Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε μου υπαρχει θεμα για το μετρο, δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις αλλο 

επισης πώς τρεχεις 120 fps; το εχεις σε dx9 ; 

μπες στο σωστο θεμα και κανε τις ερωτησεις σου και πες και τις ρυθμισεις σου, επισης εχει βγει και patch σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατι δε παει καλα , θα επρεπε να σου ειναι τελειως smooth με αυτες τις ρυθμισεις

χθες επαιξα κανα 2ωρο και με το patch εχει γινει απολαυση ηταν ομαλοτατο παντου (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που δε με απασχολησαν ιδιαιτερα)

εγω παιζω σε ιδιες με σενα + motion blur (και το vsync εχω ενεργοποιημενο που σου ριχνει καπως τις επιδοσεις  ) 

Ναι αυτό πιστεύω και εγώ, ότι κάτι δεν πάει καλά. Και να σκεφτείς ότι εχτές τον έκανα format, φρέσκια εγκατάσταση δηλαδή, και δοκίμασα και δυο εκδόσεις του θείου αλλά και δυο drivers (13.4 - 13.5)... αλλά καμια αλλαγή :-(

η καρτα σου γενικα σε αλλα πραγματα αποδιδει σωστα; τσεκαρε κανα heaven ή valley  (ολες οι ρυθμισεις τερμα) να δεις αν σου βγαζει αυτα που πρεπει 

δε πιστευω να εχεις θεματα θερμοκρασιων .. ; γιατι σημερα πχ κανει αρκετη ζεστη 

οκ μόλις έτρεξα ένα heaven στις γνωστές ρυθμίσεις που το τρέχετε οι περισσότεροι εδώ μέσα και το σκορ φαίνεται οκ (937). Από θερμοκρασίες ισα ισα έχω πολύ καλές...

Δεν είδα κάπου ανα αναφέρεις αν έχεις περάσει το update που βελτιώνει αρκετά τα πράγματα με τις AMD.

Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω, το έχω περάσει. Χωρίς το update στο bencmark με τις ίδιες ρυθμίσεις μου βγάζει περίπου ~17 fps average

Με τι ρυθμίσεις σωκράτη;

Εχω με ολα φουλ (Χ1200) εθεσα στο ΑΑ στο 0.5 για να τρέχει νερό. Με 2Χ παλι καλά παει βέβαια. Μας έσωσε αυτό το update.

Υ.Γ. μάλλον δεν εχει νοημα να τικάρουμε τα Psysx εμείς οι amd έτσι;

δεν ειχα χρονο για να το παρω χαμπαρι σε dx11 επεζε σε default ρυθμησεις και ετρεχε σε χαμηλοτερη αναλυση γιαυτο!γινεται να εχω ενα λινκ?

Όχι γιατί θα επιβαρυνθεί ο επεξεργαστής αν και δε ξέρω πόση θα ήταν αυτή η επιβάρυνση, ξέρω σίγουρα ότι το μέτρο χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες μου αρκετά, οπότε δε ξέρω πόσο κακή ιδέα θα ήταν να τους φορτώσω και physx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...