Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Indeed, οι PC-άδες τότε την είχαμε γλυτώσει στο Metro 2033 αλλά και πάλι, DLC ήταν και το DLC το πληρώνεις. Όπως είπα, κι εγώ δεν συμφωνώ με την τακτική (και έχω πει πολλές φορές ότι το DLC είναι ο καρκίνος του gaming) αλλά από την στιγμή που δεν υπήρχε στο vanilla, δεν έκοψαν κάτι. Τι να λέμε δηλαδή για την Capcom :P. Βάση οπτικής γωνίας (των retailers ή των publishers), μπορείς να πεις ότι ήταν μ@λάκες τότε που το έδωσαν δωρεάν στο PC. Ενώ από την μεριά μας τους λέμε Θεούς που τότε το είχαν δώσει σε εμάς και μόνο δωρεάν. Το κλασικό πρόβλημα της οπτικής γωνίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί ρε john, αλλά στο Μetro 2033 ήταν κάτι το οποίο σχεδιάστηκε και προστέθηκε μετά από τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Εδώ μιλάμε για κάτι το οποίο υπάρχει ήδη μέσα στο προϊόν που αγόρασες και μιλάμε για difficulty mode, όχι custom όπλα, που τα δίνουν αν κάνεις pre-order.

Είναι ελεεινό....

• Like 2

Χωρίς ΑΑ, μια χαρά θα είσαι..

Πως γινεται η 7970 GE να ειναι πισω απο την 660 ti αφου ειναι πιο δυνατη απο αυτην?

The way it's meant to be played, trololol

η 560 ti 1 gb η οποια ειναι λιγο κατωτερη απο τηι δικη μου βλεπω οτι με ολα φουλ σε 1920χ1080 πιανει απο 25-30. Αρα εγω που εχω την 2 gb και ο πυρηνας τρεχει στα 880 mhz μπορει και να πιανω ακομα και 30 fps average. θα ειναι playble? Το physx δεν προσφερει κατι το σημαντικο ε?

Επειδή μπορεί να είναι nVidia optimized;

ελα δε γινεται τοσο , κοροιδευουν 

ασε τις 7950-660 ti και δες τι γραφουν 6950 vs 560ti , αυτα δε γινονται.. :lol:

Ειναι τα 30 fps average playble? Αυτο ρωτησα, Και ναι εννειται οτι αφου η 560 ti το παιζει με 30 fps σε 1920χ1080 τοτε σε 1280χ1024 δεν αποκλειεται και να πιανει 60 fps.  Αν το ειχαν δοκιμασει στην 560 ti της msi τοτε θα τα fps θα ηταν λιγο παραπανω απο 30 σε 1920χ1080, Βεβαια και αυτοι δεν αναφερουν ακριβως ποια δοκιμασαν.

Καλά, την 6950, ευτυχώς την έστειλα για τσάι..

Τι χάλι είναι αυτό, κλαίω..

Ειναι τα 30 fps average playble? Αυτο ρωτησα, Και ναι εννειται οτι αφου η 560 ti το παιζει με 30 fps σε 1920χ1080 τοτε σε 1280χ1024 δεν αποκλειεται και να πιανει 60 fps.  Αν το ειχαν δοκιμασει στην 560 ti της msi τοτε θα τα fps θα ηταν λιγο παραπανω απο 30 σε 1920χ1080, Βεβαια και αυτοι δεν αναφερουν ακριβως ποια δοκιμασαν.

30FPS πάνω δεν θα είσαι σίγουρα..

Από 'κει και πέρα τα 30 είναι playable για Single-Player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...