Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα Loadings είναι ελαφρώς πιο αργά από του 2033, αλλά και πάλι είναι γρήγορα.

Τώρα να περιμένω το Patch για το FoV ή να το συνεχίσω, γκρρρρρρρρ

ssd , ουτε που τα προσεχεις 

σιγα το προβλημα που ειναι το fov, τι να πουμε κι εμεις που το παιχνιδι ειναι για τα μπαζα 

με 13.5 θα δω κατι καλυτερο στο συγκεκριμενο ή μπα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξεκινησα το game και μολις εκανε την εισαγωγη διστασα να συνεχισω

Το metro 2033 το εχω, δεν το εχω τερματισει ομως γιατι ηθελα να διαβασω το βιβλιο. Αρχισα το βιβλιο πριν λιγο καιρο, κανα 2 χρονια αφου το αγορασα, και αποφασισα να μην το συνεχισω για δικους μου λογους. Το metro last night σε σχεση με το βιβλιο ή το πρωτο παιχνιδι , τι πραγματευεται;

Με Gigabyte 7950 κλοκαρισμένη σε 1150Mhz Core / 1575 Mhz Memory:

MetroLastLight_zps70305dd5.png

Όχι και άσχημα. Θα περιμένω patch από Developer και drivers από AMD για αύξηση επιδόσεων και διόρθωση του flickering που παρατηρείται κατά διαστήματα. 

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο πάντως.

Γιατί να διστάσεις ;

It's just a game..

Γιατι εχω το βιβλιο και αμα ειναι συνεχεια ή λεει κατι παραπερα να το συνεχισω. Αμα παιξω το παιχνιδι και μου σποιλεριασει κατι δεν θα εχω λογο να διαβασω το βιβλιο.

Απόλαυση το παιχνίδι so far..

Παρατηρώ και 'γω flickering, πρόβλημα του παιχνιδιού λογικά, από ότι διαβάζω κάποιοι λένε ότι έχει να κάνει με το Gamma.

Γιατί να διστάσεις ;

It's just a game..

Εγώ πάλι δεν πρόκειται να το παίξω μέχρι να βγει -επιτέλους- η αγγλική έκδοση του 2034. Όσο χαλαρή και να είναι η μεταφορά του στο Last Light, όλο και κάποιο spoiler θα υπάρχει.

Προσπαθω να τρεξω το bench και μου εμφανιζει μονο επιλογες για DirectX10 και 11 και οχι 9....Και μολις παταω run μου πεταει error λεγοντας οτι λειπει το αρχειο oaremote_plugin.dll το οποιο ομως υπαρχει....Επισης μεσα στο παιχνιδι ενω σε καποια σημεια εχω υψηλα fps κολλαει τραγικα....Ειμαι με ATI...

Tωρα εγκατεστησα το παιχνιδι και ετοιμαζομαι να ξεκινησω. Στα settings ειδα πηγε αυτοματα σε very high quality και AF 16 X αλλα τα physx tasselation και ssa τα ειχε απενεργοποιημενα. Που παω για να τρεξω benchmark??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...