qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 το παιχνιδι πλεον τρεχει πολυ ικανοποιητικα και επιβεβαιωνω κι εγω οτι παει το flickering πολυ καλα και παρα πολυ γρηγορη η αντιδραση τους , μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Βασικά δεν έχω βάλει το πρώτο update, γι' αυτό μάλλον δεν μου βγάζει το FOV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Τελικα δουλεψε και εμενα..Ενα ευχαριστω στον neokosmitis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Βασικά δεν έχω βάλει το πρώτο update, γι' αυτό μάλλον δεν μου βγάζει το FOV. δεν χρειαζεται να το βαλεις,εγω κατευθειαν εβαλα το update 2..αλλα αν προσεξεις κανει fix μονο στις ati καρτες... @Inler τιποτα φιλος να σαι καλα,χαρηκα που βοηθησα καποιον και επιτελους θα το ευχαριστηθει και αλλο ατομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Βασικά δεν έχω βάλει το πρώτο update, γι' αυτό μάλλον δεν μου βγάζει το FOV. Το Copy/Paste Patch τα έχει και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εδώ αποδεικνύεται έμπρακτα πως αν θέλουν μπορούν όλες οι εταιρίες να βελτιώσουν άμεσα τα παιχνίδια τους, δεν μπορεί με ένα απλό update 45 MB να εκτοξεύεται το παιχνίδι στον ουρανό και δεν μιλάω μόνο για τα Frames, μιλάω για ουσιαστική εκτόξευση, απλά είναι ''στημένο το σκηνικό'' για λόγους εμπορικούς δεν εξηγείτε αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Προφανώς και αυτό το update θα μπορούσε να υπήρχε εξαρχής στο παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 αν ηταν τοσο στημενο θα το τραβουσαν κι αλλο, αν βεβαια υπηρχε οντως θεμα ισως θα επρεπε να τους παρει κι αλλο μεχρι να βγει το φιξ, ποιος ξερει.. το θεμα ειναι οτι λυθηκε αρκετα γρηγορα το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Απλά η nVidia ήθελε να ''ζορίσει'' λίγο την AMD, το είχε απωθημένο από το Tomb Raider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ισως εδω ειχαμε λυση πιο γρηγορα απο το tr, γιατι δε χρειαστηκε να τη δωσει η amd , αλλιως οπως ειπα καλο καλοκαιρι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ναι ναι..γτ πλ σνομπαρει η nvidia τν ati..αποδειχθηκε πως τρανο παιχνιδι και βαρυ της nvidia καλλιστα τρεχει πολυ ικανοποιητικα σε ατι..αντε γεια nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ναι ναι..γτ πλ σνομπαρει η nvidia τν ati..αποδειχθηκε πως τρανο παιχνιδι και βαρυ της nvidia καλλιστα τρεχει πολυ ικανοποιητικα σε ατι..αντε γεια nvidia η nvidia ξερεις μονο τι μπορει να καταφερε απο αυτο; να ανοιξει καποιος αυτο το λινκ μια μερα που θα κοιταει καρτα και να πει.. χμμμμ σκατα πχ η 7950, ας παρω 660ti γιατι ειναι καλυτερη http://www.guru3d.com/articles_pages/metro_last_light_graphics_performance_review_benchmark,6.html μονο που εγω βλεπω +43% απο αυτο που δινει το συγκεκριμενο το τεστ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ουσιαστικά δεν υπάρχει, παιχνίδι της nVidia και παιχνίδι της AMD, αυτά υπήρχαν στην εποχή Doom 3/HalfLife 2 που ο ένας είχε το OpenGL και ο άλλος το Direct3D. Πλέον όταν βγουν οι σωστοί οδηγοί και τα patches, τα παιχνίδια τρέχουν εφάμιλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 τι μπορει να καταφερει δλδ η nvidia?παρα μονο να κερδισει περισσοτερους followerss..αλλα εγω πιστευω και η ατι μια χαρα κανει την δουλεια της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ουσιαστικά δεν υπάρχει, παιχνίδι της nVidia και παιχνίδι της AMD, αυτά υπήρχαν στην εποχή Doom 3/HalfLife 2 που ο ένας είχε το OpenGL και ο άλλος το Direct3D. Πλέον όταν βγουν οι σωστοί οδηγοί και τα patches, τα παιχνίδια τρέχουν εφάμιλλα.. ναι αλλα κατι τετοια πρωτα τεστ μενουν και διαφοροι τα επικαλουνται , ή πολυ απλα τα παιρνουν σαν γεγονος που ισχυει ακομα βεβαια κακο του κεφαλιου τους, εμενα τι με νοιαζει ο καθενας ας κανει ο,τι θελει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα