MacGyver2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια εγω με GPU MSI GeForce GTX660 Ti 2GB Power Edition OC k 8gb ram k cpu i5-760 2,8 ghzθα το παιζω σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 θα το εγκαταστησω σε λιγο να δω τι κανω κι εγω που οπως ειπα ειμαι συντηρητικουρα εχουμε καταληξει σε playable ρυθμισεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 παιδια το εβαλα και εγω σε stock clocks στο very high με ssaa off και tessalation στο medium παει πολυ καλα αλλα υπαρχει flickecking σε καποια σημεια οπως επισης ενω ειναι στα 50fps ξαφνικα πεφτει στα 23-24.πιστευω ειναι θεμα drivers απο οτι διαβασα.αμα το τρεξω σε dx9 μεσω το config tweak το παιχνιδι παει σφαιρα.ειμαι με 13.5 beta 2 drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια εγω με GPU MSI GeForce GTX660 Ti 2GB Power Edition OC k 8gb ram k cpu i5-760 2,8 ghzθα το παιζω σε 1080p φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πάλι τα ίδια; Θέλει dx9 για να παίξει;Θα βγουν νέοι drivers, κάποιο patch και θα βελτιωθεί η απόδοση και όποια προβλήματα απεικόνισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 αμα το τρεξω σε dx9 μεσω το config tweak το παιχνιδι παει σφαιρα.ειμαι με 13.5 beta 2 drivers. αμα ειναι να το τρεξεις σε dx9 τοτε μη το παιξεις καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Άσχετο αλλά σαν παιχνίδι τι λέει;Αν και δεν μου αρέσουν τα fps προτιμώ τα third αλλά αξίζει ο κόπος να το αγοράσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σαν παιχνιδι πρεπει να ειναι πολυ εθιστικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 tessellation τι βαζουμε ; εδιτ ok normal και πολυ μου ειναι επανερχομαι.. παρτε μια μπεντσια , ευτυχως δε κολλαει, αλλα σουρνεται οταν πεφτουν τα frames ΥΓ και λιγα σχετικα με μνημη, cpu (οσο προλαβα, αλλα βλεπω οτι ξεκαθαρα εκμεταλλευται 4 πυρηνες ) και καρτα μου κανει εντυπωση οτι η μνημη που θελει ειναι πολυ λιγη (ουτε 700 ΜΒ max ) , και με 1 GB εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αν είναι δυνατόν. Όποιος αγοράσει GTX 660+ δώρο το παιχνίδι.Δύο GTX 650 ti boost πήρα!!!!! Έλεος! http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/metro-last-light/deals-promotions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μια χαρά παίζει το παιχνίδι, τουλάχιστον σε Nvidia.. Κάτω από 35FPS δεν έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μια χαρά παίζει το παιχνίδι, τουλάχιστον σε Nvidia.. Κάτω από 35FPS δεν έχω δει. Έχει προβλήματα σε amd Πέρα από απόδοση έχει glitches , πχ φωτισμός Δε ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω ή θα περιμένω λύση.. Έκανε μπαμ ότι θα παιχτεί μαλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 σε nvidia παει καλα σε Ati εχουμε θεμα λογο drivers.πιστευω να βγουν συντομα νεοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 σε nvidia παει καλα σε Ati εχουμε θεμα λογο drivers.πιστευω να βγουν συντομα νεοι...Ε όχι και σύντομα, amd είναι αυτή Καλο καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 αστα να πανε τοτε.προς το παρων το αφηνω και οταν βγουν νεοι drivers τοτε θα το παιξω .μονο σε dx9 παει απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα