qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τα Loadings είναι ελαφρώς πιο αργά από του 2033, αλλά και πάλι είναι γρήγορα. Τώρα να περιμένω το Patch για το FoV ή να το συνεχίσω, γκρρρρρρρρ ssd , ουτε που τα προσεχεις σιγα το προβλημα που ειναι το fov, τι να πουμε κι εμεις που το παιχνιδι ειναι για τα μπαζα με 13.5 θα δω κατι καλυτερο στο συγκεκριμενο ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ξεκινησα το game και μολις εκανε την εισαγωγη διστασα να συνεχισω Το metro 2033 το εχω, δεν το εχω τερματισει ομως γιατι ηθελα να διαβασω το βιβλιο. Αρχισα το βιβλιο πριν λιγο καιρο, κανα 2 χρονια αφου το αγορασα, και αποφασισα να μην το συνεχισω για δικους μου λογους. Το metro last night σε σχεση με το βιβλιο ή το πρωτο παιχνιδι , τι πραγματευεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γιατί να διστάσεις ; It's just a game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Με Gigabyte 7950 κλοκαρισμένη σε 1150Mhz Core / 1575 Mhz Memory: Όχι και άσχημα. Θα περιμένω patch από Developer και drivers από AMD για αύξηση επιδόσεων και διόρθωση του flickering που παρατηρείται κατά διαστήματα. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γιατί να διστάσεις ; It's just a game.. Γιατι εχω το βιβλιο και αμα ειναι συνεχεια ή λεει κατι παραπερα να το συνεχισω. Αμα παιξω το παιχνιδι και μου σποιλεριασει κατι δεν θα εχω λογο να διαβασω το βιβλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ε, βασισμένο στο βιβλίο είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Στην θέση σου θα διάβαζα πρώτα το βιβλίο για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα και μετά θα έπαιζα το παιχνίδι γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πάνω από 875MB Vram Usage με όλα τέρμα + 2xSSAA δεν έχω δει, κατά τα άλλα τα 2GB δεν είναι αρκετά πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 γιατι ομως θελει τοση λιγη μνημη; εδω το starcraft ηθελε 1.5 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Απόλαυση το παιχνίδι so far.. Παρατηρώ και 'γω flickering, πρόβλημα του παιχνιδιού λογικά, από ότι διαβάζω κάποιοι λένε ότι έχει να κάνει με το Gamma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πάει και αυτό.. Αρκετά ατμοσφαιρικό και απολαυστικό, καλύτερο από το 2033. Α, τελικά μια χαρά playable ήταν και με PhysX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γιατί να διστάσεις ; It's just a game.. Εγώ πάλι δεν πρόκειται να το παίξω μέχρι να βγει -επιτέλους- η αγγλική έκδοση του 2034. Όσο χαλαρή και να είναι η μεταφορά του στο Last Light, όλο και κάποιο spoiler θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Προσπαθω να τρεξω το bench και μου εμφανιζει μονο επιλογες για DirectX10 και 11 και οχι 9....Και μολις παταω run μου πεταει error λεγοντας οτι λειπει το αρχειο oaremote_plugin.dll το οποιο ομως υπαρχει....Επισης μεσα στο παιχνιδι ενω σε καποια σημεια εχω υψηλα fps κολλαει τραγικα....Ειμαι με ATI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 με ati sapphire 7870 o.c. edition στα 1100/1300 με την 7950 δεν εχω δοκιμασει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Tωρα εγκατεστησα το παιχνιδι και ετοιμαζομαι να ξεκινησω. Στα settings ειδα πηγε αυτοματα σε very high quality και AF 16 X αλλα τα physx tasselation και ssa τα ειχε απενεργοποιημενα. Που παω για να τρεξω benchmark?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα