qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ακομα και αν εχεις την καλυτερη καρτα ati βγαζει προβληματα; παει να καταντησει σαν τις αποκλειστικοτητες στις κονσολες μονο που εδω αντι για ολοκληρα μηχανηματα, εχουμε τις καρτες γραφικων ναι το flickering για παραδειγμα υπαρχει γενικα οσο για την αποδοση , αν μιλαμε για στοκ ειδικα μπορει να φτασεις στα επιπεδα εως και 2 καρτων πισω σε σχεση με την αντιστοιχη πρασινη που κανονικα θα συγκρινοσουν δηλαδη με 7950 στοκ κονταροκτυπιεσαι σιγουρα με 660 (οχι ti ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δε νομίζω να βελτιωθεί πολύ η απόδοση, το game είναι για nVidia. Εμείς είχαμε το Tomb Raider. κι αυτο πρασινισε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο στο amazon για να δω αν υπαρχει αλλο βιβλιο και δεν ειχα βρει κατι. Σημερα ξαναεψαξα και βρηκα το Metro 2034 το οποιο εχει μεταφραστει και στα ελληνικα και ειναι σε πολυ καλη τιμη. Οποτε φανταζομαι το παιχνιδι ειναι βασισμενο σε αυτο Έχοντας διαβάσει και τα 2 βιβλία, το 2ο δεν έχει να κάνει καθόλου με τον Artyom τον οποίο χειριζόμαστε και πάλι. Ξεκινώντας το παιχνίδι λέει ότι βασίζεται στο 2033 οπότε ίσως πιάστηκαν από τον κόσμο του πρώτου βιβλίου και έβγαλαν το δικό τους σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 καλο ειναι να περιμενουμε λιγο πριν παιξουμε ενα τοσο απαιτητικο παιχνιδι γιατι τα Patch και οι drivers που βγαινουν ανεβαζουν την αποδοση και τα frames κατα πολυ edit: Ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο στο amazon για να δω αν υπαρχει αλλο βιβλιο και δεν ειχα βρει κατι. Σημερα ξαναεψαξα και βρηκα το Metro 2034 το οποιο εχει μεταφραστει και στα ελληνικα και ειναι σε πολυ καλη τιμη. Οποτε φανταζομαι το παιχνιδι ειναι βασισμενο σε αυτο Για μένα διάβασε το βιβλίο αλλά και παράλληλα παίξε και το game. Εχω παίξει το πρώτο game και έχω διαβάσει και το βιβλίο και νομίζω ότι ο κόσμος στο βιβλίο είναι ποιο ζοφερός και αγώνας για επιβίωση ενώ στο game είναι αρκετά ποιο επιφανειακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 1200/1575 gaming ρυθμίσεις μου. Μολις το τρεξα, ισως το βραδυ να παίξω λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Για το flickering που λέτε σε μένα δεν το κάνει που έχω <πανάρχαια> κάρτα - κάρτες ΑΤΙ 5770 σε crossfire βεβαία με το tesselation off, quality High, DirectX 11 και ανάλυση 1680 Χ 1050. Εντάξει το παιχνίδι έχει να δώσει άπειρα σε σχέση μ' αυτά που το έχω εγώ ρυθμισμένα απλά το αναφέρω. Edit: Ξέχασα να γράψω πως το τρέχω με τους προηγούμενους Beta 2 13.3 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ δε μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος απ' τον οπτικό τομέα πάντως. Ούτε από textures, ούτε από φωτισμό, ούτε από τίποτα. Και παίζω σε 2560*1440 @ Very High. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 3570κ + GTX 660 SC όλα Full + PhysX 30' περίπου παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αφήστε τα Benchmark και απολαύστε το παιχνίδι. Κι εγώ κουράστηκα να παρακολουθώ το νήμα. Πλέον 9/10 μηνύματα (τουλάχιστον) έχουν να κάνουν με GPUs, O/C, drivers, benchmarks κλπ. Για το ίδιο το παιχνίδι τίποτα... Λες και διαβάζουμε thread του thelab 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ε πρέπει να μετρήσουν κάποιοι πόσο μεγάλη την έχουν...την ανάλυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κι εγώ κουράστηκα να παρακολουθώ το νήμα. Πλέον 9/10 μηνύματα (τουλάχιστον) έχουν να κάνουν με GPUs, O/C, drivers, benchmarks κλπ. Για το ίδιο το παιχνίδι τίποτα... Λες και διαβάζουμε thread του thelab Εσύ ξαναδες ολα τα βιντεακια απο την αρχή αν θέλεις.. αλλοι είπαν οτι έχουμε δει ολο το παιχνίδι και πως θα το παίξουμε γι'αυτο ας βρει ο καθενας το ενδιαφέρον του.. εμείς τωρα περάσαμε στο πως τα πάει ο υπολογιστής μας σε αυτό.. Εξάλλου είναι ενα παιχνίδι που περιμέναμε καιρό για συγκεκριμένους λόγους κ δεν χρειάζεται κ πολλές συστάσεις.. Παρ'ολα αυτά υπάρχουν και αυτές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ το ξεκίνησα σε απλό Ranger Mode και δε βλέπω τίποτα, ούτε πόσο ammo έχω, ούτε πήρα χαμπάρι ότι ήθελε πατημένο το Ε για να πάρω το όπλο αυτού που σκότωσα αφού τις σφαίρες τις έπαιρνε με απλό πάτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 κι αυτο πρασινισε Γι' αυτό λέει, ''είχαμε'' Εγώ δε μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος απ' τον οπτικό τομέα πάντως. Ούτε από textures, ούτε από φωτισμό, ούτε από τίποτα. Και παίζω σε 2560*1440 @ Very High. Εντάξει, δεν σου πέφτει το σαγόνι, αλλά είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Άλλο ένα game με κάκιστα graphs settings. Ότι resolution, ότι setting low-high έχεις τα ίδια fps. A ναι και το v-sync ρίχνει 10 fps κάτω. Καληνύχτα 4A. FOV?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εντάξει, δεν σου πέφτει το σαγόνι, αλλά είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Και ο βασιλιας ανεβηκε και παλι στον θρονο του ριχνοντας το Crysis 3. Για γραφικα μιλαω. Ειλικρινά, εγώ δεν κατάλαβα πού έγινε η τράμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα