Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γαμω....Stop it !! :P Δεν ξαναβλεπω το τοπικ αυτο γιατι μυριζομαι spoilers απο benchmarks. Τα λεμε το απογευμα με τα αποτελεσματα :P

μονο αυτα εχουν νοημα :P 

Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;

μπαρδον; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω, εγώ στο Very High το έχω.

Τρέχω τώρα σε 1145/1500 να δω αν είναι το μέγιστο που μπορεί να τρέξει η 7950 μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πριν crashαρε σε 1150/1500.

Σε 2560*1440 φοβάμαι να τρέξω το benchmark :P

Δεν ξέρω, εγώ στο Very High το έχω.

Τρέχω τώρα σε 1145/1500 να δω αν είναι το μέγιστο που μπορεί να τρέξει η 7950 μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πριν crashαρε σε 1150/1500.

Σε 2560*1440 φοβάμαι να τρέξω το benchmark :P

εγω για αυτο πηγα σε "light" ρυθμισεις , ειχα δει πολυ μικρα προβληματακια (προβληματακια ομως, δε ξερω αν θυμασαι που σου ελεγα για 2-3 λαμψεις που κανονικα δε θα επρεπε να υπαρχουν στο heaven )  στα 1150 για αυτο και δεν επεμεινα και επεσα στα 1100 που κατα 90% ειναι safe  και ειλικρινα δεν εχω ορεξη για 1120,1130 κτλ.. :P

στις μνημες ειμαι ισως λιγο γκαντεμης , αλλα στις gigabyte μονο εναν ξερω να ειναι 1575 χωρις θεματα(ειναι στα 1.5V σε μενα) .. θα δω τι θα κανει και μετρο τωρα που το εθιξες 

αντε να μου ερθει κι εμενα να δω τι ψαρια πιανω 

ΥΓ η αναλυσαρα σου ειναι πολυ ζορι ρε γαμωτο.. αλλα να βαλεις και 2η σε cf ειναι πολλα λεφτα και επιβεβαιωνεται αυτο που ελεγα οτι θες 600 για οθονη και 600 για γραφικα για 1440p απροβληματιστα αυτη τη στιγμη 

Όπως έχω πει, το μέγιστο της κάρτας μου φαίνεται να είναι τα 1160/1500. Έτσι τερμάτισα Crysis 3, Far Cry 3, έχω παίξει BioShock Infinite και άλλα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο Metro: Last Light φαίνεται να μην τα βγάζει πέρα. Δοκίμασα μέχρι 1140/1500 και φαίνεται εντάξει, δοκιμάζω τώρα με 1145/1500.

μικρα ομως τα οφελη για το ψαξιμο που πρεπει να ριχνεις καθε φορα , ισως ειναι καλυτερα να παιζεις πιο χαμηλα και να ξερεις οτι θα εισαι παντου και παντα (αν μπορουμε να πουμε κατι τετοιο)  σταθερος 

αλλωστε το κερδος ειναι δεδομενο.. 

Εννοείται, απλά όλα γίνονται για το μέγιστο gain (απ' τη μεριά μου τουλάχιστον).

Παρεμπιπτόντως, με τα βήματα των 5MHz που κάνω εδώ και ώρα, μου έβγαλε το benchmark στα 1150/1500 τελικά, δοκιμάζω να δω μέχρι πού θα φτάσει.

Και εγω που αρχικα νομιζα οτι με 950 mhz core και 2300 memory θα επαιζα ολα τα παιχνιδια σταθερα τελικα ειδα οτι crashare σε αρκετα οποτε την πηγα πισω σε stock (880 core 2100 memory). Αυτο οφειλεται στο οτι για να μπορεσει η  καρτα να ειναι σταθερη σε ολα τα παιχνιδια με τετοιο overclock θα επρεπε να ανεβασω και την ταση ρευματος κατι το οποιο δεν θελω να το ρισκαρω. Ομως σε φορουμς εχω διαβασει οτι καποιες 560 ti μπορουν να δουλεψουν σε ολα τα παιχνιδια με core σε 925 mhz χωρις να κρασαρουν. Δεν εχω δοκιμασι ακομα.

Μου το φέρνει και μένα δώρο ένας απ'το σόϊ μου, μπας και κανει αποσβεση η 7950. Φυσικα σε φουλ ρολόγια, απ'οσο διαβάζω...

Ετσι ειναι δυστυχως. Ομως αν κανεις καποιο πολυ χαμηλο oc ισως και να μην κρασαρει σε κανενα παιχνιδι. Και οπως ειπα αυτο συμβαινει γιατι τα υψηλα oc απαιτουνε να πειραξουμε τα ρευματα κατι τι οποιο ειναι επικινδυνο.

Σε nvidia δεν αξίζει να τσιτώσεις σε OC μιας και δεν έχουν τόσο καλό scaling όπως οι κόκκινες. Άντε να τσιμπήσεις 1-2 fps με + (40 - 50) mhz σε πυρήνα.

Είναι και αναλόγως το παιχνίδι, σε κάποια πρέπει να μειώσεις το oc για να μην κρασάρουν.

Όχι, δεν είναι αναλόγως το παιχνίδι. Όταν είσαι σταθερός, είσαι παντού.

Παιδιά συγγνώμη, αλλά λέτε ότι κλοκάρουν οι κάρτες και εγώ βλέπω ότι σε κάθε παιχνίδι ψάχνετε διαφορετικά Settings στο Overclock.

Το να παίζει ένα παιχνίδι πολύ καλά με αρκετό overclock και ένα να κρασάρει, δεν λέγετε σταθερό σύστημα αυτό.

Ετσι ειναι δυστυχως. Ομως αν κανεις καποιο πολυ χαμηλο oc ισως και να μην κρασαρει σε κανενα παιχνιδι. Και οπως ειπα αυτο συμβαινει γιατι τα υψηλα oc απαιτουνε να πειραξουμε τα ρευματα κατι τι οποιο ειναι επικινδυνο.

Το να κάνεις λίγο Overlock και να παίζει, εντάξει. Αυτό το δέχομαι. Να παίζει παντού όμως και να μην κάνει λάθη στους υπολογισμούς (τρεμόπαιγμα, λάμψεις, artifacts, κλπ).

Ωραίο το Headroom για OC, καθώς σημαίνει ότι ενδέχεται αν είσαι σταθερός στο 1/4 αυτού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...