Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Low or med settings ρε παιδιά, για ένα παιχνίδι θα τρέξουμε να αγοράζουμε κάρτες !

Αν το παιχνίδι έχει «βάθος» και γαμάτο gameplay, συμφωνώ.

Όταν όμως βγαίνουν ένα σωρό παιχνίδια που στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στον οπτικό τομέα, τι νόημα έχει να τα παίζουμε σε low settings;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ντάξει, low δε θα βάλουμε.Θα βγάλουμε tesselation και physx και θα παίζει μια χαρά.Απλά.

Γιατί στο 2033 έπρεπε δηλαδή να βάλεις dx11 που δεν το παίζεις ούτε με τιτάνα σήμερα για να το χαρείς;Αφού οι διαφορές του με το dx9 ήταν ανύπαρκτες (στο οποίο έτρεχε μια χαρά...).

Το DoF που πολλοί το κλείνουν στο Metro2033 γιατί λένε ότι δεν κάνει διαφορές, είναι χαζομάρα.

το DoF προσφέρει κινηματογραφικότητα και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο, από την άλλη το Tessellation ήταν όντως άχρηστο.

Το 2033 οπτικά ήταν ακριβώς ίδιο στο dx9 με το dx11.Η διαφορά στις επιδόσεις όμως χαώδης.Έτσι θα γίνεται πάντα.Αρκεί να μη βλέπεις μόνο το τυράκι.Άντε πες εδώ ότι μπορεί να υπάρχουν και μικρές διαφορές με physx και τα τούμπανα.Τις μισές επιδόσεις δε νομίζω όμως να τις αξίζουν.Εγώ προσωπικά, και ας με κράζουν όλοι ως graphic whore, δε διστάζω να τα γυρίσω στο off. Ειδικά κάτι τέτοια εφέ, πολλά από τα οποία τα θεωρώ υπερβολικά.

Ερωτηση,θα εχει κανα καλο στορυ,ή θα ειναι στριβω στην γωνια σκοτωνω 10 εχθρους ,ξαναστριβω στην γωνια κτλ..?

Θα μου πεις fps ειναι ,απλα ρωταω μην δινω τσαμπα φραγκα.

Ερωτηση,θα εχει κανα καλο στορυ,ή θα ειναι στριβω στην γωνια σκοτωνω 10 εχθρους ,ξαναστριβω στην γωνια κτλ..?

Θα μου πεις fps ειναι ,απλα ρωταω μην δινω τσαμπα φραγκα.

χωρις να εχω δει τα κανενα βιντεα αν πατησει στα χναρια του προηγουμενου τοτε ναι θα παιζει και ενα ενδιαφερον στορυ μαζι με το να σκοτωνεις 10 10 τους εχθρους :P

Πραγματικά έχουν δείξει το 80% του παιχνιδιού μέσα από τα Videos..

δλδ ξέρεις όλη την υπόθεση άλλα σου λείπει το τελευταίο 20%;;  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...