qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πρεπει να εχω τερματισει τα προηγουμενα ή ok;Δε νομίζω Κι εγώ που το τερματισα δε θυμάμαι καν ποιο είναι το θέμα του παιχνιδιού Ρώσοι , μετρό και τέρατα είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Όχι δεν είναι όλα όσα χρειάζεσαι.. Ο πρωταγωνιστής Artyom έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τους Dark Ones..Και πρέπει επίσης να ξέρεις ότι στο τέλος έπεσαν βόμβες στην τοποθεσία των Dark Ones, και στο νέο Metro βλέπεις τι παίζει μετά από 1 χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Α ναι θυμήθηκα τις βόμβες στο τέλος (θυμάμαι ότι ήμουν ψηλά και αγναντευα ), την επικοινωνία όμως δε τη θυμάμαι, ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κάθισα και είδα τα πρώτα 90 λεπτά του παιχνιδιού, δεν κρατήθηκα.. Παιχνιδάρα φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κάθισα και είδα τα πρώτα 90 λεπτά του παιχνιδιού, δεν κρατήθηκα.. Παιχνιδάρα φαίνεται.. Μαλακια κανείς , εγώ τα αποφεύγω αυτά τα βίντεο Κάνα τυχαρπαστο 5λεπτο το πολύ να δω να πάρω μια ιδέα, δε μου αρέσει να μου χαλάει η έκπληξη, πόσο μάλλον αν μιλάμε για 1.5 ώρα Πώς άντεξες κιόλας αναρωτιέμαι να βλέπεις χωρίς να παίζεις, δε βαρέθηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η αλήθεια είναι ότι ο τυπάς έπαιζε πολύ εκνευριστικά και αργά(καλύτερα βέβαια, γιατί δεν ήταν καθαρά 90 λεπτά Walkthrough, είχε και πολύ χαζολόγημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ναι έχουν και αυτό το σπαστικό καμιά φορά αυτά τα βίντεο , παίζουν σα γιωταδες Εκνευριστικα πρόσφατα που έβαλα να δω λίγο gameplay του call of Juarez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Port Report: Metro: Last Light Για την ώρα πέφτει κράξιμο για το FoV, για το Ranger DLC δεν ασχολούμαι καν.. Μόλις φανερώθηκε στο θείο και μάλιστα είναι η Limited Edition + DLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αν ειναι δυνατον,κοιταξα στις 5μιση και δεν ειχε βγει ακομα και μετα εφυγα για δουλεια!! Γαμω... So.... Prepare your Benchmarks!! Ας βεβαιωσει καποιος αν υπαρχει οντως benchmark tool οπως ειχε το προηγουμενο,thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μην βιάζεσαι, απλά εμφάνιση έκανε..Περιμένουμε για ράγισμα κλασικά. Ναι, έχει Benchmark όπως το προηγούμενο αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το Tessellation, υπάρχει η επιλογή αλλά είναι γκρι-μη προσβάσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Sigh,γτ να ειναι μη προσβασιμη??? Πληρ...anyway,απλες συγκρισεις θα κανουμε τοτε απλα δεν θα ειναι max out settings Και θελουμε new drivers!! ATI ξυπνα γαμω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 AMD, η ATI έχει πεθάνει εδώ και καιρό Edit: Έτοιμο ραγισμένο, downloading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Amd right... Πφφφ,σιγα το game και σιγα το benchmark tou δηλαδη !! ( ) Οκ υπομονη,μονο 7 ωρες εμειναν μεχρι να γυρισω Ο_Ο Κατεβαζεις και αργα και εσυ,νταξει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέχρι να γυρίσεις, θα είναι τερματισμένο, χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 7.61GB περίπου, ανάλογα με το release. Σε 2½ ώρες είναι εδώ. Το Ranger Mode λένε ότι είναι ενεργοποιημένο στο επαναφορτωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα