Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Είναι ένα σημείο στο 2033 που είναι το τραίνο και έχει ανοιχτά τα φώτα, όταν κοιτάς εκεί που χτυπάνε τα φώτα, βουτάς στα 20FPS.. Τέρμα Un-Optimized ήταν το 2033.. Μιλάμε πάντα με όλα τέρμα +4xMSAA + DoF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Metro: Last Night και δεν ειμαι καλά λέμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα μοντέλα είναι καλύτερα στο 2033, στο Last Light είναι πλαστικοποιημένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μηπως επειδη το παιζω αποκλειστικα βραδυ με κλειστα φωτα και ακουστικα στο φουλ να αρχισω να το λεω last night και εγω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα μοντέλα είναι καλύτερα στο 2033, στο Last Light είναι πλαστικοποιημένα.. Με τίποτα...σε ποιότητα τουλάχιστον εννοείτε πως του last light είναι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μετα το update ειδα χαοτικη διαφορα. Με ιδια settings στο benchmark,10-15fps παραπανω. Average 19,max 58 edit: Το παραπανω σε medium settings. Σε high παιζει αναμεσα σε 25-38 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το τραγούδι που έχεις βάλει στην αρχή, είναι όλα τα λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 απιστευτη διαφορα μετα το update 2.το flickering εφυγε τα fps ειναι σταθερα και η χρηση της καρτας στο 99% καρφωμενη.τα fps επισης ειναι στα 60 κ σε μερικα σημεια πεφτει 45-49 εκει.ολα αυτα σε 1080p στο very high με tessalation off.αμα βαλω tessalation στο medium τα fps πεφτουν περιπου 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 απιστευτη διαφορα μετα το update 2.το flickering εφυγε τα fps ειναι σταθερα και η χρηση της καρτας στο 99% καρφωμενη.τα fps επισης ειναι στα 60 κ σε μερικα σημεια πεφτει 45-49 εκει.ολα αυτα σε 1080p στο very high με tessalation off.αμα βαλω tessalation στο medium τα fps πεφτουν περιπου 5. Δουλεύει και στου θείου την έκδοση το update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ρε παιδια στειλτε και απο εδω κανενα λινκ περι update που φτιαχνει καπως το game γτ ψαχνω και δεν βρισκω τπτ edt: ακυρο το βρηκα απο το πειρατικο καραβι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δεν ξέρουμε αν χάνονται τα saves το δοκίμασε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δουλεύει και στου θείου την έκδοση το update; ναι φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Με τίποτα...σε ποιότητα τουλάχιστον εννοείτε πως του last light είναι καλύτερα. Μόνο textures έχει καλύτερα, τα υπόλοιπα είναι ίδια και τα μοντέλα έχω την εντύπωση πως είναι χειρότερα.. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως το 2033 με 4xMSAA έτρωγε 1.2GB Vram ενώ αυτό με το ζόρι αγγίζει τα 900MB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τα save σε μερικους χανονται οποτε προσοχη Τρομερη διαφορα στα fps! Ανεβηκαν κατα 20fps στο medium και το average τωρα ειναι στα 52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα