Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγηκε νεο update που βελτιωνει το performance για amd,το flickering και τωρα πλεον μπορεις να ρυθμισεις το FOV.

Δημοσ.

βγηκε νεο update που βελτιωνει το performance για amd,το flickering και τωρα πλεον μπορεις να ρυθμισεις το FOV.

τοσο γρηγορα ; μπραβο! 

Δημοσ.

Περιεργο.. Θα ορκιζομουν οτι το FXAA ειναι ενσωματωμενο στην μηχανη του παιχνιδιου, πολυ θολουρα.. (oχι δεν εχει σχεση με το blur)

Θα τεσταρω μιας και αναφερθηκε με single gpu να δω, οσο αφορα το sli scaling..

Δημοσ.

Μολις δοκιμασα.. Εγω βλεπω ενα 25% περιπου sli scaling με τους 320.14 στις ρυθμισεις που φαινονται..

Βεβαια μεχρι στιγμης εντος παιχνιδιου σπανια πεφτω κατω απο 60fps αλλα το bench δειχνει τα χειροτερα σεναρια πανω κατω..
Επισης δεν εχω παρατηρησει κολληματα και τρελλα fps drops.

Oσο αφορα το FXAA

There won't be any MSAA support in Metro: LL, AAA and FXAA post-processing anti-aliasing methods tailored to the game will be the default solution without the option to turn them off.

Αυτο ειναι quoted απο την συνεντευξη του Oles Shishkovtsov στο PC Games Hardware.de

http://www.pcgameshardware.de/Metro-Last-Light-PC-235304/Specials/Metro-Last-Light-Interview-Systemanforderungen-1066195/

post-61281-0-01786300-1368705148_thumb.png

Δημοσ.

Έχει έξυπνο ΑΑΑ όμως, που είναι πατέντα της 4Α για να μην έχει τη θολούρα του σκέτου FXAA.

Εμενα παντως κανει μπαμ, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες στο μονιτορ μου..(frak consoles)

Δημοσ.

επαιξα λιγο το το last night και εντυπωσιαστηκα απο την ιστορια,τα γραφικα και σκεφτομαι να το σταματησω για να αρχισω πρωτα το 2033...τι διαφορα εχουν στην ιστορια?ειναι συνεχεια το last night η απλα ο δευτερος τιτλος??

• Like 1
Δημοσ.

Last Night λέει, σε τόσα μέρη το είδες(Στην διάρκεια του Installation, στο Downloading, στο Extracting, μέσα στο παιχνίδι) και συνεχίζεις να το κάνεις λάθος..

Last Light λέγεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...