον έκανα format, φρέσκια εγκατάσταση δηλαδή, και δοκίμασα και δυο εκδόσεις του θείου αλλά και δυο drivers (13.4 - 13.5)... αλλά καμια αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 η καρτα σου γενικα σε αλλα πραγματα αποδιδει σωστα; τσεκαρε κανα heaven ή valley (ολες οι ρυθμισεις τερμα) να δεις αν σου βγαζει αυτα που πρεπει δε πιστευω να εχεις θεματα θερμοκρασιων .. ; γιατι σημερα πχ κανει αρκετη ζεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 οκ μόλις έτρεξα ένα heaven στις γνωστές ρυθμίσεις που το τρέχετε οι περισσότεροι εδώ μέσα και το σκορ φαίνεται οκ (937). Από θερμοκρασίες ισα ισα έχω πολύ καλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν είδα κάπου ανα αναφέρεις αν έχεις περάσει το update που βελτιώνει αρκετά τα πράγματα με τις AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Για ποιο update λες; Του παιχνιδιού; Αν ναι να περαστεί άμεσα, το παιχνίδι είναι αίσχος δίχως αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ιεπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν είδα κάπου ανα αναφέρεις αν έχεις περάσει το update που βελτιώνει αρκετά τα πράγματα με τις AMD. Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω, το έχω περάσει. Χωρίς το update στο bencmark με τις ίδιες ρυθμίσεις μου βγάζει περίπου ~17 fps average Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Παραξενω,Εγω εχω την 7950 και ειδικα μετα το update δεν πρεπει να πεφτω κατω απο 40 πουθενα,παει τελεια.Κατι συμβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Με τι ρυθμίσεις σωκράτη; Εχω με ολα φουλ (Χ1200) εθεσα στο ΑΑ στο 0.5 για να τρέχει νερό. Με 2Χ παλι καλά παει βέβαια. Μας έσωσε αυτό το update. Υ.Γ. μάλλον δεν εχει νοημα να τικάρουμε τα Psysx εμείς οι amd έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δεν ειχα χρονο για να το παρω χαμπαρι σε dx11 επεζε σε default ρυθμησεις και ετρεχε σε χαμηλοτερη αναλυση γιαυτο!γινεται να εχω ενα λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Όχι γιατί θα επιβαρυνθεί ο επεξεργαστής αν και δε ξέρω πόση θα ήταν αυτή η επιβάρυνση, ξέρω σίγουρα ότι το μέτρο χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες μου αρκετά, οπότε δε ξέρω πόσο κακή ιδέα θα ήταν να τους φορτώσω και physx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ultra high ,μονο την μαλακια στο τελος την εχω στα low και το motion στα medium.Το Psysx στο off me 7950 1200/1400-6 gb ddr3 κ i7 920 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 @Hael το update 2 εβαλες ή το update 1.0.xxxx2 ?? το update 2 πρεπει να βαλεις..και σε μενα και στην 7950 και στην 7870 τρεχει νερακι πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τα δοκίμασα και τα 2 update φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα