Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ο βασιλιας ανεβηκε και παλι στον θρονο του ριχνοντας το Crysis 3. Για γραφικα μιλαω. 

Για γραφικα μονο η και για απαιτησεις? Σε 16 ωρες θα ειναι εδω οποτε το ξεκιναω αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για γραφικα μονο η και για απαιτησεις? Σε 16 ωρες θα ειναι εδω οποτε το ξεκιναω αυριο.

Mε καραβι σου ερχεται εσενα?

Οι απαιτησεις εξαρτωνται απο τις γνωσεις του χρηστη για τον υπολογιστη του. Υπαρχουν ρυθμισεις για ολους. 

Δεν μπορω να πω απο που μου ερχεται εδω οπως καταλαβαινεις :-D . Αλλα αργει ακομα! Οσο για απαιτησεις για ολα ολα φουλ σε 1920χ1080 χωρις SSA& Physx θελει 560 ti . Για να βαλεις ομως ssa & physx εκει αγριευουν τα πραγματα!! :-)

Mε καραβι σου ερχεται εσενα?

Οι απαιτησεις εξαρτωνται απο τις γνωσεις του χρηστη για τον υπολογιστη του. Υπαρχουν ρυθμισεις για ολους.

Παιχνίδια σαν αυτό οφείλουν την δημοτικότητα τους (εκτός από την χρήση τους σαν benchmark tool ) στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται απο τον συνδυασμό ήχων,μουσικής,κλειστοφοβικου περιβάλλοντος , διαλόγων και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ εξαιρετικών γραφικών.

Οσο καλύτερα είναι αυτά τόσο μεγαλύτερη και η εμπειρία που λαμβάνεις και σε βοηθάει να δεθείς με την πλοκή του παιχνιδιού.

Δεν θα το έπαιζα ποτέ με χαμηλή ανάλυση,χωρίς καθόλου φίλτρα,χωρίς tesselation,dx11 κ.λ.π

• Like 1

Μόλις το έβαλα, πρώτες εντυπώσεις αφορούν καθαρά το Performance και είναι παραπάνω από καλές..

Τρέχει αρκετά καλύτερα από το 2033.

7.2 βαθμολογια απο ΙGN...

http://uk.ign.com/articles/2013/05/13/metro-last-light-review

Aυτη η βαθμολογια ειναι console based καθως ο ιδιος ο reviewer γραφει οτι αφορα το walkthrough του στο PS3. Δεν θα εδινα καθολου σημασια σε αυτο το review. Αν ακομα 5-6 reviewers δωσουν pc βαθμολογια γυρω στο 7, τοτε ναι θα δωσω σημασια. Αλλα και παλι ο καλυτερος reviewer ειμαι εγω που παιζω το παιχνιδι και για εμενα προκειται ξεκαθαρα για παιχνιδι 8.5+. Αρα γραμμενους τους εχω ολους.  :devil:

Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;

7950 @ 950/1250

Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;

• Total Frames: 6160, Total Time: 169.429 sec
  • Average Framerate: 36.39
  • Max. Framerate: 83.18 (Frame: 4916)
  • Min. Framerate: 10.04 (Frame: 3)

7950@ 1100/1500

• Total Frames: 7114, Total Time: 169.1343 sec
  • Average Framerate: 42.10
  • Max. Framerate: 106.51 (Frame: 5642)
  • Min. Framerate: 14.63 (Frame: 4754)

Η 7950 crashάρει με 1160/1500 και 1150/1500 με τα οποία έχει τερματίσει Crysis 3 και Far Cry 3.

7950 1125/1500

• Total Frames: 7182, Total Time: 169.6628 sec
  • Average Framerate: 42.37
  • Max. Framerate: 110.74 (Frame: 5989)
  • Min. Framerate: 6.93 (Frame: 3)

Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: ON;

7950@ 1125/1500

• Total Frames: 4949, Total Time: 169.8207 sec
  • Average Framerate: 29.18
  • Max. Framerate: 55.16 (Frame: 3507)
  • Min. Framerate: 9.72 (Frame: 3)

Aυτη η βαθμολογια ειναι console based καθως ο ιδιος ο reviewer γραφει οτι αφορα το walkthrough του στο PS3. Δεν θα εδινα καθολου σημασια σε αυτο το review. Αν ακομα 5-6 reviewers δωσουν pc βαθμολογια γυρω στο 7, τοτε ναι θα δωσω σημασια. Αλλα και παλι ο καλυτερος reviewer ειμαι εγω που παιζω το παιχνιδι και για εμενα προκειται ξεκαθαρα για παιχνιδι 8.5+. Αρα γραμμενους τους εχω ολους.  :devil:

Ισχυει αυτο εχω τυχει και εγω παιχνιδια 7 και 8 να τα ευχαριστιεμαι περισσοτερο απο τα 10αρια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...