Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως εγκαθιστώ το πρώτο, για να τα παίξω σωστά.

Έτσι μέχρι να βγουν καλοί drivers, patches, κλπ για το τελευταίο, να έχω το τελειώσει το πρώτο. Ελπίζω να πηγαίνει τέζα, πάω να δω.
(Φυσικά με το update).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παίζει κανείς με nvidia 6xx - physx on χωρίς shuttering;

Εγω με 560 ti το παιζω με very high κσι physx χωρις taseelation και ssa. Εχει 37 fps average αλλα δεν κολλαει καθολου.

Καλο θα ειναι οσοι δεν το εχουν παιξει το πρωτο να το παιξουν θα εχει μια γραμμικη ροη η ιστορια.. Περαν αυτου εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα το πρωτο μου αρεσε τρομερα οταν το πρωτοεπαιξα..

Οχι βεβαια οτι αν δεν το παιξεις δεν μπορεις να παιξεις αυτο,αλλα λεμε τωρα..

Οσοι εχετε προβλημα ειπαμε να το γυρισετε σε DX9. Δηλαδη προτιματε να σερνεται απο το να ειναι playable στο φουλ απλα χανωντας μερικα DX11 features?Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

Εγω με 560 ti το παιζω με very high κσι physx χωρις taseelation και ssa. Εχει 37 fps average αλλα δεν κολλαει καθολου.

ε τοτε τι λες οτι ακομα τη παλευει η 560; αρχισες να βγαζεις tessellation στην αναλυση σου και εχεις 37 avg fps ; 

γρηγορα για αναβαθμιση και οθονη! 

Οσοι εχετε προβλημα ειπαμε να το γυρισετε σε DX9. Δηλαδη προτιματε να σερνεται απο το να ειναι playable στο φουλ απλα χανωντας μερικα DX11 features?Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

ε δε παει ετσι , καλυτερα να περιμενουμε απλα να λυθει το προβλημα (να δουμε και τι κανει το patch που βγηκε ) παρα να παιξουμε σε dx9 

και για τα γραφικα παιζουμε metro, οποτε αν γινεται να το σηκωσουμε καλα εστω και αργοτερα θα περιμενουμε να  το σηκωσουμε οπως πρεπει 

Θα δοκιμασω χωρις phys αλλα με tasselation να δω πως παει.

ε τοτε τι λες οτι ακομα τη παλευει η 560; αρχισες να βγαζεις tessellation στην αναλυση σου και εχεις 37 avg fps ; 

γρηγορα για αναβαθμιση και οθονη! 

ε δε παει ετσι , καλυτερα να περιμενουμε απλα να λυθει το προβλημα (να δουμε και τι κανει το patch που βγηκε ) παρα να παιξουμε σε dx9 

και για τα γραφικα παιζουμε metro, οποτε αν γινεται να το σηκωσουμε καλα εστω και αργοτερα θα περιμενουμε να  το σηκωσουμε οπως πρεπει 

Aναβαθμιση ναι (οταν βρω λεφτα για να την κανω) οθονη οχι.!

Καρτα τερας θα παρω οταν θα εχω λεφτα γιατι τωρα δεν εχω. Οθονη οπως εχω πει δεν παιρνω οσο δουλευει αυτη. Λοιπον ετρεξα το bechmark με tasselation σε high αλλα χωρις physx. Λοιπον... εχω δυο επιλογες: η very high και physx η  very high και tasselation. Eτρεξα το benchmark με very high και tasselation αλλα χωρις physx

Options: Resolution: 1280 x 1024; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF; Run 0 (D6 )

• Total Frames: 5960, Total Time: 171.0268 sec
  • Average Framerate: 34.88
  • Max. Framerate: 74.85 (Frame: 2991)
  • Min. Framerate: 7.37 (Frame: 4513)

Οπως βλεπετε στο average μου βγαζει μολις 3 fps πιο κατω απο οτι οταν το ετρεξα με very high και physx αλλα χωρις tasselation. Ομως βλεπω πως τα γραφικα ειναι καλυτερα. Οποτε θα το παιξω ετσι και οταν αναβαθμισω η παρω καινουργιο pc θα το ξαναπαιξω με tasselation ssa και physx!

Ποιο ;

Χαχαχαχα, χειρότερα από το Last Light παίζει το 2033..Υπάρχει σημείο με φως που είδα μέχρι και 18FPS..

Το παίζω με όλα στο τέρμα.

ΑΑΑ και χωρίς DOF.

Είναι 60fps constant με Adaptive Vsync από το Control Panel. Εννοείται με PhysX, Tesselation ανοιχτά.

Τρέχα ένα Benchmark στο Metro να δούμε τι γίνεται.

Χωρίς PhySx, normal Tesselation, 16AF, SSA off

Καλο θα ειναι οσοι δεν το εχουν παιξει το πρωτο να το παιξουν θα εχει μια γραμμικη ροη η ιστορια.. Περαν αυτου εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα το πρωτο μου αρεσε τρομερα οταν το πρωτοεπαιξα..

Οχι βεβαια οτι αν δεν το παιξεις δεν μπορεις να παιξεις αυτο,αλλα λεμε τωρα..

Η αλήθεια είναι ότι βάζοντας το πρώτο και έχοντας παίξει λίγο το τελευταίο, δεν είναι καμιά μεγάλη διαφορά στη απεικόνιση. Θα έχει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον να τα έχει πάρει κάποιος με τη σειρά και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα το ένα με το άλλο.

Σιγά μην παίξουμε και σε DX7!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...