nodas_21greek Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αυτό ξαναπες το, έχω έναν γνωστό που έχει παιδί 9 ετών και παίζει τα πάντα.. Brazzers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Επισης το οτι αλλαζει καρτα γραφικων καθε 6 μηνες δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μια καλη καρτα γραφικων απο 300 ευρω και πανω αντεχει για τα επομενα 3 η ακομα και 4 χρονια στα παιχνιδια. Εδω εχω που εχω τωρα 2 χρονια την 560 ti και ακομα δεν εχω καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις της στα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Επισης το οτι αλλαζει καρτα γραφικων καθε 6 μηνες δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μια καλη καρτα γραφικων απο 300 ευρω και πανω αντεχει για τα επομενα 3 η ακομα και 4 χρονια στα παιχνιδια. Εδω εχω που εχω τωρα 2 χρονια την 560 ti και ακομα δεν εχω καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις της στα παιχνιδια. 1. Το gaming δεν έχει ηλικία. 2. Η δυνατότητα να αλλάζεις συχνά hardware σίγουρα δεν πηγάζει από την βλακεία. 3. Πρέπει σε κάθε post σου να λες τι κάρτα έχεις? Το αναγραφει η υπογραφή. 4. Και μια που είμαστε όλοι μεγάλοι εδώ, ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πραγματικά σε κάθε ποστ λέει τι κάρτα έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Υπαρχει 70χρονος που δεν ανηκει στην κατηγορια 30+ ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το παιχνιδι κυκλοφορησε στο θειο για κονσολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Άντε να βγει και στο PC γιατί έχει πέσει βαρεμάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Επισης το οτι αλλαζει καρτα γραφικων καθε 6 μηνες δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μια καλη καρτα γραφικων απο 300 ευρω και πανω αντεχει για τα επομενα 3 η ακομα και 4 χρονια στα παιχνιδια. Εδω εχω που εχω τωρα 2 χρονια την 560 ti και ακομα δεν εχω καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις της στα παιχνιδια. εσυ αμα πας 70 δηλαδη και μπορεις δε θα παιζεις; τι θα κανεις θα παιζεις μπαρμπουτι στα καφενεια; εγω θα παιζω διπλο με το εγγονι μου και θα του δειχνω who's the boss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το παιχνιδι κυκλοφορησε στο θειο για κονσολεςκλασικα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πιστευω οτι παλι κυκλοφορησε κατι τοσο νωρις σε κονσολες γιατι θα εχει δοθει απο δω κι απο κει για reviews (και θα βρεθηκε καποιος καλοθελητης ) , τα οποια γινονται συνηθως με βαση την εκδοση για κονσολες εμεις σιγουρα μετα την επισημη κυκλοφορια θα το εχουμε δε λεμε παλι καλα που δεν θα περιμενουμε μηνες οπως τοσα και τοσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλά για τσάι στα βουνά θα σε στέλνει, αφού είναι γνωστό ότι τα πιτσιρίκια δεν πιάνονται, χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλά για τσάι στα βουνά θα σε στέλνει, αφού είναι γνωστό ότι τα πιτσιρίκια δεν πιάνονται, χεχε δε πειραζει, χαρες της ζωης αλλα μεχρι τοτε του πουστη, δε θα εχω γινει grandmaster ; (εκτος απο grandfather ) η τεχνικη θα υπερτερει των νιατων ετσι μας λενε οι ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το παιχνιδι κυκλοφορησε στο θειο για κονσολες Απο προχθες ειχε βγει για κονσολες,αντε να δουμε για pc.Θελω να δω αν μπορεσω να το τρεξω,αν και βλεπω κλασικα να πζιω 1 ωρα και να το παραταω[ I hate fps] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εμένα μ' αρέσει η μουντή και καταθλιπτική ατμόσφαιρα (βλ. Stalker), αλλά θα 'ταν πιο ωραίο να έβγαινε φθινόπωρο προς χειμώνα, θα ταίριαζε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Άσε να βγει τώρα να παίξουμε, γιατί έχει πέσει βαρεμάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα