Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ήδη με τους 320.14 έχει 90% Scaling σε SLI οπότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ναι αλλα αλλο ενα real world φρεσκο και βαρυ παιχνιδι την εποχη που πηρε τις καρτες του δεν ειχε κατι νεο να δοκιμασει και οι πιο δυνατες καρτες (πχ 660ti σε sli ) δε μου προκαλουν καποιο ενδιαφερον γιατι μιλαμε για overkill εναντια σε μια μονη καρτα και κακο scaling να εχουν , ενω οι δυο δικες του ειναι αρκετα συγκρισιμες με μια καλη καρτα (πιο δυνατες αν ολα πανε καλα, συμφωνοι, αλλα ειναι κατι που μπορεις να συγκρινεις δε ξεφευγει οπως 2 δυνατες καρτες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ναι είναι, αλλά ήδη υπάρχουν οδηγοί που το SLI σπέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ακόμα δε παίξατε το παιχνίδι βγάλατε συμπεράσματα. Το τι λένε για το παιχνίδι και για τις επιδόσεις με διάφορα rigs τα sites και οι εταιρίες hardware προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Πέρα από αυτά υπάρχει και η γελοιότητα με το dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ποιος νοιάζεται για το συγκεκριμένο DLC ? Είναι ότι πιο γελοίο-ανούσιο έχω δει μέχρι στιγμής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ζητάνε λεφτά για ένα mode δυσκολίας.Πιο γελοίος πεθαίνεις.Τι άλλο να πει κανείς. Ούτε πειρατικό .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Είναι το ''The way it was meant to be played'' σύμφωνα με αυτούς δεν είναι απλά ένα επίπεδο δυσκολίας.. Trolol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 δυστυχως για ολους ετσι ειναι.. εχω τεραστια περιεργεια τι θα κανει το pc του heatspreader με διπλη λυση σε φρεσκοκυκλοφορημενο παιχνιδι που ειναι και nvidia optimized Για να δούμε... ναι αλλα αλλο ενα real world φρεσκο και βαρυ παιχνιδι την εποχη που πηρε τις καρτες του δεν ειχε κατι νεο να δοκιμασει και οι πιο δυνατες καρτες (πχ 660ti σε sli ) δε μου προκαλουν καποιο ενδιαφερον γιατι μιλαμε για overkill εναντια σε μια μονη καρτα και κακο scaling να εχουν , ενω οι δυο δικες του ειναι αρκετα συγκρισιμες με μια καλη καρτα (πιο δυνατες αν ολα πανε καλα, συμφωνοι, αλλα ειναι κατι που μπορεις να συγκρινεις δε ξεφευγει οπως 2 δυνατες καρτες ) Ποια εποχή παιδί μου; Μία εβδομάδα τις έχω τις κάρτες. Ήδη με τους 320.14 έχει 90% Scaling σε SLI οπότε Μην περιμένετε να βάλω Beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ακόμα δε παίξατε το παιχνίδι βγάλατε συμπεράσματα. Το τι λένε για το παιχνίδι και για τις επιδόσεις με διάφορα rigs τα sites και οι εταιρίες hardware προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Πέρα από αυτά υπάρχει και η γελοιότητα με το dlc. ασε μας να δημιουργησουμε το παρασκηνιο θα εξελιχθει σε μαχη λεμε Ποια εποχή παιδί μου; Μία εβδομάδα τις έχω τις κάρτες. αυτη τη βδομαδα λοιπον δεν υπηρξε καποιος νεος τιτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μην περιμένετε να βάλω Beta. Οι Beta αποτελούν τους Performance Drivers..Οι WHQL είναι απλά για τη σφραγίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 αυτη τη βδομαδα λοιπον δεν υπηρξε καποιος νεος τιτλος Τώρα το έθεσες καλύτερα. Οι Beta αποτελούν τους Performance Drivers..Οι WHQL είναι απλά για τη σφραγίδα. Με σφραγίδα τους θέλω. Να τους κατεβάσω κανονικά, όχι από το Geforce. Άσε γιατί δεν έχω χώρο στο δίσκο. Περιμένω την Πέμπτη ένα Samsung 840 - 250GB. Θα τον βάλω για δεύτερο αρχικά. Εκεί θα εγκαθιστώ μόνο Games. Υ.Γ.: Ξέπεσα σε Samsung, αλλά no money για Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Οι σφραγιδάτοι αργούν συνήθως.. Η Nvidia ειδικά έχει την τάση να βγάζει 5-6 Beta πρώτα, την ίδια πολιτική ακολουθεί και η AMD τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 την ίδια πολιτική ακολουθεί και η AMD τελευταία. indeed , ειμαι με WHQL μετα απο μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Deep Silver Explains Why Metro: Last Light’s Ranger Mode Is A Pre-Order DLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πρεπει να εχω τερματισει τα προηγουμενα ή ok; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα