zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 παντως ακομα ενας τιτλος με "προαιρετικο stealth" , πολυ καλο αυτο , χαιρομαι να υπαρχει το stealth σε οσο το δυνατον περισσοτερα παιχνιδια και αν θελεις να παιζεις ετσι Θα πώ την εξής κοινότυπη φράση ''συμφωνώ και επαυξάνω'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλουτσικο.. Το περιμενα καλυτερο να πω την αληθεια.. Εχω παιξει αρκετα για να βγαλω μια πρωτη εντυπωση. Αρκετα καλα γραφικα και ειδικα lighting/shadows, καλα textures,καλο tesselation αλλα δυστυχως υστερει πολυ στο AI.. Αστειο το λιγοτερο..Η ατμοσφαιρα του ειναι σχετικα καλη αναλογικα με του 2033 και γενικα ειναι ενα προσεγμενο παιχνιδι που αξιζει να παιξεις.Αλλα περιμενα παραπανω δεν μου εκανε το κλικ που θα περιμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι το περίμενα χειρότερο και μου βγήκε καλύτερο. Αν και θα τα προτιμούσα διαφορετικά τα πράγματα με τους Dark Ones, πιο ''εφιαλτικά''.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι το περίμενα χειρότερο και μου βγήκε καλύτερο. +1 τελικα παιζει ρολο τι περιμενεις απο το καθε παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το έβαλα σήμερα και τα πράγματα ήταν περίπου όπως τα περίμενα. Σαφώς καλύτερα από το Metro 2033, αλλά με παρόμοιες "ασθένειες" σε ότι αφορά την απόδοση σε σχέση με το οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και στο οπτικό αποτέλεσμα μόνο του.Θα ήθελα να αρχίσω με τα άσχημα πρώτα. Αρχικά έμεινα απογοητευμένος με το SSAA. Αντί να κάνει καλύτερη την εικόνα, την κάνει χειρότερη. Στην ουσία δεν εξομαλύνει, αυτό που κάνει είναι να θολώνει. Μάλιστα το θόλωμα αυτό θυμίζει αρκετά αυτό των κονσολών (Playstation). Εκτός από αυτό η επίδραση στην απόδοση είναι μεγάλη. Ακόμα και στο 0.5 που το Performance hit είναι σχετικά μικρό, το θόλωμα είναι μεγάλο. Καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα υπάρχει κατά τη γνώμη μου χωρίς SSAA. Δεν καταλαβαίνω γιατί απουσιάζει το FXAA. Σε δεύτερο στάδιο δεν είδα Tesselation. Από Normal, έως Very High τα σημεία όπου έπρεπε να είναι Tesselated δεν ήταν, όπως για παράδειγμα στρογγυλεμένοι τοίχοι που αντί να είναι στρογγυλεμένοι έβλεπες ακριβώς από πόσα πολύγωνα αποτελούνται. Bugs στο Menu. Πατάς να αλλάξει ρυθμίσεις με το ποντίκι και δεν αλλάζει πάντα. Άσχημα τα γραφικά στα μαλλιά και γενικά στα μοντέλα των ανθρώπων. Τα πρόσωπα ουδεμία σχέση έχουν με αυτά του Crysis. Ακόμα και το Crysis 1, έχει πολύ καλύτερα πρόσωπα. Τα ρούχα δεν έχουν καμία φυσική. Ούτε ελάχιστη. Κουνιούνται στα πλαστελίνη με τα Textures να ξεχειλώνουν. Τα θετικά είναι,,, ...η πολύ καλή ατμόσφαιρα που έχει και τα γραφικά για τους λάτρεις αυτού του μοντέλου γραφικών. Πολλά πράγματα στην εικόνα με αρκετά Details. Όπως είπα και πριν τα γραφικά σαν σύνολο είναι καλά. Αν τα πάρεις μεμονωμένα, ίσως όχι. Το τελικό οπτικό αποτέλεσμα με τόσα πράγματα στην οθόνη, ικανοποιεί. Οι φωτισμοί απίστευτοι! Το PhysX είναι εντυπωσιακό, όπως στην αρχή που κολλάει ο τύπος με την ηλεκτροκόλληση και τα Particles φεύγουν στον αέρα και πέφτουν στο έδαφος μέχρι να σβήσουν. *Η απόδοση του παιχνιδιού για τόσο καινούριο αν αναλογιστούμε το προηγούμενο, δεν είναι κακή και κάποιος μπορεί να το παίξει πολύ καλά με μία 7900/670 και με λίγες υποχωρήσεις με χαμηλότερες λύσεις. Υπάρχουν κάποια Drops όπως λέει και ο Guru3D ακόμα και σε Titan, αλλά αυτά ίσως διορθωθούν. *Με αστερίσκο καθώς περιμένω βελτίωση. Στο δικό μου σύστημα τρέχοντας το Bench, τα πράγματα ήταν πολύ καλά ακόμα και με τους 314.22. Δεν ήθελα να βάλω τους Beta, προτιμώ να κάνω λίγη υπομονή για WHQL, παρόλο που αναφέρει βελτίωση στους 320.14. Το Scaling των καρτών δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και αυτό του Crysis 3 που βαράει 98% usage η κάθε κάρτα. Παίζει από 65-80% αν θυμάμαι καλά το Usage και στις δύο κάρτες. Benchmark Tesselation: Normal Με λίγα λόγια όπως αναφέρει και στις μετρήσεις το Guru 3D, είμαι στα επίπεδα 7970 και πάνω όσον αφορά τις VGA αν αναλογιστεί κανείς ότι η πλατφόρμα τους είναι ένας Core i7 3960X χρονισμένος στα 4600 MHz! Σίγουρα δίνει κάποια Frames αυτός μιας και το κόστος του αγγίζει τα 1000€! Δεν είδα μέχρι στιγμής κάποιου είδους Flickering ή κάτι παράξενο επίσης. Να σημειώσω ότι το παιχνίδι φαίνεται να είναι γενικά πιο ελαφρύ από το Benchmark. Με τους νέους Drivers θα πάρω πάλι μετρήσεις. Προς το παρόν κατεβάζω και το πρώτο να τα πάρω σερί. Guru3D Metro VGA Chartshttp://www.guru3d.com/articles_pages/metro_last_light_graphics_performance_review_benchmark,6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το flickering μαλλον αφορα μονο τις amd επισης συμφωνα με τα benchmark του guru βλεπω ενα ωραιο +23.5% , not bad επισης μου λυθηκε και η απορια για σενα και το sli σε νεα κυκλοφορια (και μαλιστα που ευνοει τις nvidia) οποτε εχουμε: α) μετριο scaling για το sli β) διαφορα βλακωδη προβληματα και κακη αποδοση για μια μονη amd μαλλον θα το χαρακτηριζα ισοπαλια, ισως και ηττα για τη μονη amd γιατι αλλο να μην εχεις καλο scaling , αλλο να εχεις flickering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το SSAA δεν θολώνει την εικόνα στην ουσία κάνει Downsampling, μόνο τα FXAA/MLAA το κάνουν αυτό, ίσως επειδή δεν είσαι με τους 320.14 να έχεις θέμα. Το παιχνίδι χωρίς αυτό, σαφώς και είναι ελαφρύ. Επίσης, το Tessellation στο Metro είναι απλά για να υπάρχει, φουσκώνει λίγο τις τσέπες με τις σφαίρες και λίγο τα βράχια σε μερικά σημεία, στο Last Light κάνει 3D τα κουμπιά στις κονσόλες, πέραν από αυτά, τίποτα άλλο. The shadow flickering/artifacting in MLL is an application issue, not a driver issue. The developer has committed to working with us to fix it.http://www.overclock.net/t/1391248/metro-last-light-lag-on-ati-cards/10#post_19970228 α) μετριο scaling για το sli Είσαι λάθος, με τους 320.14 χτυπάει 90% το scaling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το SSAA δεν θολώνει την εικόνα στην ουσία κάνει Downsampling, μόνο τα FXAA/MLAA το κάνουν αυτό, ίσως επειδή δεν είσαι με τους 320.14 να έχεις θέμα. Το παιχνίδι χωρίς αυτό, σαφώς και είναι ελαφρύ. Επίσης, το Tessellation στο Metro είναι απλά για να υπάρχει, φουσκώνει λίγο τις τσέπες με τις σφαίρες και λίγο τα βράχια σε μερικά σημεία, στο Last Light κάνει 3D τα κουμπιά στις κονσόλες, πέραν από αυτά, τίποτα άλλο. Είσαι λάθος, με τους 320.14 χτυπάει 90% το scaling. Μάπα SLI scaling, καλά τα λέει. Κι εδώ με τους 320.14 είμαι και το SLI scaling είναι μέτριο. Η αύξηση των επιδόσεων μεταξύ SLI και Single-GPU στην GTX690 (χωρίς να είμαι CPU limited) είναι μόλις 11% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Περίεργο, στο Guru3D λένε άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το παίζει κανείς με nvidia 6xx - physx on χωρίς shuttering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ το τερμάτισα έτσι χωρίς stuttering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ το τερμάτισα έτσι χωρίς stuttering. Περίεργο, τώρα έστρωσε. Τι προτείνεις, Normal και Physx On ή High και Physx Off; P.S: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Stuttering είχα μόνο στο introduction, μετά έφυγε. ^^Ποια 6xx έχεις ; Επίσης, στο Benchmark με ένα run δεν βγαίνουν σωστά Min FPS. Α, ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι το SSAA 0.5 ρίχνει την Native ανάλυση ουσιαστικά, κάνοντάς το να δείχνει θολό. Ή βάζεις 2x, ή μην το βάζεις καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 660ti έχω, έκανα edit το post μου, πιες από τις δύο ρυθμίσεις προτείνεις; Τα άλλα τα έχω off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Απλά άσε το SSAA Off και όλα τα άλλα βάλτα τέρμα + PhysX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα