Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η 480 ήταν αθόρυβη τελείως, ακόμα και με O/C και δεν ξεπερνούσε τους 90 βαθμούς.

Το μόνο μειονέκτημα της για μένα η κατανάλωση, γι' αυτό και την έστειλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά τελείωσα το Metro Last Light ήδη μια φορά και τώρα παίζω πάλι σε Ranger Hardcore mode και ανεβάζω (Walkthrough/Playthrough).Τώρα ανεβάζω το part 1 αλλά έχω γράψει αρκετά.Αν θέλετε να με στηρίξετε να μου δώσετε κάνα tip η απλά να πάρετε ιδέα για τακτικές (είμαι πολύ stealthy παναθεμά με..) το video θα ανέβει σε 2 ώρες 

Παίζω με Max Settings εκτός από SSAA που το είχα καταλάθος απενεργοποιημένο από την αρχή ,αλλά δεν με χαλάει και έτσι..

Το σύστημα μου:

i7 2600K
Asus gtx 670 (την ανεβάζω λίγο όταν παίζω)
Corsair AX850
Crucial m4 128GB SSD
Asus p8z77-v pro
Corsair Graphite 600T

Το Ranger mode πως το βαζουμε την εκδοση του θειου? Δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι. Ουτε στα γνωστα μερη το εχουν .

Αν δεν έχεις το Limited Edition υποτίθεται παίρνεις το DLC με 5 ευρώ που έχει το Ranger Mode (λίγο κλέψιμο είναι αλλά τελοσπάντων)..

Παιδια ,μια βοηθεια.

Με4τα το update δεν εχω κανεναν save,τα ειχα κανει back up αλλα δεν ξερω που να τα βαλω.

Εχω αυτα

auto_save

L00_intro_2.player

και αλλα 2 ιδια το ενα jail και το αλλο escape.Που μπαινουν αυτα?

Καλησπέρα. Ξέρω ότι πολλοί θα πουν ''τι μας λέει τώρα'' αλλά το ψάχνω πολλή ώρα και δεν το βρίσκω. Πως να κατεβάσω το update του παιχνιδιού? (με όσο ποιο απλά λόγια γιατί είμαι άσχετος σε τεχνικά θέματα). Με την 6950 και με τους νέους drivers, δεν παίζεται καν το παιχνίδι σε φουλ ανάλυση... Please να μου απαντήσει κάποιος γιατί από το πρωί προσπαθώ να παίξω και δεν μπορώ...  :cry:

Ευχαριστώ για τα  pm. Λυθηκε..

θα το βρείς στο διαδίκτυο απ'τον πειρατή με ένα μάτι. Μόνον εκεί θαρρώ πως υπάρχει, για την ώρα.

γνησιο το εχω το metro αλλα δεν μου το κανει το steam. Εβαλα κατι ρυθμισεις στο αρχειο user που μου εστειλε ενα παιδι και δουλευει σωστα. Εχω κρατησει καλου κακου και τις παλιες ρυθμισεις μη χρειαστουν...

Ρε παιδιά μια βοήθεια...

Έπαιξα για λίγο το παιχνίδι και το framerate κυμαίνεται στα 19-23 fps :fear: (ανάλογες επιδόσεις και στο bencmark).

Είναι normal για το σύστημα μου???

Το σύστημα μου είναι:

CPU: i7 860 @3.3GHz

VGA: 7970 @1100/1600

MEMORY: 8GB @1800

MONITOR: 1920x1200

Οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού είναι:

DX11

QUALITY: VERY HIGH

SSAA: OFF

TEXTURE FILTERING: AF16X

MOTION BLUR: LOW

TESSELATION: NORMAL

VSYNC: ON

PS: Το παιχνίδι είναι από θείο. :-)

κατι δε παει καλα , θα επρεπε να σου ειναι τελειως smooth με αυτες τις ρυθμισεις

χθες επαιξα κανα 2ωρο και με το patch εχει γινει απολαυση ηταν ομαλοτατο παντου (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που δε με απασχολησαν ιδιαιτερα)

εγω παιζω σε ιδιες με σενα + motion blur (και το vsync εχω ενεργοποιημενο που σου ριχνει καπως τις επιδοσεις  ) 

γεια σας προσφατα ειπα να παιξω λιγο last light ομως παρατηρησα ενα εντονο lag ενω τα FPS κυμαινονταν στα 120-130 εχω μια gtx 670 και εναν 3770κ!απο την στιγμη που καταλαβα(υπεθεσα) οτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα software κοιταξα για ιους μητρωο και ολα τα αλλα αλλ τπτ!καποια λογικη εξηγηση?ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...