Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το παιχνιδι πλεον τρεχει πολυ ικανοποιητικα και επιβεβαιωνω κι εγω οτι παει το flickering 

πολυ καλα και παρα πολυ γρηγορη η αντιδραση τους  , μπραβο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικά δεν έχω βάλει το πρώτο update, γι' αυτό μάλλον δεν μου βγάζει το FOV.

δεν χρειαζεται να το βαλεις,εγω κατευθειαν εβαλα το update 2..αλλα αν προσεξεις κανει fix μονο στις ati καρτες...

@Inler τιποτα φιλος να σαι καλα,χαρηκα που βοηθησα καποιον και επιτελους θα το ευχαριστηθει και αλλο ατομο :)

Εδώ αποδεικνύεται έμπρακτα πως αν θέλουν μπορούν όλες οι εταιρίες να βελτιώσουν άμεσα τα παιχνίδια τους, δεν μπορεί με ένα απλό update 45 MB να εκτοξεύεται το παιχνίδι στον ουρανό και δεν μιλάω μόνο για τα Frames, μιλάω για ουσιαστική εκτόξευση, απλά είναι ''στημένο το σκηνικό''  για λόγους εμπορικούς δεν εξηγείτε αλλιώς.

αν ηταν τοσο στημενο θα το τραβουσαν κι αλλο, αν βεβαια υπηρχε οντως θεμα ισως θα επρεπε να τους παρει κι αλλο μεχρι να βγει  το φιξ, ποιος ξερει.. 

το θεμα ειναι οτι λυθηκε αρκετα γρηγορα το προβλημα 

ισως :P εδω ειχαμε λυση πιο γρηγορα απο το tr, γιατι δε χρειαστηκε να τη δωσει η amd , αλλιως οπως ειπα καλο καλοκαιρι... 

• Like 2

ναι ναι..γτ πλ σνομπαρει η nvidia τν ati..αποδειχθηκε πως τρανο παιχνιδι και βαρυ της nvidia καλλιστα τρεχει πολυ ικανοποιητικα σε ατι..αντε γεια nvidia

η nvidia ξερεις μονο τι μπορει να καταφερε απο αυτο; 

να ανοιξει καποιος αυτο το λινκ μια μερα που θα κοιταει καρτα και να πει.. χμμμμ σκατα πχ η 7950, ας παρω 660ti γιατι ειναι καλυτερη

http://www.guru3d.com/articles_pages/metro_last_light_graphics_performance_review_benchmark,6.html

μονο που εγω βλεπω +43% απο αυτο που δινει το συγκεκριμενο  το τεστ.. 

Ουσιαστικά δεν υπάρχει, παιχνίδι της nVidia και παιχνίδι της AMD, αυτά υπήρχαν στην εποχή Doom 3/HalfLife 2 που ο ένας είχε το OpenGL και ο άλλος το Direct3D.

Πλέον όταν βγουν οι σωστοί οδηγοί και τα patches, τα παιχνίδια τρέχουν εφάμιλλα..

Ουσιαστικά δεν υπάρχει, παιχνίδι της nVidia και παιχνίδι της AMD, αυτά υπήρχαν στην εποχή Doom 3/HalfLife 2 που ο ένας είχε το OpenGL και ο άλλος το Direct3D.

Πλέον όταν βγουν οι σωστοί οδηγοί και τα patches, τα παιχνίδια τρέχουν εφάμιλλα..

ναι αλλα κατι τετοια πρωτα  τεστ μενουν και διαφοροι τα επικαλουνται , ή πολυ απλα τα παιρνουν σαν γεγονος που ισχυει ακομα 

βεβαια κακο του κεφαλιου τους, εμενα τι με νοιαζει ο καθενας ας κανει ο,τι θελει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...