Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα, δεν έχει μπει...

Κοίταξα και στο config στο φάκελο που υπάρχει το benchmark (υπάρχει και στον ίδιο φάκελο με το exe του παιχνιδιού βέβαια) και στο φάκελο με το exe του παιχνιδιού και με find δεν βρήκα FoV.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποτίθεται ήταν ήδη έτοιμο για nVidia..

Νέους οδηγούς θέλουμε, το παιχνίδι είναι αυτό που είναι και δεν θα αλλάξει, όπως δεν άλλαξε και το 2033.

Τρελή υπομονή θέλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν σε κάποιο σημείο να λέει την έκδοση του παιχνιδιού. Τη λέξη FOV δεν τη βρίσκω στο user.cfg.

Anyway...

ρε παιδες εγω που εβαλα το update 2 σε 7870 τρεχει νερο και σημαντικη διαφορα στα fps,δεν πεφτουν καθολου και τα bugs φυγανε!επιτελους φαινεται να ειναι τελειο optimized :D

Τρελή υπομονή θέλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν σε κάποιο σημείο να λέει την έκδοση του παιχνιδιού. Τη λέξη FOV δεν τη βρίσκω στο user.cfg.

Anyway...

Αφού μπεις μια φορά στο παιχνίδι, στη πίστα και βγεις, στο cfg θα σου εμφανιστεί αυτό ''r_base_fov''

οπως τα λες νερο!!μια χαρα παει τωρα σφαιρα.εχεις δει κανεις διαφορα με το tessalation on?εγω που το εχω βαλει δεν εχω δει καμια εμφανη διαφορα περα απο το οτι πεφτουν τα fps.

Αφού το έγραψε ο άλλος, στο λιμάνι..

Metro_Last_Light_Patch_EU_Release_Benchm

Όσοι βάλουν το Update, όταν ξεκινήσουν το παιχνίδι, στο User/AppData/Local/4A Games/Metro LL θα υπάρχουν 2 φάκελοι, ο πρώτος θα είναι δημιουργημένος από το προηγούμενο ράγισμα.

Οπότε, σβήνουμε το πρώτο φάκελο και κάνουμε αντιγραφή τον αριθμό/όνομα του δεύτερου/νέου φακέλου.

Μετά πάμε στα Documents 4A Games/Metro LL και αντικαθιστούμε το όνομα του πρώτου φακέλου, όταν ξαναρχίσουμε το παιχνίδι, θα έχουμε και τα Saves.

Εχει μονο ενα φακελο με τον αριθμο   1100001005bfb04. Εκει μεσα εχει αυτα τα αρχεια  auto_save l00_intro_2.player l01_jail.player l02_escape.player   l03_camp_1.player  . Τι κανω τωρα?

στο documents δεν εχει φακελο. Στο app data(τα εγγραφα μου) εχει αυτο το φακελο που ειπα. Πουθενα αλλου δεν εχει φακελο με saves του last light. Τωρα πρεπει να ξεκινησω παλι απο την αρχη :shock: :shock:

Anyway...

μην το αλλαξετε το fov. Εχουν λογο που το κλειδωσαν

http://www.pcgamer.com/2013/05/15/metro-last-light-locks-fov-forces-aim-assist-lets-you-fix-some-of-these-things/

Αλλα αν θελετε να χαλασετε την αισθηση του παιχνιδιου 

To change the FOV, find the “user.cfg” file in:

%LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL\

Locate the line: “r_base_fov X”, changing X to your desired value. Just remember, the attribute is the less common vertical FOV. This FOV Calculator will help you out should you need to covert.

ρε παιδες εγω που εβαλα το update 2 σε 7870 τρεχει νερο και σημαντικη διαφορα στα fps,δεν πεφτουν καθολου και τα bugs φυγανε!επιτελους φαινεται να ειναι τελειο optimized :D

Το ίδιο κι εγώ με τις παλιές μου 5770 σαν να παίζω άλλο παιχνίδι

μην το αλλαξετε το fov. Εχουν λογο που το κλειδωσαν

http://www.pcgamer.com/2013/05/15/metro-last-light-locks-fov-forces-aim-assist-lets-you-fix-some-of-these-things/

Old news είναι αυτά..

Και όχι, έχουν κάνει πατάτα, το Default Value είναι 50, το έβαλα 60 και είναι όπως πρέπει χωρίς προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...