Oroku Saki Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Απο που ειναι η φωτο? Aπο steam big picture mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν το πιστεύω ότι έκαναν το "Ranger mode" DLC προς αγορά. Μιλάμε για mode που υπήρχε κανονικότατα στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν το χωνεύω ότι έκαναν DLC ένα mode δυσκολίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τραγέλαφοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ακόμα δεν το χωνεύω ότι έκαναν DLC ένα mode δυσκολίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες. Έτσι κι αλλιώς τα οικονομικά είναι χάλια οπότε όπως και να έχει λεφτά για παιχνίδια δεν υπάρχουν λυπάμαι που το λέω όμως εγώ θα το παραγγείλω να μου το φέρει ο θείος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν το πιστεύω ότι έκαναν το "Ranger mode" DLC προς αγορά. Μιλάμε για mode που υπήρχε κανονικότατα στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν το χωνεύω ότι έκαναν DLC ένα mode δυσκολίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες. Κοιταξε...το first day dlc δεν θα το αποφευγαμε (αν κρινουμε απο την συνολικοτερη ταση στο gaming πια)... Το οτι αποφασισαν αυτο το DLC να ειναι το "hard mode", εμενα δεν με πειραζει και τοσο....εγω παντα παιζω το normal (η ενα κοντινο mode) και σε δευτερο playthrough (και αν αξιζει) παω στο hard.... Αν λοιπον το game ειναι τοσο καλο και με κρατησει και για δευτερο playthrough, χαλαλι το dlc...νομιζω ειναι πιο σωστο απο το να μου εκοβε κατι απο την main gaming εμπειρια...(βεβαια το ακομα πιο τιμιο θα ηταν με το first day dlc να μου δινει προσβαση σε πραγματικα extra περιεχομενο, αλλα λεμε τωρα...) Και τελος, για καποιον πορωμενο που θα κανει pre-order ειναι καλη (και εχει νοημα στην τελικη) ανταμοιβη μια και σιγουρα θα το ήθελε σαν επιλογη (μπορει και απο την αρχη)... Εμενα μου φαινεται ανεκτο....(αν θεωρησουμε οτι το first day dlc ηταν αναγκαιο κακο) (ΥΓ Δεν δικαιολογω τα first day dlc...και εγω δεν τα θέλω....Και αποδεχομαι οτι το να αφαιρεις περιεχομενο αντι να προσθετεις, ειναι κακη πρακτικη ) ΥΓ2 Και τωρα που το ξανασκεφτομαι αρχιζει να μου την δινει...μαζι σου panther Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το ranger νομίζω ήταν στο τελευταίο update...και έλεγε πολλά γιατί έκανε ρεαλιστικό το shooting...κρίμα...πολύ κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν λοιπον το game ειναι τοσο καλο και με κρατησει και για δευτερο playthrough, χαλαλι το dlc...νομιζω ειναι πιο σωστο απο το να μου εκοβε κατι απο την main gaming εμπειρια...(βεβαια το ακομα πιο τιμιο θα ηταν με το first day dlc να μου δινει προσβαση σε πραγματικα extra περιεχομενο, αλλα λεμε τωρα...) μα αυτό κάνουν... (για survival horror μιλάμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν το πιστεύω ότι έκαναν το "Ranger mode" DLC προς αγορά. Μιλάμε για mode που υπήρχε κανονικότατα στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν το χωνεύω ότι έκαναν DLC ένα mode δυσκολίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες. Από τον Μάρτιο είναι γνωστό ότι το Ranger Mode θα είναι pre-order DLC. Πραγματικά απορώ πως δεν το ήξεραν όλοι όταν ήδη είχε βγει στην φόρα εδώ και δύο μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Από τον Μάρτιο είναι γνωστό ότι το Ranger Mode θα είναι pre-order DLC. Πραγματικά απορώ πως δεν το ήξεραν όλοι όταν ήδη είχε βγει στην φόρα εδώ και δύο μήνες εγώ το είχα ακούσει σαν φήμη, δλδ ήταν-δεν-ήταν dlc από την άλλη, πολλά pre-orders γίνονται την τελευταία στιγμή, όταν πλέον έχει ξεκαθαρίσει το πεδίο, δλδ πόσο και αν ένα παιχνίδι αξίζει - βάσει video, previews κτλ μετά το ACM βέβαια, προσωπικά περιμένω reviews από 3-4 sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλά, το θέμα δεν είναι πότε το αποφάσισαν και μας το ανακοίνωσαν, αλλά ότι το έκαναν.Κι εγώ τώρα το προσέχω και το καταδικάζω.Δε συμφωνώ καθόλου με τέτοιες πρακτικές. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το Μetro 2033 είναι από τα παιχνίδια που μου άρεσαν τόσο, ώστε μετά να αγοράσω και να ξεκοκκαλίσω και το βιβλίο του. Για το "pay to unlock difficulty mode" εγώ δεν το γνώριζα, διότι απέφευγα τον καταιγιδισμό πληροφοριών που υπάρχει στη περίπτωση του Metro: L.N. Τυχαία το διάβασα εδώ και είδα το βίντεο του Angry Joe, ο οποίος απόλυτα δικαιολογημένα κατ'εμέ είναι αυτή τη φορά angry. Παιδιά, δεν πρέπει να δίνουμε τα λεφτά μας σε παιχνίδια που έχουν τέτοιες πολιτικές. Δεν γίνεται να δίνουμε τα λεφτά μας για να ξεκλειδώνουμε features που υπάρχουν ήδη μέσα στο προϊόν που έχουμε αγοράσει. Φανταστείτε αν υποστηρίξουμε προϊόντα με τέτοιες πολιτικές πού θα καταλήξουμε. Το παιχνίδι θα αγοραστεί όταν θα πέσει στα 5 ευρώ. Διότι τόσο αξίζει πλέον για εμένα. Και όπως έχω κάνει και σε άλλα παιχνίδια που εφάρμοσαν κατακριτέες πολιτικές, ΔΕΝ τα παίζω πειρατικά. Τα αγνοώ πλήρως. Δεν τους δίνω το δικαίωμα να λένε ότι η πειρατεία τους κοστίζει σε πωλήσεις. Α, ρε CD Projekt......... κανένας δεν ακολουθεί το παράδειγμά σου...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Για την ιστορία (γιατί ο Angry Joe κλασικά λίγο τα γ@μάει τα πράγματα και προσφέρει Ράδιο Αρβύλα με το κιλό), το Ranger Mode ΔΕΝ (το τονίζω αυτό) υπήρχε στο vanilla Metro 2033. Το Ranger Mode είχε βγει ως DLC εκεί πέρα. Άρα η ατάκα <<Βγάζουν ένα feature που υπήρχε για να το πουλήσουν ως DLC>> δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Κανείς δεν σας 'πρόσφερε' στο Metro 2033 το 'ρεαλιστικό' mode από την αρχή. Και εκεί το πληρώσατε (εκτός κι αν ο Joe είτε το κατέβασε πειρατικό και λέει φανφαριές, είτε πολύ απλά είχε αγοράσει καμία GOTY edition και δεν είχε ψάξει να δει τι γίνεται με τα DLCs). Οπότε αν δεν γουστάρατε τα DLCs εκείνη την περίοδο, σίγουρα ΔΕΝ ασχοληθήκατε με το Ranger Mode (άρα και στα @@ σας κιόλας αφού ποτέ δεν παίξατε σε εκείνο το επίπεδο). Ναι, και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η τακτική, αλλά όπως είπα ΔΕΝ έβγαλαν κάτι από το παιχνίδι ή που υπήρχε στο παλιό vanilla Metro. Να τα λέμε με το όνομά τους λοιπόν και να μην κράζουμε αδίκως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 john2gr, το Ranger Pack ήταν free update στο PC. Και δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις για να ξεκλειδώνεις πράγματα που είναι ΗΔΗ μέσα στο προϊόν που αγόρασες. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για την εταιρία. Από μένα καμία. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έρθω σε διαφωνία με κανένα συμφορουμίτη. Είναι η δική μου προσωπική άποψη. Και οποιαδήποτε εταιρία εφαρμόσει τις ίδιες πολιτικές, πάντα θα τρώει άκυρο από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ποιος νοιάζεται για το Ranger Pack ? Το παίζεις στο Easy/Normal, το τερματίζεις, Uninstall και πας παρακάτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είναι τόσο σημαντικό το ότι και στο 2033 δεν υπήρχε (αν είναι όντως έτσι); Δε μπορούμε να το σχολιάζουμε και να «απαιτούμε» να μην κάνουμε καν αυτή τη συζήτηση και να είναι αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρχει το mode στις vanilla εκδόσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα