Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ω ναι... Είχα ρίξει το σύμπαν στην αρχική έκδοση και πάλι κολλούσα σε κάποια σημεία στο introduction. Τώρα σταθερά πάνω από 45. Το βράδυ είναι μεγάλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού το έγραψε ο άλλος, στο λιμάνι..

Metro_Last_Light_Patch_EU_Release_Benchm

Όσοι βάλουν το Update, όταν ξεκινήσουν το παιχνίδι, στο User/AppData/Local/4A Games/Metro LL θα υπάρχουν 2 φάκελοι, ο πρώτος θα είναι δημιουργημένος από το προηγούμενο ράγισμα.

Οπότε, σβήνουμε το πρώτο φάκελο και κάνουμε αντιγραφή τον αριθμό/όνομα του δεύτερου/νέου φακέλου.

Μετά πάμε στα Documents 4A Games/Metro LL και αντικαθιστούμε το όνομα του πρώτου φακέλου, όταν ξαναρχίσουμε το παιχνίδι, θα έχουμε και τα Saves.

• Like 2

Δε το πρόσεξα! Κολύμπησα και το βρήκα...

ΧΑΩΤΙΚΗ η διαφορά για εμάς τουλάχιστο με τις amd. Το βράδυ προβλέπω παντόφλα...

Εγω δεν ξερω τι να πω....Αμα ειναι με I5-2500K και 7870 κλοκαρισμενη στα 1222/1420 με tessalation-motion blur-SSAO-Physics ολα off σε 1680Χ1050 και με το patch μετα απο κανα μισαωρο παιξιμο σε ενα σκοτεινο δωματιο να εχω 7fps θα του τραβηξω ενα γαμω uninstall να τελειωνει  η υποθεση..Βγαινει ενα παιχνιδι και πρεπει 2-3 μερες να τρωμε χρονο να περιμενουμε patch-drivers-ρυθμισεις για να κανουμε το αυτονοητο...ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! Αν μπορει καποιος με παρομοιο συστημα ας ανεβασει το αρχειο user...Μηπως κανω εγω καμια λαλακια...

Αυτό λέει.

Απλά μου έκανε εντύπωση που το Patch από το λιμάνι ήταν Copy/Pasted. Προτίμησα ένα άλλο που ήταν Installer.

"METRO: LAST LIGHT UPDATE 2 (OFFICIAL) [MULTI]"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...