Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Επισης το οτι αλλαζει καρτα γραφικων καθε 6 μηνες δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μια καλη καρτα γραφικων απο 300 ευρω και πανω αντεχει για τα επομενα 3 η ακομα και 4 χρονια στα παιχνιδια. Εδω εχω που εχω τωρα 2 χρονια την 560 ti και ακομα δεν εχω καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις της στα παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. Επισης το οτι αλλαζει καρτα γραφικων καθε 6 μηνες δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μια καλη καρτα γραφικων απο 300 ευρω και πανω αντεχει για τα επομενα 3 η ακομα και 4 χρονια στα παιχνιδια. Εδω εχω που εχω τωρα 2 χρονια την 560 ti και ακομα δεν εχω καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις της στα παιχνιδια.

1. Το gaming δεν έχει ηλικία.

2. Η δυνατότητα να αλλάζεις συχνά hardware σίγουρα δεν πηγάζει από την βλακεία.

3. Πρέπει σε κάθε post σου να λες τι κάρτα έχεις? Το αναγραφει η υπογραφή.

4. Και μια που είμαστε όλοι μεγάλοι εδώ, ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

• Like 3

• Moderators

Για 70 χρονο να παιζει παιχνιδια με μανια 15 χρονου φαινεται οντως πολυ παραξενο ι αυτο γιατι το gaming ειναι ενα χομπι που απευθευνεται κυριως σε ηλικιες απο 5 μεχρι 30+. 

Υπαρχει 70χρονος που δεν ανηκει στην κατηγορια 30+ ?

• Like 3

εσυ αμα πας 70 δηλαδη και μπορεις δε θα παιζεις; τι θα κανεις θα παιζεις μπαρμπουτι στα καφενεια; 

εγω θα παιζω διπλο με το εγγονι μου και θα του δειχνω who's the boss :P 

• Like 1

πιστευω οτι παλι κυκλοφορησε κατι τοσο νωρις σε κονσολες γιατι θα εχει δοθει απο δω κι απο κει για reviews (και θα βρεθηκε καποιος καλοθελητης :P )  , τα οποια γινονται συνηθως με βαση την εκδοση για κονσολες 

εμεις σιγουρα μετα την επισημη κυκλοφορια θα το εχουμε 

δε λεμε παλι καλα που δεν θα περιμενουμε μηνες οπως τοσα και τοσα.. 

Καλά για τσάι στα βουνά θα σε στέλνει, αφού είναι γνωστό ότι τα πιτσιρίκια δεν πιάνονται, χεχε

δε πειραζει, χαρες της ζωης :P

αλλα μεχρι τοτε του πουστη, δε θα εχω γινει grandmaster ; (εκτος απο grandfather ) 

η τεχνικη θα υπερτερει των νιατων :lol: ετσι μας λενε οι ταινιες 

το παιχνιδι κυκλοφορησε στο θειο για κονσολες 

Απο προχθες ειχε βγει για κονσολες,αντε να δουμε για pc.Θελω να δω αν μπορεσω να το τρεξω,αν και βλεπω κλασικα να πζιω 1 ωρα και να το παραταω[ I hate fps]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...