{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Άμα αυτή η σκηνή παίζει με σοβαρά fps χωρίς dedi physx gpu τότε θα εντυπωσιαστώ. 1
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Υπερβολικό το physic και νομίζω μακριά από την πραγματικότητα το πως θα γινόταν με ένα πραγματικό κάλυμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Metro: Last Light Tech Details – SSAA Support, DX11 faster than DX9, Tessellation & PhysX modes Explained Τα λένε και τα πιστεύουν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 http://www.lastlightforum.com/showthread.php?t=4742 http://www.lastlightforum.com/showpost.php?p=39043&postcount=3 Performance Analysis και άλλα
TEOKOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Kαι άμα μπουν πιο ζόρικα φίλτρα μέσα ή physx ,κλαίνε μανούλες.... [/img] [/img]
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πες μου ότι δεν έχουν βάλει καθόλου MSAA μέσα, δηλαδή θα τρώμε στη μάπα FXAA ή SSAA ?
TEOKOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Άμα τελικά αληθεύουν τα νούμερα παραπάνω, η ιστορία επαναλαμβάνεται . Οπως το metro 2033 στην εποχή του έτσι και τώρα δεν θα υπάρχει μηχάνημα ανεξαρτήτως χρημάτων που θα μπορει να παίξει το Last light * όλα τέρμα* Αυτό βέβαια γίνεται ακόμη πιο άπιαστο όνειρο για αυτούς που έχουν μεταβεί σε 1440p κ.λ.π (Βέβαια δεν ξέρουμε κατα πόσο επηρεάζει το bench η CPU με την οποία αυτό έγινε)
john2gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πες μου ότι δεν έχουν βάλει καθόλου MSAA μέσα, δηλαδή θα τρώμε στη μάπα FXAA ή SSAA ? AAA + FXAA είναι σαν custom AA λύση της 4A Games. Δεν υπάρχει MSAA στο Last Light. Μετά πάμε σε SSAA
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δεν ειναι λιγο αστείο να εχουμε δωσει πανω 300ε όσοι έχουμε 7950 διαφορων εκδόσεων και να "σκεφτόμαστε" πως να παίξουμε ένα νέο παιχνιδι; Αρχισε να με νευριάζει τελευταία αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα